medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 9, 2016 Sa ii lăsăm pe cei deștepți sa ii spună cuvântul ) De fapt cei deștept. Încearcă și se conving Nu stau aici sa fac pe intelectuali Pana la urma acesta este un forum despre sex ca pana la urma multi asta urmăresc Nu suntem la ceva examen sau mai știu eu unde. Da dar ca peste tot uni mereu se cred mai presus. in viata sunt 2 instincte primare 1 sexul și 2 instinctul de supraviețuire eu când spun asta ma refer la bani eu asa vreau sa îl înțeleg. Asa ca care este rostul ca vai de minim greșit un cuvânt. Sunt 100% sigura ca ai înțeles ce am vrut sa spun. Doar ca tu vrei sa îmi dovedești ca ești mai deștept ca mine.esti mai deștept ca mine atunci când faci .... mai multi ca mine. În fine discuțiile astea cu oameni ca tine sunt ne sfârșite asa ca mai bine închei aici Cam atât am de spus 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Pana la aceasta ora, situatia pe topic s-ar putea rezuma in felul acesta: http://img.memecdn.com/Aesthetician-Alcohol_c_93983.jpg http://img.memecdn.com/alcohol-eh_c_999230.jpg 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Mai aici fiecare are interesele lui. Uni de a face bani și alți de a cauta ceea ce își doresc. Nu doar voi maimuțoilor stați aici sa corectați greseliai dreptate si tu 4
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 9, 2016 Pana la aceasta ora, situatia pe topic s-ar putea rezuma in felul acesta: http://img.memecdn.com/Aesthetician-Alcohol_c_93983.jpg http://img.memecdn.com/alcohol-eh_c_999230.jpgsau http://nostim.zebramov.ro/wp-content/uploads/2015/04/fetele-beau-ca-tata.jpg 9
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 9, 2016 Tu ar trebui sa te intalnesti cu charny si sa va pisati unu pe celalalt ca asta stiti bine sa faceti pisu!!Si daca nu puteti vin eu sa ma pis pe aman2!Ca si dupa limbaj va potriviti cred ca amandoi umblati in romantic la manele!! VaiiiiDaca ai stiiiiii.Rujat mic si bicisnic ce esti tu :lol: 1 5
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 9, 2016 sezi bland ....... ca tu esti in pole position Idiotule esti tu cu ciucurel prostani forumului .Am sa iti frec ridichea dementule pana dai pe afara si am sa te pun sa incurgitezi totul la loc. 1 5
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 9, 2016 Idiotule esti tu cu ciucurel prostani forumului .Am sa iti frec ridichea dementule pana dai pe afara si am sa te pun sa incurgitezi totul la loc.Vezi sa o iei pe Medea de mana deseara si sa mergeti in romantic ca acolo va este locul si tie si la muista aia!!
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 9, 2016 Vezi sa o iei pe Medea de mana deseara si sa mergeti in romantic ca acolo va este locul si tie si la muista aia!!nu ma gandeam chiar la Romantic (sunt amic bun cu patronul de acolo) dar o sa iesim in oras asta cu siguranta . 1 5
studentu' Reputație: 18 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Unde pot aplica pentru premiul de topicul anului? Daca tot s-a pierdut demult “dilema”, sa zic si eu cate ceva. mareane, mi-era prea mila de tine si nu doream sa iti iau singura bucurie din viata asta, aceea de a fi cineva pe un FORUM totusi, iti amintesc ca nu inseamna absolut nimic sa ai 12000 postari pe un FORUM si nimanui nu ii pasa in general cat de campion esti tu din spatele tastaturii. Stai acolo in pestera ta si posteaza in continuare, esti mare personalitate! In general, astia care faceti pula mare pe un FORUM, alde nobel (cea mai buna gluma ever) si roberto (cel mai sot incornorat), aratati doar ca sunteti niste zdrente schiloade, ca in viata voastra sunteti atata de neinsemnati si de ratati in totalitate incat cautati confirmare pe un forum anonim. Inainte sa impartiti iarasi pule in stanga si in dreapta ca doara sunteti cocosi mari pe un forum, il invit pe marean ca pe el il freca tare grija de facultatile mele, sa vina sa strige in peluza la U Cluj “sugi pula studentule”. Io zic ca numa’ suflu spre tine si deja fugi sa te ascunzi sub poalele ma-tii (cu cati de i vrei). Pana atunci sa auzim de bine de la utilizatorii normali de pe acest forum! 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 9, 2016 nu ma gandeam chiar la Romantic (sunt amic bun cu patronul de acolo) dar o sa iesim in oras asta cu siguranta .Cine se seamana se aduna,acolo este locul tau in romantic cu toti prietenii tai cioroi! 1 5
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 9, 2016 Thecat ce te bagi și tu. Eu noi avem treaba cu limbricul de ciucurel. Arata mi și tu cat de inteligent ești.apucandu te sa scrie aici Poate nu ai bani sa futi și ce ai zis sa te iei după ce Limbricul de ciucurel și sa intri în discuți. 1 3
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 9, 2016 Tu vb ciucurel 1 1
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 9, 2016 Te rog sa nu facem discriminare. sunt romi care miros mai frumos ca tine ma ție îți pute curul de să nu mai spun că-i un miros specific de transpirație. Nu tu transpiri stand. 1 2
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 9, 2016 http://static.automarket.ro/img/db/article/036/477/744692l.jpg?ts=1298561856 6
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 9, 2016 Te rog sa nu facem discriminare. sunt romi care miros mai frumos ca tine ma ție îți pute curul de să nu mai spun că-i un miros specific de transpirație. Nu tu transpiri stand.Aaa sa inteleg ca mi-ai mirosit curu cand m-am cacat in gura ta nebuno?De ce te dai de gol sa vada lumea ca ce perversiuni am facut cu tine?Proasta mica ce esti!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Idiotule esti tu cu ciucurel prostani forumului .Am sa iti frec ridichea dementule pana dai pe afara si am sa te pun sa incurgitezi totul la loc.ba tu , ba tu ............ al 'reacu partzar 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Problema mare cu iiiii-urile aste!Recunosc ca eu nu stiu sa le folosesc! pe tine te'nvat io 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Unde pot aplica pentru premiul de topicul anului? Daca tot s-a pierdut demult “dilema”, sa zic si eu cate ceva. mareane, mi-era prea mila de tine si nu doream sa iti iau singura bucurie din viata asta, aceea de a fi cineva pe un FORUM totusi, iti amintesc ca nu inseamna absolut nimic sa ai 12000 postari pe un FORUM si nimanui nu ii pasa in general cat de campion esti tu din spatele tastaturii. Stai acolo in pestera ta si posteaza in continuare, esti mare personalitate! In general, astia care faceti pula mare pe un FORUM, alde nobel (cea mai buna gluma ever) si roberto (cel mai sot incornorat), aratati doar ca sunteti niste zdrente schiloade, ca in viata voastra sunteti atata de neinsemnati si de ratati in totalitate incat cautati confirmare pe un forum anonim. Inainte sa impartiti iarasi pule in stanga si in dreapta ca doara sunteti cocosi mari pe un forum, il invit pe marean ca pe el il freca tare grija de facultatile mele, sa vina sa strige in peluza la U Cluj “sugi pula studentule”. Io zic ca numa’ suflu spre tine si deja fugi sa te ascunzi sub poalele ma-tii (cu cati de i vrei). Pana atunci sa auzim de bine de la utilizatorii normali de pe acest forum!sezi bland ......... peluzistule , poate nu stii care e cea mai tare peluza ................. 2
studentu' Reputație: 18 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Ianuarie 9, 2016 sezi bland ......... peluzistule , poate nu stii care e cea mai tare peluza ................. 12000 de postari intr-un an, ia invata-ma tu care e 1 1
tomtom1 Reputație: 124 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Rapiduletuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 9, 2016 Aaa sa inteleg ca mi-ai mirosit curu cand m-am cacat in gura ta nebuno?De ce te dai de gol sa vada lumea ca ce perversiuni am facut cu tine?Proasta mica ce esti! Jegule ți am spus ca vorbesc cu alte domnișoare la mine nu ai fost. Eu îți spun ce mi au spus ele. Ma imbecilule de cred ca ar fi mai ok sa începi sa o încerci sa și pe ma ta 1 3
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 9, 2016 pe tine te'nvat io iara ai tras pe nas 1 5
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 9, 2016 Ei au o dependenta de acest forum!! E ca un joc pentru copii sau mai grav ca jocurile la aparate. Vor sa ne dea lecții de literatura. Dacă sunteți asa culți de ce va obosiți sa va băgați nasul aici. Vreți sa ne arătați cat de deștepți sunteți ca ne corectați. Calmați va. Nu plătim orele de literatura. Și nici nu avem nevoie 2 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 9, 2016 Ei au o dependenta de acest forum!!E ca un joc pentru copii sau mai grav ca jocurile la aparate.Vor sa ne dea lecții de literatura.Dacă sunteți asa culți de ce va obosiți sa va băgați nasul aici.Vreți sa ne arătați cat de deștepți sunteți ca ne corectați. Calmați va. Nu plătim orele de literatura. Și nici nu avem nevoieChiar asa, oricum e mai amuzant sa citesti cancan,libertatea si click
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum