Sari la conținut

saloane de masaj

Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Salutari confratilor. As avea si eu o intrebare. Stiti cumva ceva salon de masaj erotic din oras unde este inclus i n pret( sau se poate discuta cu domnisoarele de acolo)si altceva decat finalizare manuala? (oral normal)

Mersi pentru ajutor.

Postat

Nu cred sa gasesti asa ceva.

Aceste saloane sunt oricum la limita legalitatii si probabil testate periodic.

Din cate stiu, cel putin 3 in Oradea au fost inchise si s-au lasat cu acuzatii de proxenetism / prostitutie; de obicei dupa ce ofiteri sub acoperire au mers ca si clienti si au solicitat "alte servicii". Asa ca fetele (si probabil si patronii) se cam tem, si pe buna dreptate.

Maximul care as fi putut sa obtin (dar nu am insistat) era un nr privat al unei dsoare, dar cu precizarea ca oferea acelasi lucru ca la salon, si nici macar mai ieftin.

• Like 1

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Cred ca nu s-a pus corect problema. Intr-adevar nu exista in oradea saloane care sa ofere extrasevicii sau mai corect spus nu mai exista dupa ce au font inchise vreo trei astfel de saloane, dar exista fete la majoritatea saloanelor care accepta sa ofere extra servicii pentru ceva bani in plus.

Eu am beneficiat de asa ceva la salonul de pe Narciselor, la salonul de langa Spitalul judetean si la salonul de pe William Shakespeare, dar nu ca regula a salonului ci ca asa a vrut maseoza. Pentru cei pasionati de masaj erotic este o solutie sa persevereze in a cere si extraservicii dar de obicei acest lucru se intampla la a doua sau a treia vizita la aceeasi maseoza, prin urmare e un pic cam scump si fara garantia reusitei.

In plus daca nu esti multumit de prestatia fetei nu prea poti sa te plangi pentru ca totul se desfasoara "la negru". Din pacate nu pot sa dau prea multe detalii pentru a nu pune in pericol identificarea fetelor disponibile de cine nu trebuie.

In schimb am gasit un salon mai deschis la minte langa Arad si am facut o recenzie la Saloane Arad pentru mai multe detalii.

Sanatate si virtute.

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare