Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

ce faci lion?aici am voie sa postez?sau si aici caut atentie si-mi fac reclama mascata...love you! :gifs_ojos

daca nu aveam azi treaba veneam sa te vad nervoasa, dar te enervez eu saptamana viitoare si vin sa te vad nervoasa... love you very much  :gifs_ojos  :gifs_ojos

Link spre comentariu
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.

Sunt curioasa daca (sau in cat timp) il gaseau daca nu se preda femeia.

Link spre comentariu

probabil daca vindea casa, atunci l-ar fi gasit .... uite asa cred ca e si Elodia :)

Noroc cu forumul....mai citesc si eu o stire, mai aflu cine a murit..etc.

• Like 1
Link spre comentariu

31.10.2016 Ploiesti. Comemorare Colectiv

trist ,lion..dar oare am invatat ceva?sau ca de obicei au murit in zadar..ce conteaza ,nu sunt primii care au murit pt noi...oare chiar atat de orbi suntem?atat de indoctrinati?atat de ipocriti?mie rusine ca de natia mea...! :angry:

Link spre comentariu

trist ,lion..dar oare am invatat ceva?sau ca de obicei au murit in zadar..ce conteaza ,nu sunt primii care au murit pt noi...oare chiar atat de orbi suntem?atat de indoctrinati?atat de ipocriti?mie rusine ca de natia mea...! :angry:

De invatat nu stiu daca s-a invatat ceva, dar am ajuns la parerea ca si cei din 1989 au murit degeaba pentru ca nu mi se pare a fi o libertate democrata, de atunci toti politicienii au tot furat, au distrus toate fabricile si uzinele. Eram aseara in centru si imi era rusine ca nu se poate face nimic pentru tara asta :(  :no2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...