asdrtyklm Reputație: 113 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 Funduleţ bombat, sâni frumoşi, 26/1.70/55, ten alb, suplă, ofer companie domnilor generoşi. Am loc. tel 0742395332 A mai avut topic, a mai schimbat numere de telefon, locul a ramas si pretul. Linga f-ca de mobila, in spatele garii Nicolina, bloc 4 etaje pe colt, dirijeaza pe telefon daca nu stiti zona. Imprejurimi bune, loc de lasat masina, scara curata, apartament nedecomandat. Fata are anii, nu e etnie, e slabuta, o moaca obosita, executa mecanic oralul, se implica cit de cit la normal. Am vazut (o umbra) un tip in casa, nu era client, presupun ca sta cu cineva. Baia nu e ok, doar exista acolo. Fata are camera ei, fumeaza, patul normal. Se dezbraca la foc automat, are tatuaje pe corp (mic deasupra sinilor, mare deasupra fundului). Fundul mic, sinii micuti, fermi cu sfircuri proeminente, ii place masajul sinilor. Am inceput oral protejat si am terminat cu ea deasupra. Pastreaza distanta, e familiara dar nu se pupa. 60 nr 120 h. Curata. Genul de casierita - ce doriti - poftim, servit, corect, pa. Cind vreau o descarcare rapida si fara pretentii merge, altfel - GFE, DT, anal - nu. 8 zona, 6 oral 7 normal 4 gfe 5 camera. 4
coldfusion Reputație: 4351 Postat Aprilie 19, 2012 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Aprilie 19, 2012 Am fost la ea anul trecut la sfarsitul lunii decembrie. Am stat un numar pentru 60 de Ron. Pe langa ca s-a dezbracat la foc automat ( GFE = 0 ) are si tatuajelea alea ( mie personal mi s-au parut naspa ) , sanii is cam lasati si moi , oralul mecanic iar la normal e larga . E distanta si rece dar stie sa faca in asa fel incat sa te simti bine .... pacat ca implicarea e 0 . O sa dau 8 pentru zona , 5 pentru locatie , GFE 0 , normal 6 . Sincer nu ma incanta sa merg la ea din nou nici macar pentru o descarcare fara implicatii sau pretentii . Stima
futarila Reputație: 2210 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 Pe mine m-a pacalit anuntul si ce a zis ea la telefon si am mers sa o vad. Asta prin iarna. N-am ramas, ca nu e genul meu, prefer slabute dar asta era cam ofilita.Am impresia ca apare pe piata cand are nevoie de parale si dispare apoi cate o lunga perioada. 1
penisss Reputație: 310 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 25, 2016 Mai activeaza in iasi? Da păpușa. Am întâlnit-o intr-o locație cu mămica ta... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum