Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 Bruneta reala 100%, 1,78m 55kg, 23ani, ofer sex oral si normal, masaj la domiciliul meu/hotel poze din locatie, igiena si discretie maxima, zona centrala...100ron/fin; 200ron/ora...mai multe detalii la tel: 0737304242 13 5
zhvakass Reputație: 9 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2015 Hi Beatrice,Do you speak English and do you come to hotel for date?Thanks for answer
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Hi Beatrice,Do you speak English and do you come to hotel for date?Thanks for answerYes, i speak english 4 5
iamkid Reputație: 38 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Salut draga mea . Sunt din partea cealalta de Prut si nu am cum sa te sun, dar am sa fiu in urmatoare zile in Bucuresti, interesat de vizata la tine !? Imi poti oferi mai multe detalii despre tine... unde ai locatia ? Ca servicii ce prestezi ? Esti singura sau cu colega ? si care ar fi cadoul meu pentru tine daca e sa fie o ora/doua !? Multumesc, pup
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Dragul meu "iamkid" detaliile le gasesti aici Bruneta reala 100%, 1,78m 55kg, 23ani, ofer sex oral si normal, masaj la domiciliul meu/hotel poze din locatie, igiena si discretie maxima, zona centrala Bd.Unirii...100ron/fin; 200ron/ora.. 4 5
iamkid Reputație: 38 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Dragul meu "iamkid" detaliile le gasesti aici Bruneta reala 100%, 1,78m 55kg, 23ani, ofer sex oral si normal, masaj la domiciliul meu/hotel poze din locatie, igiena si discretie maxima, zona centrala Bd.Unirii...100ron/fin; 200ron/ora..Esti singura in locatie? Ce program ai ?
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Esti singura in locatie? Ce program ai ?Mai am si o colegaSunt de gasit in functie de programariMs 4 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Detalii la tel: 0728719754 7 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 runeta reala 100%, 1,78m 55kg, 23ani, ofer sex oral si normal, masaj la domiciliul meu/hotel poze din locatie, igiena si discretie maxima, zona centrala...100ron/fin; 200ron/ora...mai multe detalii la tel: 0737304242 12 6
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 Bruneta reala 100%, 1,78m 55kg, 23ani, ofer sex oral si normal, masaj la domiciliul meu/hotel poze din locatie, igiena si discretie maxima, zona centrala...100ron/fin; 200ron/ora...mai multe detalii la tel: 0737304242 3 5
iamkid Reputație: 38 Postat Ianuarie 30, 2016 Postat Ianuarie 30, 2016 Salut pentru toti... Am fost si am vizitat-o pe ea, revin in urmatoarele zile cu o recenzie detaliata.P.S.:in concluzie o pot recomanda si are 3 lucruri forte, sini frumosi, prietenoasa si educata ... Pup Beatrice, promit sa mai revin cind sunt in Bucuresti.
playgirl Reputație: 5737 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 30, 2016 http://www.sensualmassageinlondon.net/MAYA---Paddington.html http://www.sensualmassageinlondon.net/0_0_0_0_500_500_csupload_68132301.jpg?u=3272822000 4 1
raul755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2016 Te deplasezi?
iamkid Reputație: 38 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Salut dragii mei frati, cum am si am promis revin cu recenzia. Am vizitat-o pe acesta pasarica si am sa va comunic urmatoarele lucruri: Am sunat-o de dimineata am mai discutat, dupa masa am revenit cu un apel si am facut programarea cu jumate de ora, din cauza traficului din Bucuresti am c-am intirziat, am fost telefonat de citeva ori sa ma intrebe daca ajung repede si prin ce zona sunt, foarte politicoasa si rabdatoare la telefon. Mi-a fost greu sa o gasesc, dar intr-un final gasit. Domnita are intradevar aproximativ 23-24 de ani e destul de inalta cred ca peste 1.75, eu am 1.75 si era mai inalta, fara tocuri, sini marimea 3-4 cred eu si foarte foarte simpatica, asta din punctul meu de vedere. La inceput ma intrebat ce vreau o singura finalizare sau o ora, era gata sa platesc o finalizare si pe urma mai vedem, dar ma convins prin zimbetul ei sa iau totusi o ora, dece tot zic o ora explic mai incolo. Ma invitat la baie, mi s-a oferit prosob curat si proaspat si ciupici de camera ... unicul lucru cu mare minus e ca trebuie sa astept vreo 10 min pina va curge apa fierbinte din dus, dar imi dau bine seama ca nu e vina ei ... dus facut si in camera unde deja ma astepta dezbracata ... aici un WOW WOW ... arata super ... si WELCOME : - am inceput cu o mini joaca in doi ca si preludiu ambii in picioare eu pe spate, mi-a luat miinele si ma incurajat ea unde trebuie sa fie ele cit de barbatesti trebuie sa fie ele... intre timp se misca usurel cu fundul cel mega super moale si bombat in cit cel de jos a fost gata in 10 sec, am continuat tot asa vreo 10 minute in care am fost ambii fierbinti. - m-am intins in pat si ea a inceput sa ma mingie cu sarutari si cu sinii aceia pina a ajuns la cel de jos, a pus caciula si a intrat in actiune, daca vreti sa incercati neprotejat +50 lei, asta nu am stiu. As sa continuam un ora bine mersi, nu pot spune ca a fost ceva WOW, ca nici nu poate fi atunci cind e cu caciula, parea mea, dupa vrei 10 min ... - s-a urcat ea sus pe el si a inceput miscarile adinci si o priveleste de la care nu puteai sa iti ei ochi dar nici buzele mare umezeala a fost din partea ei ... se misca bine si sare adinci, dar a obosit si a venit cu parerea sa schimbam poza, ok, - eu pe la spate ... aici e si ma tare, se pare ca ii place la nebunie acest lucru, intr-un moment dat a si strigat la mine ca sa io trag mai tare si mai adinc ... eu putin ma ciudat, am ascultat ordinul ei si dai actiune, m-am apucat cu ambele miini de fundul ei si credetima ai unde sa pui miine si de ce sa te tii si am impins adinc si tare de a inceput sa se bata patul de perete, am simtit ca ii place si mie la fel, in vreo 10 minute terminat umezeala ei, se simtea acolo ca e hot de tot... Am mai stat vreo 5 min si m-am odihnit dupa care am mers la dus, iar dusul asta ... offff .... ce mi-a placut ca mi s-a oferit un prosob nou si uscat ca primul era deja ud, a fost initiativa ei. Am revent in camera intins in pat ... ea nu era, cred ca la bucatarie era sau la colega ei, Alina. Revenit ea peste vreo 5 min, am rugat un pahat cu apa, mi-a fost oferit. M-a intrebat daca vreu un masaj, am zis ok. Masaj facut de ea bine cu ulei, in timp ce facea masaj am discutat, adica am gasit teme de discutie si am palavregit bine si de toate nici nu am reusit sa ma uit cum a trecut timpul. Dupa masaj mi-a spus sa merg la baie sa fiu curat dupa ulei, ok. Revenit in camera, ea nu era, era la bucatarie se auze acolo ceva, eu intins in pat. Am auzit cum a mers si ea la dus. A revenit si ea si s-a suit peste mine infasurata in prosob si ma intrebat daca vreau sa mai continuam, am zis ca ok, dar in acelasi timp am simit un careva ton de intrebare straniu, si am avut dreptate. Din spusele ei au trecut cele 60 min programate pentru mine, adica daca mai vreau trebuie sa mai platesc. offfffffff ... am zis eu si era la dubii, ea tot peste mine in prosob, dar incet, incet se misca peste cel de jos si in asa fel m-a provoca sa acept tentatia... am mai luat inca o finalizare. Acum ati inteles de ce mai sus am zis o ora !? am inceput cu un oral ceva mai cu emotii si mai adinc din partea ei si din partea mea cu limbi , cel putn a zis ca ii dau bine limbi , dupa ma intrbat daca vreu sa incerc ceva si am zis ca am prefesa in picioare, zis si facut. S-a pus linga pat, eu in pincioare pe la spate, am inteles ca va fi nevoie de aceaiasi tactica si aici, adica sa imping adinc si tare. M-am apucat de fundul ei si foc, sa miroare a cauciuc ars. Imi raspundea la miscarile mele si ea cu miscari si cu gemete . Dupa am trecut la un misioara in care am impins bine si am finalizat fatisfacut. P.S.: am avut parte si de un cadou din partea ei .. dar ramine intre noi, adica concluzia daca te comporti frumos iti poate oferi mai multe lucruri frumoase si ea. Note generale: Locatie: 9 - (portarul c-am arogant)Look: 9 Oral: 8 (a fost cauciuc si simt prea multe prin el)Normal: 9 , iar pentru ai 10+++++GFE: 9 Concluzie: o recomand, politicoasa si prietenoasa, este un gen de fata cu forme ok, e un pic gasute, cum zic eu : "ai pe ce pune miina" si fund si bust si un pic de burtica ... ei si eu cu a mea evident. Pup draga mea ... 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Salut dragii mei frati, cum am si am promis revin cu recenzia. Am vizitat-o pe acesta pasarica si am sa va comunic urmatoarele lucruri: Am sunat-o de dimineata am mai discutat, dupa masa am revenit cu un apel si am facut programarea cu jumate de ora, din cauza traficului din Bucuresti am c-am intirziat, am fost telefonat de citeva ori sa ma intrebe daca ajung repede si prin ce zona sunt, foarte politicoasa si rabdatoare la telefon. Mi-a fost greu sa o gasesc, dar intr-un final gasit. Domnita are intradevar aproximativ 23-24 de ani e destul de inalta cred ca peste 1.75, eu am 1.75 si era mai inalta, fara tocuri, sini marimea 3-4 cred eu si foarte foarte simpatica, asta din punctul meu de vedere. La inceput ma intrebat ce vreau o singura finalizare sau o ora, era gata sa platesc o finalizare si pe urma mai vedem, dar ma convins prin zimbetul ei sa iau totusi o ora, dece tot zic o ora explic mai incolo. Ma invitat la baie, mi s-a oferit prosob curat si proaspat si ciupici de camera ... unicul lucru cu mare minus e ca trebuie sa astept vreo 10 min pina va curge apa fierbinte din dus, dar imi dau bine seama ca nu e vina ei ... dus facut si in camera unde deja ma astepta dezbracata ... aici un WOW WOW ... arata super ... si WELCOME : - am inceput cu o mini joaca in doi ca si preludiu ambii in picioare eu pe spate, mi-a luat miinele si ma incurajat ea unde trebuie sa fie ele cit de barbatesti trebuie sa fie ele... intre timp se misca usurel cu fundul cel mega super moale si bombat in cit cel de jos a fost gata in 10 sec, am continuat tot asa vreo 10 minute in care am fost ambii fierbinti. - m-am intins in pat si ea a inceput sa ma mingie cu sarutari si cu sinii aceia pina a ajuns la cel de jos, a pus caciula si a intrat in actiune, daca vreti sa incercati neprotejat +50 lei, asta nu am stiu. As sa continuam un ora bine mersi, nu pot spune ca a fost ceva WOW, ca nici nu poate fi atunci cind e cu caciula, parea mea, dupa vrei 10 min ... - s-a urcat ea sus pe el si a inceput miscarile adinci si o priveleste de la care nu puteai sa iti ei ochi dar nici buzele mare umezeala a fost din partea ei ... se misca bine si sare adinci, dar a obosit si a venit cu parerea sa schimbam poza, ok, - eu pe la spate ... aici e si ma tare, se pare ca ii place la nebunie acest lucru, intr-un moment dat a si strigat la mine ca sa io trag mai tare si mai adinc ... eu putin ma ciudat, am ascultat ordinul ei si dai actiune, m-am apucat cu ambele miini de fundul ei si credetima ai unde sa pui miine si de ce sa te tii si am impins adinc si tare de a inceput sa se bata patul de perete, am simtit ca ii place si mie la fel, in vreo 10 minute terminat umezeala ei, se simtea acolo ca e hot de tot... Am mai stat vreo 5 min si m-am odihnit dupa care am mers la dus, iar dusul asta ... offff .... ce mi-a placut ca mi s-a oferit un prosob nou si uscat ca primul era deja ud, a fost initiativa ei. Am revent in camera intins in pat ... ea nu era, cred ca la bucatarie era sau la colega ei, Alina. Revenit ea peste vreo 5 min, am rugat un pahat cu apa, mi-a fost oferit. M-a intrebat daca vreu un masaj, am zis ok. Masaj facut de ea bine cu ulei, in timp ce facea masaj am discutat, adica am gasit teme de discutie si am palavregit bine si de toate nici nu am reusit sa ma uit cum a trecut timpul. Dupa masaj mi-a spus sa merg la baie sa fiu curat dupa ulei, ok. Revenit in camera, ea nu era, era la bucatarie se auze acolo ceva, eu intins in pat. Am auzit cum a mers si ea la dus. A revenit si ea si s-a suit peste mine infasurata in prosob si ma intrebat daca vreau sa mai continuam, am zis ca ok, dar in acelasi timp am simit un careva ton de intrebare straniu, si am avut dreptate. Din spusele ei au trecut cele 60 min programate pentru mine, adica daca mai vreau trebuie sa mai platesc. offfffffff ... am zis eu si era la dubii, ea tot peste mine in prosob, dar incet, incet se misca peste cel de jos si in asa fel m-a provoca sa acept tentatia... am mai luat inca o finalizare. Acum ati inteles de ce mai sus am zis o ora !? am inceput cu un oral ceva mai cu emotii si mai adinc din partea ei si din partea mea cu limbi , cel putn a zis ca ii dau bine limbi , dupa ma intrbat daca vreu sa incerc ceva si am zis ca am prefesa in picioare, zis si facut. S-a pus linga pat, eu in pincioare pe la spate, am inteles ca va fi nevoie de aceaiasi tactica si aici, adica sa imping adinc si tare. M-am apucat de fundul ei si foc, sa miroare a cauciuc ars. Imi raspundea la miscarile mele si ea cu miscari si cu gemete . Dupa am trecut la un misioara in care am impins bine si am finalizat fatisfacut. P.S.: am avut parte si de un cadou din partea ei .. dar ramine intre noi, adica concluzia daca te comporti frumos iti poate oferi mai multe lucruri frumoase si ea. Note generale: Locatie: 9 - (portarul c-am arogant)Look: 9 Oral: 8 (a fost cauciuc si simt prea multe prin el)Normal: 9 , iar pentru ai 10+++++GFE: 9 Concluzie: o recomand, politicoasa si prietenoasa, este un gen de fata cu forme ok, e un pic gasute, cum zic eu : "ai pe ce pune miina" si fund si bust si un pic de burtica ... ei si eu cu a mea evident. Pup draga mea ...Ms mult scumpule 4 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Detalii la tel: 0728719754 7 5
dellia Reputație: 659 Postat Februarie 3, 2016 Oras:zona Unirii Oras:zona Unirii Postat Februarie 3, 2016 Asta esti tu cole' 1 1
eu-geo Reputație: 14 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2016 runeta reala 100%, 1,78m 55kg, 23ani, ofer sex oral si normal, masaj la domiciliul meu/hotel poze din locatie, igiena si discretie maxima, zona centrala...100ron/fin; 200ron/ora...mai multe detalii la tel: 0737304242cum draq sa arati asa cand tu ai 200 de kile? 1
Postări Recomandate