adrena Reputație: -14 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Locatie propie Oras:Locatie propie Postat Decembrie 19, 2015 Aici va las adresa de yahoo. [email protected] 1
adrena Reputație: -14 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Locatie propie Oras:Locatie propie Autor Postat Decembrie 19, 2015 Buna aici va las nr meu de tel 0759176478 1
tranquilla2012 Reputație: -9 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 19, 2015 si adresa? 1
kingme Reputație: 82 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Decembrie 19, 2015 Sau macar ceva informatii in plus? 1
adrena Reputație: -14 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Locatie propie Oras:Locatie propie Autor Postat Decembrie 20, 2015 Buna sunt din iasi. Am 28 de ani.bruneta 1.60 inaltime ,60 de kg, slabuta. De toate fac. Tarif oral 50, nr 100, iar ora 200. Tel 0759176478 1
adrena Reputație: -14 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Locatie propie Oras:Locatie propie Autor Postat Decembrie 20, 2015 Oferta la tarif 150 ron ora care doreste nu va regreta 1
futarila Reputație: 2210 Postat Decembrie 21, 2015 Postat Decembrie 21, 2015 Cum dracu sa fii slabuta la 60 de kg la doar 1.60 inaltime? Esti mica si grasa.Buna sunt din iasi. Am 28 de ani.bruneta 1.60 inaltime ,60 de kg, slabuta. De toate fac. Tarif oral 50, nr 100, iar ora 200. Tel 0759176478Slabuta ai fi daca ai avea 1.80 si 60 de kg.Pune o poza furata de pe undeva sa vedem cat de slabuta esti. Altundeva avea oferta de craciun 100 lei ora, ai ajuns de la 200 la 150, la 100, iti place sa-ti bati joc de barbati, este? https://nimfomane.com/forum/topic/61255-adrena-buna/ 3
majestic Reputație: 1152 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 22, 2015 Tre sa facem o petitie la Asf,ca treaba-i nasoala. ) la un service auto,platesti 50 de lei ora..mecanicul ala,sta uns de ulei,isi fute si-un ciocan peste mana,pomeneste sfinti..un profesor ia un salar de cacat,dupa ce sta "n" ani prin examene si-si fute creierii cu toate scursurile societatii.Concomitent cu toate astea,apare una slabuta de 60 kg si-un metru jumate,care vrea 200 de lei,ca sta cracanata,juma de ora..in conditiile in care,salariul minim in Romania..e 10 milioane.Prin toate orasele e asa? sau doar in Iasi sunt caini cu colaci in coada? la banii astia...sa-mi bag pula..mai ca mi-as face schimbare de sex. 8
adrena Reputație: -14 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Locatie propie Oras:Locatie propie Autor Postat Decembrie 22, 2015 Vb drecu frumos. Nu ai cei 7 ani de acasa. Cu ce te incalzeste sa jignesti pe altii. Stai dreacu in banca ta si nu te mai lua asa se mn. Ca nu te tragi de sireturi cu mn . am sa vb cu moderatorul sa te blokeze fraiere 2
makavelli100 Reputație: 31 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 22, 2015 Vb drecu frumos. Nu ai cei 7 ani de acasa. Cu ce te incalzeste sa jignesti pe altii. Stai dreacu in banca ta si nu te mai lua asa se mn. Ca nu te tragi de sireturi cu mn . am sa vb cu moderatorul sa te blokeze fraiere"blokeze" ) ar trebuie sa se faca o categorie de "curve analfabete" in sensul bun al cuvantului "curva":D )
adrena Reputație: -14 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Locatie propie Oras:Locatie propie Autor Postat Decembrie 22, 2015 Spune-i lu MÃTA SÀ TE ÎNVETE SÃ VORBRSTI FRUUMOS 2
adrena Reputație: -14 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Locatie propie Oras:Locatie propie Autor Postat Decembrie 22, 2015 Handicapat. Dute la control. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 22, 2015 asteptam pozele 2
majestic Reputație: 1152 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 22, 2015 Vb drecu frumos. Nu ai cei 7 ani de acasa. Cu ce te incalzeste sa jignesti pe altii. Stai dreacu in banca ta si nu te mai lua asa se mn. Ca nu te tragi de sireturi cu mn . am sa vb cu moderatorul sa te blokeze fraiereCare-i jignirea,chitucule? cauta in tot ce am scris eu acolo,jignirea.Ca femeie,la 1.80 si 60 kg,tot grasa erai..apai la 1.60 si 60 kg,esti ca un butoi,sa-mi bag pula.Accepta realitatea..tiganul se supara,daca-l faci tigan..curva se supara,daca o faci curva..asa si tu..butoiul se supara,daca-l faci butoi.Chiar daca-s muie de beat,esti proasta de bubui,de data asta,zic adevarul absolut,nu e nicio jignire. 2 2
marinel8 Reputație: -208 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Nu stiu daca chiar e ca un butoi cum zice-ti voi; nu am vazut-o deci nu imi pot sa cu parerea .Totusi cred ca ar fi mai bine sa o judece cine a vazut-o cu adevarat .Si pana la urma gusturile nu se discuta .De ce sa fim asa rai ? Nu iti place nu te du .Consideri ca e analfabeta ??? Nu te du e simplu. 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Decembrie 23, 2015 @Majestic...ti-ai gasit cu cine sa te iei la harta....stai chill my friend ca nu merita...cum zice colegul de mai sus....nu-ti place, nu te duci. @Adrena...ti-ai inceput cu stangul activitatea pe acest forum. In primul rand nu se vorbeste ca pe maidan si in al doilea rand scriem romaneste nu ca pe mirc. Sa aveti o zi frumoasa. 4 4
zxcvvcxz Reputație: 60 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Decembrie 23, 2015 Tre sa facem o petitie la Asf,ca treaba-i nasoala. ) la un service auto,platesti 50 de lei ora..mecanicul ala,sta uns de ulei,isi fute si-un ciocan peste mana,pomeneste sfinti..un profesor ia un salar de cacat,dupa ce sta "n" ani prin examene si-si fute creierii cu toate scursurile societatii.Concomitent cu toate astea,apare una slabuta de 60 kg si-un metru jumate,care vrea 200 de lei,ca sta cracanata,juma de ora..in conditiile in care,salariul minim in Romania..e 10 milioane.Prin toate orasele e asa? sau doar in Iasi sunt caini cu colaci in coada? la banii astia...sa-mi bag pula..mai ca mi-as face schimbare de sex. Aceasta fata este colega de apartament a lui Anca din piata uniri 1
majestic Reputație: 1152 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 23, 2015 Aceasta fata este colega de apartament a lui Anca din piata uniriOk..am vazut si pozele cu ea...nu mai scriu nimic,ca ma umilesc singur si am pretentii mai mari de la mine. coldfusion,ai perfecta dreptate..nu ma iau la harta,sunt o fire pasnica..asa-i omul cand e beat.. (prost) In principiu,imi mentin parerile..sunt fete in Iasi,care arata foarte bine...sunt ingrijite,parfumate,mai o sala,mai un salon,etc...cand le vizitezi,pleci mereu multumit de acolo..de 200 de lei,iti face o lucrare,de-o visezi cateva nopti la rand.La polul opus...uite...avem exemplul de aici..arata ca un barbat (a se vedea pozele),ne trimite la controale,ne face handicapati si vrea tot 200 de lei.Ce-ai in capul ala,mai femeie? sa presupunem ca intra unul pe forum si cauta ceva de futut..gaseste topicul asta..vede cum vorbesti...oare te mai viziteaza?.Nu stiu ce jignire ai vazut tu acolo..dar pana la a te da superioara mie,e cale lunga.Vezi-ti lungul nasului si n-are nimeni nimic cu tine.Auzi la ea...nu ne tragem de sireturi...asta in conditiile in care tu,te futi pe bani.Doar nu ai vrea sa-ti vorbesc,cu "dumneavoastra".Ok,foarte de acord,nu ma obliga nimeni sa merg...dar uite ca din cauza astora,si-o iau toate in cap si nu mai gasesti tarife sub 200 de lei,prin Iasi.Pai ce facem..? le lasam asa sa-si bata pula de noi? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum