raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 3, 2016 unde plm am zis io asta? pffff, ziceai ca esti mai tinerel , da-ti trebe lecitina : " tu n-ai invatat de cand te-ai logat ca aici suntem o familie?
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 3, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 3, 2016 plm,n-am vrut sa-ti spun direct,dar ma silesti.din ce povestesti tu referitor la sotia ta,in lovcul tau ad discuta cu ea orice,absolut orice.Problema e la tine Rele sfaturi nu dai tu, tinere. Mulțam!
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 pffff, ziceai ca esti mai tinerel , da-ti trebe lecitina : " pai plm,ce legatura are asta cu surorile?
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Rele sfaturi nu dai tu, tinere. Mulțam! daca ai fi tanar ca mine,n-ar maai exista ambalaje de prezervative in masina taam zis
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 3, 2016 pai plm,ce legatura are asta cu surorile? Hai bre , ca nu mai ai haz . Ori esti in familie , ori nu mai esti . Surorile ce draci sunt , colege de serviciu ?
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Hai bre , ca nu mai ai haz . Ori esti in familie , ori nu mai esti . Surorile ce draci sunt , colege de serviciu ?e la manastire in plm
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 3, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 3, 2016 zici tu? ce sa mai zicem de Deanna atunci? Pe unde o mai fi donsoara Deanna oare ? ... mi-a placut mult cum gandea fata, jos cu bsca uda nene !
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Pe unde o mai fi donsoara Deanna oare ? ... mi-a placut mult cum gandea fata, jos cu bsca uda nene !io am avut meci mare cu ea,cand spunea ca ea s-a lasat de job de 2000 euro pe luna ca sa suga pula.Dar avand in vedere tendinta actuala,chiar si mie mi-e dor de ea.Si de Sky-diver
cine Reputație: -598 Postat Martie 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2016 Dacă aș avea amantă la care sa țin cât de cât, s-ar prinde radarul în secunda doi și ar fi n'ache pas! De-aia zic că n-are legătură înșelatul cu mersul la curve. Eu stiu. Femeile insa cred altceva. Tinere, unele bancuri sint inspirate din realitate.Eram intr-o seara cu o feblete .Ma suna nevasta care evident ca stia unde sint si cu cine."Ce faci,ati ajuns bine?Care fete mai sint pe acolo?" Ii spun cine mai e la care ea imi da replica din banc!!! Est un tinar foarte inteligent dar mai ai nevoie de multa experienta.Si nu din cea din carti sau de la tv de la jagardele gen Bahmu.Fix asta ziceam, ca femeile sunt de toate tipurile, si nu o zic din carti. O extrema sunt cele ca vanessa31, gata sa-si paraseasca barbatul pe o suspiciune de infidelitate, iar cealalta extrema sunt alea batute de barbati care nu-i parasesc nici cu coloana oficiala, ce sa mai zici de inselat.
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 3, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 3, 2016 Dar vanessa31 nu cred că vrea să-şi părăsească bărbatu'. E doar curioasă, ca tot omu'.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 3, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 3, 2016 Dar vanessa31 nu cred că vrea să-şi părăsească bărbatu'. E doar curioasă, ca tot omu'. Parol ca nu e nici maritata ... ai dreptate traminere, curiozitatea asta bat-o vina !
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 3, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 3, 2016 Numa' n-are sânje-m'pulă
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 3, 2016 io am avut meci mare cu ea,cand spunea ca ea s-a lasat de job de 2000 euro pe luna ca sa suga pula.Dar avand in vedere tendinta actuala,chiar si mie mi-e dor de ea.Si de Sky-diverSigur o sugea pe mai mult. Și e arzoaică, 'ca-ț-aș...
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Sigur o sugea pe mai mult. Și e arzoaică, 'ca-ț-aș...ai dreptate bro,macar cu ea puteai purta o conversatie.E adevarat ca pana se enerva si-si baga pula in tot,dar ce-i al ei e pus deoparte
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 7, 2016 Și eu i-am zis soțului, când m-a sunat într-o zi, că stau pe net și caut gigălăi. A râs și mi-a zis că dacă găsesc ceva, să-l anunț A aparut un anunt nou , "beton" !! http://nimfomane.com/forum/topic/66397-barbat-mare-pentru-domne-si-domnesorele/ Cica e mare si tare !
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2016 A aparut un anunt nou , "beton" !! http://nimfomane.com/forum/topic/66397-barbat-mare-pentru-domne-si-domnesorele/ Cica e mare si tare ! Văzui, m-a și adăugat la prieteni )
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 8, 2016 Văzui, m-a și adăugat la prieteni ) El te-a adaugat , ori n-ai rezistat tu ispitei ? 1 10
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2016 El te-a adaugat , ori n-ai rezistat tu ispitei ? Nu, mă jur ) M-a cam speriat poza de profil. Să fie o șosetă însângerată, un biet animal mort, o pulă cu culturi de licheni roz bombon... Naiba știe! 1 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 8, 2016 Nu, mă jur ) M-a cam speriat poza de profil. Să fie o șosetă însângerată, un biet animal mort, o pulă cu culturi de licheni roz bombon... Naiba știe! Aveam pretentii ! Esti o Doamna , ce p..usca ta !
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Aveam pretentii ! Esti o Doamna , ce p..usca ta ! Cacofonia nu e greșeală gramaticală. E blamată mai degrabă în vorbire, nu în scriere. Iertare, dacă te-am lezat; am băgat cucu' în frază din neatenție
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 14, 2016 Cacofonia nu e greșeală gramaticală. E blamată mai degrabă în vorbire, nu în scriere. Iertare, dacă te-am lezat; am băgat cucu' în frază din neatenție Ei , hai ca nu este nevoie sa-ti ceri iertare . Am zis si eu asa , sa te sicanez .
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Ei , hai ca nu este nevoie sa-ti ceri iertare . Am zis si eu asa , sa te sicanez . Tu să mă șicanezi, eu mi-am cerut iertare ca să te flatez
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 14, 2016 Tu să mă șicanezi, eu mi-am cerut iertare ca să te flatez Să-l flatulezi...
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 14, 2016 Tu să mă șicanezi, eu mi-am cerut iertare ca să te flatez Si eu care credeam c-ai spus-o la misto !
pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 14, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 14, 2016 A aparut un anunt nou , "beton" !! http://nimfomane.com/forum/topic/66397-barbat-mare-pentru-domne-si-domnesorele/ Cica e mare si tare ! cum o aparut beton, cum aparut si doamna, o fi telepatie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum