dau_limbi33 Reputație: 202 Postat Aprilie 19, 2012 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 19, 2012 salut tuturor! am si eu o fantezie...imi place sa fiu dominat in limitele bunului simt...dar nu am reusit sa gasesc o stapana.toate sint false si nu doresc decit sa termine mai repede si sa ti ia banii.v as ruga citeva recomandari din ploiesti.multumesc
Vizitator microsd Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 Cred ca in afara de ceea ce gasesti in raid altceva nu exista, incearca in bucuresti ai mai multe sanse acolo cred eu
dau_limbi33 Reputație: 202 Postat Mai 1, 2012 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Mai 1, 2012 prefer in ploiesti...sint practic un sclav mai soft...dar sint dezamagit de prestatia falsa a celor din ploiesti...poate stie cineva o stapana de calitate..
juan29 Reputație: 135 Postat Februarie 19, 2013 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 19, 2013 Colegul @dau_limbi33, mai putin m-ar interesa punctele tale de reputatie daca nu ar fi oglindit activitatea (a se citi contributia ta) in aceasta comunitate. Sincer, nu meriti sa fii ajutat, insa aceste informatii ar putea ajuta si alti colegi, deci:Adina: http://nimfomane.com/forum/topic/7909-adina-0725495201/cand am vizitat-o mi-a confirmat ca face si BDSM. De altele nu stiu... numai bine.Juan
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum