futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2017 Nu recomand. Recomand doar anormalilor. 1
melcian Reputație: 52 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:home Oras:home Postat Octombrie 16, 2017 Daca nu recomanzi, inseamna ca ai fost. De ce nu faci o recenzie?
juniior Reputație: 243 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Daca nu recomanzi, inseamna ca ai fost. De ce nu faci o recenzie?
shark864 Reputație: 4021 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Noiembrie 5, 2017 ADELINA fosta Catalina, 41 ani draguta ofer masaj domnilor generosi, seriosi care doresc discretie, va asteapta o doamna care stie ce vrea, locatie Militari, piata Veteranilor. Aceleași numere de telefon!Nu are poze în anunț!
carolanjou Reputație: 597 Postat Decembrie 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 22, 2017 ADELINA fosta Catalina, 41 ani draguta ofer masaj domnilor generosi, seriosi care doresc discretie, va asteapta o doamna care stie ce vrea, locatie Militari, piata Veteranilor. Aceleași numere de telefon!Nu are poze în anunț!poza de pe prima pagina de aici este reala 1 2
juniior Reputație: 243 Postat Februarie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2018 zilele trecute avand chef de o descarcare rapida in zona Militari am apelat la anuntul telefonic si am gasit un anuntul unei doamne ce se numea Costina si cu nr. 0731045645. Am sunat doamna mi-a detaliat serviciile si pretul. Ajuns in locatie undeva in apropiere de piata Veteranilor intre Iuliu Maniu si Uverturii. Urc cateva etaje si cand ajung imi deschide usa, intru si........ teroare. Ocreatura pe la 1.60m usor grasa dar urata ca draku, cocosata si imbracata in niste haine imbacsite de casa. In casa un usor miros de subsol, camera de lucru avea un pat pe care zacea un cearceaf ne schimbat de anul trecut. I-am spus politicos ca nu raman deoarece descrierea ei la telefon nu seamana cu realitatea. Atunci doamna a incercat sa ma convinga cu oferta de SEX ORAL SI NORMAL NE PROTEJAT spunan ca pot termina in ea. Am intrebat-o daca nu se teme de vreo boala iar ea mi-a replicat ca nu face neprotejat cu toti clientii. Am plecat fara chef de a mai fute, iar imaginea creaturii m-a bantuit toata ziua. Am sunat dupa doua zi la nr. 0724605269 si a raspuns tot ea nu m-a recunoscut la telefon, mi-a oferit din nou detaliile serviciilor si am intrebat-o daca putem face sex normal fara prezervativ ca nu suport iar doamna a sus ca nu este nici o problema ba pot termina in ea ca nu ramane insarcinata.Nu am ce note da ca nu pot oferii calificative la asa ceva.Aveti grije de voi........ 1 1
celibi Reputație: 764 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 6, 2018 zilele trecute avand chef de o descarcare rapida in zona Militari am apelat la anuntul telefonic si am gasit un anuntul unei doamne ce se numea Costina si cu nr. 0731045645. Am sunat doamna mi-a detaliat serviciile si pretul. Ajuns in locatie undeva in apropiere de piata Veteranilor intre Iuliu Maniu si Uverturii. Urc cateva etaje si cand ajung imi deschide usa, intru si........ teroare. Ocreatura pe la 1.60m usor grasa dar urata ca draku, cocosata si imbracata in niste haine imbacsite de casa. In casa un usor miros de subsol, camera de lucru avea un pat pe care zacea un cearceaf ne schimbat de anul trecut. I-am spus politicos ca nu raman deoarece descrierea ei la telefon nu seamana cu realitatea. Atunci doamna a incercat sa ma convinga cu oferta de SEX ORAL SI NORMAL NE PROTEJAT spunan ca pot termina in ea. Am intrebat-o daca nu se teme de vreo boala iar ea mi-a replicat ca nu face neprotejat cu toti clientii. Am plecat fara chef de a mai fute, iar imaginea creaturii m-a bantuit toata ziua. Am sunat dupa doua zi la nr. 0724605269 si a raspuns tot ea nu m-a recunoscut la telefon, mi-a oferit din nou detaliile serviciilor si am intrebat-o daca putem face sex normal fara prezervativ ca nu suport iar doamna a sus ca nu este nici o problema ba pot termina in ea ca nu ramane insarcinata.Nu am ce note da ca nu pot oferii calificative la asa ceva.Aveti grije de voi........O stiu pe asta, e o bomba biologica feriti-va de ea cat puteti. Va dati seama cati nebuni o fut neprotejat. 1
alexxander36 Reputație: 89 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Militari Oras:Militari Postat Iulie 7, 2018 zilele trecute avand chef de o descarcare rapida in zona Militari am apelat la anuntul telefonic si am gasit un anuntul unei doamne ce se numea Costina si cu nr. 0731045645. Am sunat doamna mi-a detaliat serviciile si pretul. Ajuns in locatie undeva in apropiere de piata Veteranilor intre Iuliu Maniu si Uverturii. Urc cateva etaje si cand ajung imi deschide usa, intru si........ teroare. Ocreatura pe la 1.60m usor grasa dar urata ca draku, cocosata si imbracata in niste haine imbacsite de casa. In casa un usor miros de subsol, camera de lucru avea un pat pe care zacea un cearceaf ne schimbat de anul trecut. I-am spus politicos ca nu raman deoarece descrierea ei la telefon nu seamana cu realitatea. Atunci doamna a incercat sa ma convinga cu oferta de SEX ORAL SI NORMAL NE PROTEJAT spunan ca pot termina in ea. Am intrebat-o daca nu se teme de vreo boala iar ea mi-a replicat ca nu face neprotejat cu toti clientii. Am plecat fara chef de a mai fute, iar imaginea creaturii m-a bantuit toata ziua. Am sunat dupa doua zi la nr. 0724605269 si a raspuns tot ea nu m-a recunoscut la telefon, mi-a oferit din nou detaliile serviciilor si am intrebat-o daca putem face sex normal fara prezervativ ca nu suport iar doamna a sus ca nu este nici o problema ba pot termina in ea ca nu ramane insarcinata.Nu am ce note da ca nu pot oferii calificative la asa ceva.Aveti grije de voi........Trebuia trecuta la De evitat 1
juniior Reputație: 243 Postat Iulie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 7, 2018 Mare atenție. Suna din când în când să te întrebe dacă vrei să mergi la ea. După un timp a renunțat. Horor 1
justindiass Reputație: 87 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2018 Dudes wtf ... Exista metode mai placute se suicid :))) 1
celibi Reputație: 764 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 7, 2018 Dudes wtf ... Exista metode mai placute se suicid :)))Pai si normal, mai bine iti pui un streang de gat e mai onorabil.
carolanjou Reputație: 597 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 17, 2018 stie cineva daca mai presteaza in militari?un numar de tel al Catalinei?Gogule Mirosi a Cherhana de la o posta
carolanjou Reputație: 597 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 17, 2018 Am fost și ei la doamna catalina și pot spune cu mana pe inima ca am fost tratat mult mai frumos decât m-au tratat alte domnișoare la care halatul era de pana la 5-6 ori mai scump.Locație rasaritului .Aspect ok pt vârstă ei.Foarte calma și intr-o continua încercare de a satisface clientul din toate punctele de vedere.Locația super ok.(Dacă nu va convin locăile doamnei închiriați fratilor camere la RIN și chemati-o acolo)Una peste alta sunt ft mulțumit de doamna și am deja 5-6 vizit Gogule tu ori nu ai fost la ea , ori esti cu capul , ori esti fisu sau pestele , din cate stiu eu nu are peste dar oricand poate apare unul
carolanjou Reputație: 597 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 17, 2018 Doamna cica s-a rebrenduit dar doar la pret si a postat o imagine in rest aceleasi servicii , pacat ca are o atitudine okpoza ii apartine cred , dar daca ii apartine e facuta acum vre-o 25 de ani , pana acum zicea ca are 41 de ani acum mai nou peste noapte a ajuns la 47 de ani eu cred ca are vre-o 50 de ani lejer pretul a explodat odata cu inflatia ,, daca pana acum pretul standard era de 50 de lei iar daca erai client fidel presta pe 40 de lei , acum cere 70 de lei finalizarea
carolanjou Reputație: 597 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 17, 2018 Doamna cica s-a rebrenduit dar doar la pret si a postat o imagine in rest aceleasi servicii , pacat ca are o atitudine okpoza ii apartine cred , dar daca ii apartine e facuta acum vre-o 25 de ani , pana acum zicea ca are 41 de ani acum mai nou peste noapte a ajuns la 47 de ani eu cred ca are vre-o 50 de ani lejer pretul a explodat odata cu inflatia ,, daca pana acum pretul standard era de 50 de lei iar daca erai client fidel presta pe 40 de lei , acum cere 70 de lei finalizarea
carolanjou Reputație: 597 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 17, 2018 A am uitat acum isi spune Antoanela , a fost Catalina , a fost Adelina si acum Antoanela
celibi Reputație: 764 Postat August 17, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 17, 2018 Cine pula mea sa o mai futa pe asta. 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2018 Doamna cica s-a rebrenduit dar doar la pret si a postat o imagine in rest aceleasi servicii , pacat ca are o atitudine okpoza ii apartine cred , dar daca ii apartine e facuta acum vre-o 25 de ani , pana acum zicea ca are 41 de ani acum mai nou peste noapte a ajuns la 47 de ani eu cred ca are vre-o 50 de ani lejer pretul a explodat odata cu inflatia ,, daca pana acum pretul standard era de 50 de lei iar daca erai client fidel presta pe 40 de lei , acum cere 70 de lei finalizareaAre clienteala...de asta a marit tariful! 1
carolanjou Reputație: 597 Postat August 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 18, 2018 Cine pula mea sa o mai futa pe asta.Aurolaci si alcoolisti 2
celibi Reputație: 764 Postat August 18, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 18, 2018 Aurolaci si alcoolisti De fapt nu ma mai mira nimic.
cristixxx69 Reputație: 53 Postat August 18, 2018 Oras:București Oras:București Postat August 18, 2018 NOTA —8 ceva horror N am fost dar nici prin gand nu mi trece
radut alexandru Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Postat August 30, 2018 poze FALSE....zice ca face fara prezervativ de EVITAT
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Septembrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2018 Am fost și ei la doamna catalina și pot spune cu mana pe inima ca am fost tratat mult mai frumos decât m-au tratat alte domnișoare la care halatul era de pana la 5-6 ori mai scump.Locație rasaritului .Aspect ok pt vârstă ei.Foarte calma și intr-o continua încercare de a satisface clientul din toate punctele de vedere.Locația super ok.(Dacă nu va convin locăile doamnei închiriați fratilor camere la RIN și chemati-o acolo)Una peste alta sunt ft mulțumit de doamna și am deja 5-6 vizite și o sa mai revin.NUMAI UN DEZAXAT POATE SCRIE ASEMENEA TAMPENII, POSIBIL SA FIE PESTELE COTOARBEI! FEMEIA E GHENA SI ATAT! FACE SEX NORMAL NEPROT CU FIN. TRATATIE VARZA, LOCATII VARZA, ASPECT DE FEMEIE DE SERVICIU...PLM. O NASOALA SI JUM. SA O CHEMAM LA R I N??? HAAHAAHAAAAA, PAI IN PLM ARE FATA DE RIN? INFECTI OBOSITI, DAIA SE DUCE TOTUL DE RÂPĂ, DIN CAUZA LA ASTFEL DE OAMENI!!! 1
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Martie 12, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Postat Martie 12, 2020 Salutam,Intrigat de cele scrise aici, sau mai bine impins de nu stiu cine am sunat la numero.Raspunde o voce obosita si o rog sa repetam serviciile.Ok zice si incepe 100 finalizarea.Ii zic pai ai anuntul cu 60.Zice: ah am mai multe anunturi dar de unde esti?Ii spun ca sunt de pe forum si zice vino.Ok vin dar pe cat? pe 100 Serios? Confirm ca are probleme cu capul dar suferinta mai mare este data de prostie...Deci..... hai sa facem orice altceva... 1
Vizitator jeff81 Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2020 Postat Iulie 24, 2020 Daca vreti sa radeti maxim, mergeti la tanti asta, este bucatareasa la Auchan, face treaba asta ca ies mai multi bani si dupa spusele ei : "Cine nu suge pula, n-are valoare " de notat =))))... sigur nu am sa mai cumpar nimic de la raionul de mancare gatita, are doua apartamente, presteaza in amadoua, zona piata Gorjului, vis-a-vis de circa de politie... imi povestea ca si-a luat casele prin treaba asta iar acum vrea sa-si ia masina...o intreb ce masina ? Cu un ranjet dubios zice : " Duster !!! Masina da sef " face oral, normal, anal...60 si 80. Am optat pentru anal protejat, e cam daramata la corp... si-a dat cu ceva unguent si hop la intuneric...ea zicea "Injectie la fuduletz". Clar are ceva lipsuri la mansarda... La plecare imi zice: "Sa mai vii pe la mine, ca-mi place de tine, bosule "... mai bine imi zicea boule care e mai caterinca. Eu unul nu as vrea sa mai repet experienta. Bafta confutadores ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum