melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 2, 2016 up
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 3, 2016 Up
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 3, 2016 DIsponibila pentru programari
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 3, 2016 Disponibila pana la ora 03:00 3
burlacul31 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Esti urata!s-o crezi tuin realitate este mult mai frumoasa
burlacul31 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 SalutareDupa cum i-am promis domnisoarei, am sa o trec in revistaAseara am decis sa-i fac o vizita.Dupa mai multe cautari pe aici, am ajuns la domnisoara in cauza. Dupa ce am plecat de la munca am decis s-o sun. Am stabilit cam maxim o ora voi ajunge la ea, ba chiar am ajuns mai repede cu 8 minute. Du pa indicatiile date nu prea intelegeam pe unde are locatia, poate si din cauza oboselii nu-mi venea in cap harta Bucurestiului, dar de, ma orientez bine in spatiuAjung la destinatie, o sun, imi deschide, ajung la etas si surpriza..........arata mult mai bine in realitate decat in poze. m-a astepta in lenjerie intima, as fi pus mana pe ia dar aveam mainile cam reci.Am schimbat doua vb si ma intreaba daca merg la bae. Normal, ca de doar veneam la munca nu de acasa. Baia cam mica, eu fiind obisnuit cu ceva mai mare( unde sa poti intoarce un tir), prosop, papuci , geluri de dusAjuns inapoi in camera, imi spune sa ma fac comod, am ascultat-o, dat prosopul jos si direct in varful patului. ia direct pe gogu , are o gurita de milioane, stiu cum sa-l alinte si sa-l dezmierde. Ma intreaba daca pune prezervativul si ii raspund ca inca nu, imi placea tare mult oralul, cu tenta de deep, dar mai are mult de invatat pe acest capitol. intr-un final pune prezervativul si aici sa vezi surpriza, nu intra caciulita. Ma ce dracu s-a ingrosat peste noapte sau la domnisoara vin numai chinezi. Intr-un final gaseste o caciulita me masura mea( sa nu credeti ca am cine stie ce anaconda prin pantaloni, nu) in pozitia mama iedului( pozitia mea preferata) pana cand se intinde pe pat cu curuletul putin ridicat si eu peste ea, si pompez asa in domnisoara pana terminA re o pasarica curata si stramta, ce-mi mai place sa dau in eaIgenizare cu servete umede, o mica mauza, mers la dus si actul doi (ca doar comandasem o ora)Aici incepe surpriza.Gogu nu vroia sa se mai trezeasaca( asa ceva nu s-a intaplat niciodata) ba da semne ca se trezeste ba nu. Ok zic eu, pune caciulita si-i cer sa se urce ea peste mine, gogu nici vorba, trec eu peste ea, incepe sa-si revina, incercam intr-o parte, gogu iar ma dezamageste(ma futul incap asta se pune numai contra mea)si ajungem la pozitia din primul act, intrun final reusesc sa terminI micer scuze ca am chinuit-o pe domnisoaraNote-domnisoara 10 din cap pana in picioare-gfe 10- oral 9 mai are de invatat(oralul ne protejat)-normal ea 10 (se vede ca-i place) eu 7 pt ca gogu in actul 2 m-a tradatConcluzie-de revenit cu siguranta, merita, merita, meritaVa salut cu respect 2
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 4, 2016 SalutareDupa cum i-am promis domnisoarei, am sa o trec in revistaAseara am decis sa-i fac o vizita.Dupa mai multe cautari pe aici, am ajuns la domnisoara in cauza. Dupa ce am plecat de la munca am decis s-o sun. Am stabilit cam maxim o ora voi ajunge la ea, ba chiar am ajuns mai repede cu 8 minute. Du pa indicatiile date nu prea intelegeam pe unde are locatia, poate si din cauza oboselii nu-mi venea in cap harta Bucurestiului, dar de, ma orientez bine in spatiuAjung la destinatie, o sun, imi deschide, ajung la etas si surpriza..........arata mult mai bine in realitate decat in poze. m-a astepta in lenjerie intima, as fi pus mana pe ia dar aveam mainile cam reci.Am schimbat doua vb si ma intreaba daca merg la bae. Normal, ca de doar veneam la munca nu de acasa. Baia cam mica, eu fiind obisnuit cu ceva mai mare( unde sa poti intoarce un tir), prosop, papuci , geluri de dusAjuns inapoi in camera, imi spune sa ma fac comod, am ascultat-o, dat prosopul jos si direct in varful patului. ia direct pe gogu , are o gurita de milioane, stiu cum sa-l alinte si sa-l dezmierde. Ma intreaba daca pune prezervativul si ii raspund ca inca nu, imi placea tare mult oralul, cu tenta de deep, dar mai are mult de invatat pe acest capitol. intr-un final pune prezervativul si aici sa vezi surpriza, nu intra caciulita. Ma ce dracu s-a ingrosat peste noapte sau la domnisoara vin numai chinezi. Intr-un final gaseste o caciulita me masura mea( sa nu credeti ca am cine stie ce anaconda prin pantaloni, nu) in pozitia mama iedului( pozitia mea preferata) pana cand se intinde pe pat cu curuletul putin ridicat si eu peste ea, si pompez asa in domnisoara pana terminA re o pasarica curata si stramta, ce-mi mai place sa dau in eaIgenizare cu servete umede, o mica mauza, mers la dus si actul doi (ca doar comandasem o ora)Aici incepe surpriza.Gogu nu vroia sa se mai trezeasaca( asa ceva nu s-a intaplat niciodata) ba da semne ca se trezeste ba nu. Ok zic eu, pune caciulita si-i cer sa se urce ea peste mine, gogu nici vorba, trec eu peste ea, incepe sa-si revina, incercam intr-o parte, gogu iar ma dezamageste(ma futul incap asta se pune numai contra mea)si ajungem la pozitia din primul act, intrun final reusesc sa terminI micer scuze ca am chinuit-o pe domnisoaraNote-domnisoara 10 din cap pana in picioare-gfe 10- oral 9 mai are de invatat(oralul ne protejat)-normal ea 10 (se vede ca-i place) eu 7 pt ca gogu in actul 2 m-a tradatConcluzie-de revenit cu siguranta, merita, merita, meritaVa salut cu respect MUltumesc pentru vizita si recenzie
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 4, 2016 up
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 4, 2016 up
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 5, 2016 Up
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 5, 2016 Disponibila !
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 5, 2016 up
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 5, 2016 up
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 5, 2016 Disponibila pana la ora 01:00 !!
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 6, 2016 up
ganeup Reputație: 22 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 superba te vizitez azi ,libera?
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 6, 2016 up 2
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 6, 2016 Disponibila pentru programari ! 2
hannah_cuplu Reputație: 186 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Pe unde apucam Oras:Pe unde apucam Postat Februarie 7, 2016 SalutareDupa cum i-am promis domnisoarei, am sa o trec in revistaAseara am decis sa-i fac o vizita.Dupa mai multe cautari pe aici, am ajuns la domnisoara in cauza. Dupa ce am plecat de la munca am decis s-o sun. Am stabilit cam maxim o ora voi ajunge la ea, ba chiar am ajuns mai repede cu 8 minute. Du pa indicatiile date nu prea intelegeam pe unde are locatia, poate si din cauza oboselii nu-mi venea in cap harta Bucurestiului, dar de, ma orientez bine in spatiuAjung la destinatie, o sun, imi deschide, ajung la etas si surpriza..........arata mult mai bine in realitate decat in poze. m-a astepta in lenjerie intima, as fi pus mana pe ia dar aveam mainile cam reci.Am schimbat doua vb si ma intreaba daca merg la bae. Normal, ca de doar veneam la munca nu de acasa. Baia cam mica, eu fiind obisnuit cu ceva mai mare( unde sa poti intoarce un tir), prosop, papuci , geluri de dusAjuns inapoi in camera, imi spune sa ma fac comod, am ascultat-o, dat prosopul jos si direct in varful patului. ia direct pe gogu , are o gurita de milioane, stiu cum sa-l alinte si sa-l dezmierde. Ma intreaba daca pune prezervativul si ii raspund ca inca nu, imi placea tare mult oralul, cu tenta de deep, dar mai are mult de invatat pe acest capitol. intr-un final pune prezervativul si aici sa vezi surpriza, nu intra caciulita. Ma ce dracu s-a ingrosat peste noapte sau la domnisoara vin numai chinezi. Intr-un final gaseste o caciulita me masura mea( sa nu credeti ca am cine stie ce anaconda prin pantaloni, nu) in pozitia mama iedului( pozitia mea preferata) pana cand se intinde pe pat cu curuletul putin ridicat si eu peste ea, si pompez asa in domnisoara pana terminA re o pasarica curata si stramta, ce-mi mai place sa dau in eaIgenizare cu servete umede, o mica mauza, mers la dus si actul doi (ca doar comandasem o ora)Aici incepe surpriza.Gogu nu vroia sa se mai trezeasaca( asa ceva nu s-a intaplat niciodata) ba da semne ca se trezeste ba nu. Ok zic eu, pune caciulita si-i cer sa se urce ea peste mine, gogu nici vorba, trec eu peste ea, incepe sa-si revina, incercam intr-o parte, gogu iar ma dezamageste(ma futul incap asta se pune numai contra mea)si ajungem la pozitia din primul act, intrun final reusesc sa terminI micer scuze ca am chinuit-o pe domnisoaraNote-domnisoara 10 din cap pana in picioare-gfe 10- oral 9 mai are de invatat(oralul ne protejat)-normal ea 10 (se vede ca-i place) eu 7 pt ca gogu in actul 2 m-a tradatConcluzie-de revenit cu siguranta, merita, merita, meritaVa salut cu respect
trololo Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Buna , esti disponibila pentru programari astazi ?
burlacul31 Reputație: 43 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 :rant :rant :rant :rant
hannah_cuplu Reputație: 186 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Pe unde apucam Oras:Pe unde apucam Postat Februarie 7, 2016 Esti pestele? Eu am fost la ea de 2 ori si aceleasi servicii proaste... GFE 0 ! FAST FUCK !!!!!! ea e frumusica, corp oki, dar serviciile sunt extrem de proasta calitate. La prima aventura am zis ca poate am prins-o intr-o pasa proasta... insa si la a doua...... cum poti sa ii dai 10 pe linie cand serviciile de le ofera sunt praf? = peste!!!! :rant :rant :rant :rant
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 8, 2016 Up 2
melania_hot Reputație: 1223 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Autor Postat Februarie 8, 2016 Disponibila 2
Postări Recomandate