Sari la conținut

Raluca 0722643937

Postări Recomandate

Postat

Am ajuns si eu la domnisoara Raluca. Pe scurt, ca sa nu va plictisesc:

Ce mi-a placut:

- corp misto pe care l-as nota cu 8 pt categoria ei (,,fresh" teen) ;prezinta cateva kg in plus fata de anul trecut 

- futaiul in sine, unde arata ca ii place, geme, traieste momentul (Sex normal 8, pe care l-as fi notat mai mult dar nu e genul care se implica activ, fara initiativa, fara contre, nimic)

- fundul, piesa de rezistenta (nota 8.5)

- simpatica, glumeata, atitudine dezinvolta

- receptiva la anumite sugestii

Ce nu mi-a placut:

- fata (stiu ca e o chestie de gusturi dar pt mine e deal breaker; fata de moldoveanca- Nota 6)

- oralul slabut (nu are nicio treaba cu oralul si nici nu cred dupa atata timp ca exista loc de imbunatatire; cred ca se leaga de lipsa ei de implicare, initiativa) (Nota 6)

- neepilata jos

- putina dezordine in camera/baie/locatie (Nota 7)

Concluzie:cel mai bine cred ca a rezumat Laury aici. O tipa cu corp misto, oral si GFE slabut, fara prea multa implicare, pe care te duci sa o futi tu, nu sa te futa ea.

Pret: 100 ron/fin - 150ron/h.

De revenit: Per total m-am simtit bine nu regret vizita dar nu cred as reveni decat poate, pt sex anal daca mai ofera (are curul  misto).

• Like 7
  • Oras:b-dul Dimitrie Cantemir
Postat

Buna dimineata dragii mei !!!

Disponibila pentru programari :blushing2

Postat

Salut am vizitato si eu pe raluca ieri ,facut programare prin telefon .Ajuns la locatie am facut cunostinta si cu colega ei,dupa care am intrat in camera de lucru unde am stat putin de vorba .Am lasat cadoul pt o finalizare in valoare de 100 ron si am trecut la actiune . 

Note : 

Aspect :eu il notez cu 8,5 arata bine carne tare numai buna de dat in ea 

Oral ; slabut de tot nota 6 

Normal :sta cum o pui nu comenteaza 8 

Anal : nu face am intrebato si a zis ca nu ii prieste 

GFE : 7 

Locatia :6 

Experienta a fost ok ,eu unul nu am sa mai revin 

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am trecut pe la Raluca  acum vreo saptamana , era mai veche pe lista, chiar  m-am bucurat sa o bifez in sfarsit dupa aproape un an de asteptare :X

Fata e de gasca, e buna rawww de futut , si de plesnit peste fund   :P  o fata asa futabila ca ea sigur  stie  sa aibe initiativa dar probabil e mai timida, la a 2  a 3 vizita sigur se implica mai mult, normal ca nu poate sa sara pe unu sa-l futa pentru ca mai trebuie si putin click acolo si in plus sunt persoane si persoane , unii nu spun ce vor si cum le place. Experienta a fost destul de buna pt mine, are un cur senzatie, sanii frumosi si pizda carnoasa, la fata daca si-ar acorda macar 5 min sa se aranjeze sunt sigur ca ar fii foarte frumoasa.

NOTE 

Aspect-pe fizic e de nota 9 , daca s-ar aranja sigur ar fii o fata mult mai frumoasa

oral- nota 8, aici mai are de invatat, are stilul ei dar trebuie sa mai schimbe tehnica   :felatie  

normal-super nota 10,  are o pizda curata se uda natural   :doggystyle

anal...pacat ca nu face, chiar are un anus frumos

gfe-8...la urmatoare partida sigur va fii mai bine

locatia 8

Am stat o ora 150 ron, isi merita banii , a fost o experienta de nota 9 cred ca as mai reveni la ea, chiar daca piata de excorte e foarte mare  si ispitele sunt multe , totusi Raluca e una din putinele fete care  isi fac treaba bine.

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ha ha ha ai botosei ca ai mei... o sa vin si eu cu ai mei data viitoare  :kiss3

Daca ii mai ai 

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Daca ii mai ai 

Ii am ... in tipla si in folia originala. Ma gandeam sa ii fac cadou unei tipe de Sf. Ion, dar acum m-am razgandit. Se pare ca parchetu' de la fata trage cam rece. Deja am fantezii cu Raluca... o pun pe spate cu botoseii in sus si dau ca surdu'n clopot., pana imi transpira picioarele... orgasm frate.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 10
Postat

Ii am ... in tipla si in folia originala. Ma gandeam sa ii fac cadou unei tipe de Sf. Ion, dar acum m-am razgandit. Se pare ca parchetu' de la fata trage cam rece. Deja am fantezii cu Raluca... o pun pe spate cu botoseii in sus si dau ca surdu'n clopot., pana imi transpira picioarele... orgasm frate.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Buna dragii mei !

Un an nou fericit va doresc :*

DiSpOnIbIlÄ‚ ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Poate revii cu un nou set de poze si o reamintire a serviciilor/preturilor.

Postat

Mai pe seară o sa postez poze noi .. Promit !! ☺

Disponibilă

Postat

Bună

Scuze pentru întârziere.

Disponibilă 😇😇

post-225240-0-45850700-1483527144_thumb.jpg

post-225240-0-12558400-1483527177_thumb.jpg

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...