Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 19, 2016 Postat Martie 19, 2016 Esti adorabila !!! Ce forme frumoase ai !!!❤️Ms 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2016 Postat Martie 20, 2016 zice anuska ca esti multa rau ))
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 20, 2016 Postat Martie 20, 2016 zice anuska ca esti multa rau ))? 8
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 20, 2016 ?Câte răutăți ... Lasa iubire ca vin eu acasă si gata ... Numai oameni rai ... Auzi tu multă pai ai un corp de milioane ... Toate vor vuitoane ... Dar sa bage in ele ce? Analizeleeee 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 20, 2016 Postat Martie 20, 2016 Câte răutăți ... Lasa iubire ca vin eu acasă si gata ... Numai oameni rai ... Auzi tu multă pai ai un corp de milioane ... Toate vor vuitoane ... Dar sa bage in ele ce? Analizeleeee 2 9
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 21, 2016 Esti Nr 1 si asa vei fi ... Si cu scandaluri si fara nu te mai agita !! 1
azazel 13 Reputație: 765 Postat Martie 21, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 21, 2016 Esti Nr 1 si asa vei fi ... Si cu scandaluri si fara nu te mai agita !!Ti ai luat bon de ordine sifiliticule? 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 21, 2016 Ti ai luat bon de ordine sifiliticule?Doar camionul meu și-a luat bon de ordine , tu rupi biletele ??? Sa mi iau si eu unul ... Cat e ca amNevoie de parcare mare si altfel nu cumpăr Mama ta nu te a învățat sa vb frumos ? Mama mea sa chinuit si am ajuns tot un pârlit de șofer ... Pe BASCULA si CA MI-ON ; Drumuri bune ca in BAVARIA LAND. 1
georgescuionut Reputație: 7 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 din 20 de poze plus minus:).. peste jumate aranjate(calorifere curbate,perete curbat,umbre una peste alta ).. recenzii ceva in afara de 1 care a fost la ea:)si a trait experienta vietii lui si altu care o iubeste deja? realitatea? care este 10 pagini nimik concludent multumesc:)
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 din 20 de poze plus minus:).. peste jumate aranjate(calorifere curbate,perete curbat,umbre una peste alta ).. recenzii ceva in afara de 1 care a fost la ea:)si a trait experienta vietii lui si altu care o iubeste deja? realitatea? care este 10 pagini nimik concludent multumesc:)? 1 9
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 22, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 22, 2016 din 20 de poze plus minus:).. peste jumate aranjate(calorifere curbate,perete curbat,umbre una peste alta ).. recenzii ceva in afara de 1 care a fost la ea:)si a trait experienta vietii lui si altu care o iubeste deja? realitatea? care este 10 pagini nimik concludent multumesc:)Stai sa vina bossu in țara din cursa ca va arătam poze de la altar si dupa renunța la job !!! 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Stai sa vina bossu in țara din cursa ca va arătam poze de la altar si dupa renunța la job !!!)) 1 9
cataa80 Reputație: 1641 Postat Martie 22, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 22, 2016 din 20 de poze plus minus:).. peste jumate aranjate(calorifere curbate,perete curbat,umbre una peste alta ).. recenzii ceva in afara de 1 care a fost la ea:)si a trait experienta vietii lui si altu care o iubeste deja? realitatea? care este 10 pagini nimik concludent multumesc:)Inainte sa faci afirmatii din acestea de om "educat", eu te intreb...tu o cunosti pe fata asta,.? E plin forumul de "pacalici" de genul, mai greu e sa gasesti persoane ok...Multa bafta!
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Inainte sa faci afirmatii din acestea de om "educat", eu te intreb...tu o cunosti pe fata asta,.? E plin forumul de "pacalici" de genul, mai greu e sa gasesti persoane ok...Multa bafta! 1 9
janette Reputație: -414 Postat Martie 23, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Martie 23, 2016 6
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Disponibila ptr programari 1 8
Postări Recomandate