harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 12, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 12, 2016 Asa am scris! Deci nu vrei. Bine! Who's next? 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 Deci nu vrei. Bine! Who's next? Roxanica 4 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 12, 2016 Vă daț cu sama cât are de lucru Medea de posteaza in exces pentru titlul de utilizatorul lunii. PS: te rog nu imi raspunde cu: nu te fute pe tine grija cat am eu de lucru si cum imi gestionez timpul, ca nu mi-s curiosPPS: nu vreau sa generalizez, dar ai limbaj educat pe strada celebra numita MehedintiPPPS: degeaba esti buna si te stii fute, pentru ca odata cu deschiderea maxilarului si mandibulei anulezi totulPPPPS: Ciucurel o fost vreodata utilizatorul lunii?PPPPPS: atata timp cat Becali, Borcea, Stoica, Voiculescu o scris mai multe carti ca voi, nu aveti voie sa corectati gramatica limbii romane 7
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 12, 2016 Am o noua dilema ! A citit cineva operele da harta a lu' marii scriiciosi astia ? E bune ? Cazaic ca merge dimineata cand stai pebuda, citesti 50 da pagini si vine... trenu' ! :blushing2 Io zic sa facem si o analiza literara.Propun sa'ncepem cu poezia "Fiind baiet paduri,cutreieram" Si zic sa-nceapa un baiet. 4
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 12, 2016 Vă daț cu sama cât are de lucru Medea de posteaza in exces pentru titlul de utilizatorul lunii. PS: te rog nu imi raspunde cu: nu te fute pe tine grija cat am eu de lucru si cum imi gestionez timpul, ca nu mi-s curiosPPS: nu vreau sa generalizez, dar ai limbaj educat pe strada celebra numita MehedintiPPPS: degeaba esti buna si te stii fute, pentru ca odata cu deschiderea maxilarului si mandibulei anulezi totulPPPPS: Ciucurel o fost vreodata utilizatorul lunii?PPPPPS: atata timp cat Becali, Borcea, Stoica, Voiculescu o scris mai multe carti ca voi, nu aveti voie sa corectati gramatica limbii romane Începutul a fost bun! nu avem de gând sa îți răspund asa cum ai spus tu 2 5
stalingrad Reputație: 44 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 12, 2016 Sa ma pupe in pizda mimoza care mi-a dat cu minus !P.S: Nu imi pasa ca are balta puncte! ) Am sesizat o adevărată obsesie la unele fete (e drept, nu doar la fete) în ce privește punctele minus, motiv de supărare, chiar enervare.Mie nu-mi vine a crede că mai există această preocupare acum, când reputația se acordă peste tot, pentru orice fleac.Sugestie pentru fetele pe care le „dor” minusurile: puneți-vă păsăricile la vedere, la concursul lunar de poze, și o să luați mult mai multe puncte verzi decât sunt în stare să vă dea ceilalți de-alea roșii. Personal mă doare-n cot de puncte, cu o singură excepție: mă bucur de cele verzi primite doar de la unii useri, aceia pe care îi stimez (din păcate, tot mai puțini). 11 10
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 12, 2016 Sa ma pupe in pizda mimoza care mi-a dat cu minus !P.S: Nu imi pasa ca are balta puncte! ) Zi si tu sa-ti faca ceva ce nu i-ar plaxcea
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 12, 2016 Am sesizat o adevărată obsesie la unele fete (e drept, nu doar la fete) în ce privește punctele minus, motiv de supărare, chiar enervare.Mie nu-mi vine a crede că mai există această preocupare acum, când reputația se acordă peste tot, pentru orice fleac.Sugestie pentru fetele pe care le „dor” minusurile: puneți-vă păsăricile la vedere, la concursul lunar de poze, și o să luați mult mai multe puncte verzi decât sunt în stare să vă dea ceilalți de-alea roșii. Personal mă doare-n cot de puncte, cu o singură excepție: mă bucur de cele verzi primite doar de la unii useri, aceia pe care îi stimez (din păcate, tot mai puțini).eu i.am dat puncte minus DOAR la injuraturi dar de cand a inceput sa ma injure si pe mine i.am dat si la restu postarilor.. 5 1
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 12, 2016 eu i.am dat puncte minus DOAR la injuraturi dar de cand sa ma injuure si pe mine i.am dat si la restu postarilor.. si thecat si pustiu au dat invers 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 si thecat si pustiu au dat invers 4
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 12, 2016 si thecat si pustiu au dat inversPisic vezi ca pentru thecat te ia si pe tine medeea la injuraturi!! 1 4
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 ...PPS: nu vreau sa generalizez, dar ai limbaj educat pe strada celebra numita Mehedinti Nota: Meda a.k.a. Medea nu prea are legatura cu celebra strada Mehedinti. Ceva, prin zona (nu departe), dar nu asa cum a fost pomenita.
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 12, 2016 Asta înseamnă să vorbești fără sa cunoști persoana!!! Dar e bine și Mehedinți și ce vreți voi, pentru mine e ok. 2 3
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 12, 2016 Pisic vezi ca pentru thecat te ia si pe tine medeea la injuraturi!!Ciucurel ai tu ceva al tău ce ma scoate din sărite. Dar neamul prost rămâne neam prost 2 4
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 12, 2016 Ciucurel ai tu ceva al tău ce ma scoate din sărite. Dar neamul prost rămâne neam prostSa imi sugi pula cu tot neamu tau sa vad aia te scoate din sarite! 4
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 12, 2016 Nu ai pulă. Probabil dacă îți iei un vibrator ceva și îmi dai sa sug ala! ))) 3 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 12, 2016 Nu ai pulă. Probabil dacă îți iei un vibrator ceva și îmi dai sa sug ala! )))Cred ca am pula cat nu poti duce tu impreuna cu mamica-ta javra ordinara ce esti!!Sa iti iau fața in pula!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 12, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 12, 2016 Sa iti iau fața in pula! Zi si tu ceva de rau. 6 5
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 12, 2016 Săracu de tine..... Tu rău e sa fi frustrat.te las sa vb singur. 3 3
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 12, 2016 Cred ca am pula cat nu poti duce tu impreuna cu mamica-ta javra ordinara ce esti!!Sa iti iau fața in pula! Copile esti un frustrat.Totusi casca in plm gura aia mare sa itzi deie jetul Medea 1 5
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 12, 2016 Poate asa tzi se mai scoala putza aia atrofiata si tzie. 1 4
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 12, 2016 dobitoaco iara te bagi in seama fara sa te intrebe nimeni nimica? 1
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 12, 2016 Marinu asta este fenomenal crede ca suge cand de fapt el inghite LOL.Nimfoman mic si prost.Confunzi laba cu fututul.Clar esti tras pe nas. 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum