Sari la conținut

blonda

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Ii stiu pozele de mai mult timp (6-12luni), deci nu e noutate. Altceva nu mai stiu despre ea.

• Like 1
Postat

e alta gagica la numaru asta tanara de 19 ani acceptabila,am fost merita ca pret 70 lei grei oral cu normal,doar ca e fast fuck,te intreaba daca vrei oral neprotejat,locatie pe unirii langa piata alba iulia la Unicom,mai sint 2 fufarine cu ea in apartament,apartament decent

Fofon cam strans si micut,bun cui ii place.

Postat

e alta gagica la numaru asta tanara de 19 ani acceptabila,am fost merita ca pret 70 lei grei oral cu normal,doar ca e fast fuck,te intreaba daca vrei oral neprotejat,locatie pe unirii langa piata alba iulia la Unicom,mai sint 2 fufarine cu ea in apartament,apartament decent

Fofon cam strans si micut,bun cui ii place.

Acum vreo doua saptamani am vizitat-o eu pe asta roscata. Era pe Burebista cu Bianca Nebunila si cu inca cateva fete. S-a mutat la Alba Iulia?

Postat

Acum vreo doua saptamani am vizitat-o eu pe asta roscata. Era pe Burebista cu Bianca Nebunila si cu inca cateva fete. S-a mutat la Alba Iulia?

langa piata alba iulia pe blv unirii ultimu bloc inainte de CEC bank,mai erau cateva fufarine in apartament una blonda si una mai geamandura

• Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Sunt curios cât cere acum. La fiecare schimbare de locație știu ca schimba și tariful. De la 100 h ajunsese la 200. Dacă zice ca e noutate parcă văd un 250.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare