Sari la conținut

BuhBau :D Happy New Years

deyanna_4uu

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Buna!  O Craciunita Bruneta draguta si senzuala 23 ani, 1.68 inaltime te astept sa petrecem impreuna clipe Frumoase, relaxare si neuitat

Ofer Servicii:  Masaj si nu numai : Masaj thailandez cu finalizare, 100lei  , Masaj erotic 90lei. alte detalii le puteti afla la nr :  0757839386  // tel/sms

Deplasari.  Mersi frumos Pupici

Roxxana    La Multi Ani! :*

• Minus 2
Postat

Da sunt poze reale. Cassy draga mea asa putini clienti ai ?... pe 2016 ? ca trebuie sa imi faci mie reclama negativa la fiecare Postare ?

Alea sunt topice vechi. probleme vechi si EXPLICATE draguta f detaliat  si aci. * si nu m.am ASCUNS de acest lucru ba din contra L.am explicat *

Dar Individia e mare si prostia si mai mare ce pot sa zic Mancat la rahat placut, se stiu ei cine* in continuare :))

Cititi si aci Varianta mea inainte sa credeti toate prostiile!  Nu m.am ascuns , eu imi vad de treaba mea dar se pare ca pe altii/ altele ii fute tare grija de persoana mea ca ele nu *poate sa aibe clienti* pe treaba lor, mai vin aici pt un pic de Reclama Negativa la Roxana

Mananci la rahat Cassy tare, nu te dor falcutzele? :D

• Minus 3
Postat

** Am avut Anunt si mai vechi nu de acu   cu numele melissaP aka Roxana Andreea  -  la fel nu am ascuns acest lucru.

https://nimfomane.com/forum/topic/30299-roscata-senzuala-in-cautare-de-senzatii-tari/  

// Uitati va si acolo la recenzii pt ca sunt si de la oamnei din afara acestui *Iasi* care nu mai incape de mine, sunt si din alte parti. eu imi vad de treaba mea dar ALTELE/ALTII Inteligente si Inteligenti si frecatori de menta, cand nu au ce face sau cand nu au clienti vin aici sa imi faca mie reclama negativa

**  Mancati la Rahat frumos in continuare,  Eu imi fac si mereu mi.am facut treaba fara sa jugnesc, sau sa ma bag in oalele altora !! Hai Jet pe anunturile voastre. Toate pozele sunt reale si Originale.. pt cine e interesat

• Minus 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Da sunt poze reale. Cassy draga mea asa putini clienti ai ?... pe 2016 ? ca trebuie sa imi faci mie reclama negativa la fiecare Postare ?

Alea sunt topice vechi. probleme vechi si EXPLICATE draguta f detaliat  si aci. * si nu m.am ASCUNS de acest lucru ba din contra L.am explicat *

Lol, nu eu am intrebat de poze... si linkurile.. orice fata are dreptul la un singur topic

• Like 2
Postat

Desi le stiu de mult, iar am reusit sa ma sperii uitandu-ma la pozele astea. :laugh2

Daa, sunt sigura ca atatea matracuci de pe acest site pozate stramb si fara recenzii, sau cu recenzii SUPERFalse... sunt mai bune decat mine si poze *reale* ahaAha mersi Frumos dar oricat mancati la rahat gratis , Eu stiu cine sunt si ce pot. si nu puteti voi schimba asta oricat incercati

Zi Buna

• Minus 2
Postat

Lol, nu eu am intrebat de poze... si linkurile.. orice fata are dreptul la un singur topic

Lol? si cine a intrebat ca eu nu "vad"  nici o intrebare legata de Poze .. doar rautate si Frecatori de Menta pe Anuntul meu

• Minus 1
Postat

Madame Casy te ajuta! Adica fostii tai clienti, aia care s-au indragostit de superba ta prezenta, cei care aveau doar vechile anunturi, afla azi noul tau numar si anunt;

Suntem toate invidioase. :(

• Like 6
Postat

Vai Multumesc! Dar Nu am nevoie de "dragii si fostii clienti" pt acolo nu erau aia "clienti" ci Ura si circ gratuit. nu asta sunt eu nu asta Ofer eu

Am avut 2 Anunturi mari si Late si mereu mi.am vazut de treaba mea. *cu acelasi Nume* !! Roxana Andreea .. clar pana aici ?

Nu am 100 de topicuri, nu fac circ, nu jignesc, dar altii au voie sa ma jigneasca DE CE? ma cunosc ?

Am avut Anunt mai vechi sub numele MelissaP - roscata , si acum am acest anunt tot cu numele meu. Am facut vreo Crima si nu stiu ??

vreo Greseala de gramatica ? vreo virgula lipsa ? :D  ..cine sunteti voi sa ma judecati ca nu inteleg, Dumnezeu ? sau cine

• Minus 3
Postat

Anunt mai vechi, si recenzii aici:  https://nimfomane.com/forum/topic/30299-roscata-senzuala-in-cautare-de-senzatii-tari/

Anunt mai nou, Poze noi aici:      https://nimfomane.com/forum/topic/57775-roxana-andreea-iasi/?do=findComment&comment=1548637

**  Valabil pt cine e curios sau interesat, Multumesc Pup :*

Roxana  //  0757839386

• Minus 1
Postat

Pai nu ti-a zis minunato nimeni nimic :))) ci s-a subliniat ca ai si alte pseudonime :))

Jeez

Bine atunci..  Felicitari pt simtul de observatie dar cred ca ati proceda la fel , daca ar fi persoane sa va acuze ca la proces la fiecare postare...  si fara fundament. ca si cum as fi Infractor cand incerc sa imi vad de treaba

Happy New Year!

Postat

An nou fericit si tie.. eu nu te-am acuzat de nimic, am postat linkuril ca sa atrag atentia ca pe una dintre alea trebuia postat, ce ar fi daca fiecare fata ar deschide topic nou ori de cate ori isi schimba locatia, numarul? Nu ar fi bine nici pt ele, nici pt baieti.

Pt ca orice fata are fanii ei, care si-ar mai dori s-o viziteze, altii viziteaza doar daca au deja minim de informatii in forma de recenzie, nu doar textul anuntului, sau altii care ar dori sa evite anumite fete (pana la urma urmei e si in avantajul acelor fete sa nu vina unul la ele care nu ar dori sa le mai viziteze, se evita situatii neplacute, refuzuri din partea ei sau a lui)

Eu spun doar asa.. capul sus, incearca sa fii un pic mai placuta in modul de a scrie pe forum si o sa vezi cum o sa aduni baietii in jurul tau , bafta.

• Like 4
Postat

Pozele alea nu-s recente, recenzii aproape ioc de cand ai aparut pe forum, dar macar lauda de sine e prezenta. 

• Like 2
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

vreo Greseala de gramatica ? vreo virgula lipsa ? :D ..

Wow...daaaa....muuulteee!!

• Like 3

Postat

Vaai ce "sulieta"...vai ce 60-60-60..dorm toata noaptea cu mana pe la oua.

Daiana,ce drrracu ai de esti asa afurisita,mai femeie? vorbesti cu noi,de parca ti-am pune otrava in mancare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...