Sari la conținut

Raluca 0722643937

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Postează nr nou și... schimbarea din titlu topic

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare baieti

Am fost si eu acum cateva saptamani la purtatoarea topicului.

Locatia: 6.5 pe aproape de unirii, cantemir. Nu mi s-a parut nici foarte curat dar nici imputeala. Insa, problema mea a fost legata de apartamentul cu trecere prin sufragerie, unde urma sa se desfasoare actiunea. Norocul meu ca a iesit colegul de curve inainte sa apuc sa ma incing

Fata: 6.5 nu stiu ce sa mai cred baieti, devine un mister pentru mine cum fete ca raluca sunt atat de apreciate. Stiu gusturile nu se discuta, dar parca zici ca sunt toti virgin pe forumul asta si n-au vazut o femeie in viata lor. Sau e piata proasta si na "astia suntem cu astia defilam". Uratica fata, nu-mi spunea nimic, destul de neingrijita.

Corp: 6.5 daca ai fantezii cu taranci de pe marginea drumului pe care le-ai fute intre coceni, merge. Eu asa am incercat sa ma dreg dar mai aveam nevoie si de vreo 2L de vin de tara.

Oral: 7 cim dar nimic spectaculos

Normal: 6 sta cum o pui, nu prea se implica, plictisita si cu ceva mirosuri spre final

Halat: 150 lei. Nu merita. Nu mai revin. Mai are o colega, si mai pitica deci si mai uratica.

• Like 8
  • Minus 2
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Halat: 150 lei. Nu merita. Nu mai revin. Mai are o colega, si mai pitica deci si mai uratica.

Colega ei foarte pitica si uratica este o alta super,super supraevaluata,pe nume Diana.

Nu sunt de acord. E adevarat ca Diana pare sa fi trecut prin cateva transformari in ultima vreme - cateva kg in plus, coafura noua, tatuaje - dar la fata este chiar frumoasa. O mentiune speciala pentru ochii ei superbi.:)

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:b-dul Dimitrie Cantemir
Postat

Imi pare rau nu putem fi pe gustul tuturor asa ca .

• Like 1
  • Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti
  • Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti
Postat

Colega ei foarte pitica si uratica este o alta super,super supraevaluata,pe nume Diana.

Multumesc pentru complimente ;)

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare baieti

Am fost si eu acum cateva saptamani la purtatoarea topicului.

Locatia: 6.5 pe aproape de unirii, cantemir. Nu mi s-a parut nici foarte curat dar nici imputeala. Insa, problema mea a fost legata de apartamentul cu trecere prin sufragerie, unde urma sa se desfasoare actiunea. Norocul meu ca a iesit colegul de curve inainte sa apuc sa ma incing

Fata: 6.5 nu stiu ce sa mai cred baieti, devine un mister pentru mine cum fete ca raluca sunt atat de apreciate. Stiu gusturile nu se discuta, dar parca zici ca sunt toti virgin pe forumul asta si n-au vazut o femeie in viata lor. Sau e piata proasta si na "astia suntem cu astia defilam". Uratica fata, nu-mi spunea nimic, destul de neingrijita.

Corp: 6.5 daca ai fantezii cu taranci de pe marginea drumului pe care le-ai fute intre coceni, merge. Eu asa am incercat sa ma dreg dar mai aveam nevoie si de vreo 2L de vin de tara.

Oral: 7 cim dar nimic spectaculos

Normal: 6 sta cum o pui, nu prea se implica, plictisita si cu ceva mirosuri spre final

tin sa te felicit ca din 2012 ai 23 de postari ðŸ˜ðŸ˜

• Oras:Bucuresti
Postat

Îmi cer scuze pentru Greșelile de ortografie,am scris după telefon și corectorul tastaturii m-a trădează

eu cred ca ai scris ' de pe telefon' 

Postat

Multumesc pentru complimente ;)

Imi pare rau nu putem fi pe gustul tuturor asa ca .

:clap2

• Like 1
  • Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

nu este inchis , poate ai incercat pe numarul vechi. 0722643937

Care e numarul bun ca nu mai inteleg nimic....?

Postat

Pentru ca trebuie sa postez ca sa nu mi pierd rangul, postez urmatoarea declaratie :

Cei de aici care au dat recenzii pozitive ar trebui sa fie fututi in cur cu un cactus pentru ca sunt niste mincinosi infecti. 

Pe aceasta cale va doresc mincinosilor de pe acest topic sa va calce o masina de rahat.

Exclusiv un idiot sau un peste ar fi putut sa dea o recenzie buna aici. 

Multumesc si fuck you! Pentru ceilalti : nu va pierdeti timpul si banii aici. 

Postat

Pentru ca trebuie sa postez ca sa nu mi pierd rangul, postez urmatoarea declaratie :

Cei de aici care au dat recenzii pozitive ar trebui sa fie fututi in cur cu un cactus pentru ca sunt niste mincinosi infecti. 

Pe aceasta cale va doresc mincinosilor de pe acest topic sa va calce o masina de rahat.

Exclusiv un idiot sau un peste ar fi putut sa dea o recenzie buna aici. 

Multumesc si fuck you! Pentru ceilalti : nu va pierdeti timpul si banii aici. 

Postat

Toti sunt idioți numai tu esti destept

Postat

sunt niste idioti si tu esti o curva care nu stie sa se futa. si tu cunosti acest lucru cel mai bine, asa ca nu imi spune mie cum sunt. 

o sa revin cu o recenzie daca asa de mult insisti. 

inca sunt cam furios si imi e ca o sa fie cam plina de injuraturi. 

nu recomand intre timp sa ajungeti pe aici. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...