Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Stai sa se scoale. ( de lume zic, este 7 dimieata ).

Vizitator doogy
Reputație: 0
Postat

Ce progr ai azi? :)

• Oras:Bucuresti / Universitate
Postat

Ceau Melania,

Cand vei ajunge la Timisoara?

Nu stiu daca o sa mai ajung la Timisoara de curand :* ! Cand plec , anunt oricum ! 

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare la toata lumea, am vizitat-o si eu pe cadana fiind atras de recenziile super pozitive, iar toti care au vizitat-o au fost super incantati, asa ca hai si eu repede. Rau am facut. Stati ca va spun imediat. Locatia deja o stie toata lume langa Biserica Italiana adica in centru unde locuri de parcare ioc, am stat mai mult sa caut loc de parcare decat am stat la Melania, sincer spun. Am ajuns in locatie, Melania ma astepta intr-o lenjerie intima de culoare parca rosie, arata foarte sexy, pana aici ok, fata e comuna, avea niste cearcane pe care le mascase destul de ok numai ca are frate niste sprancene parca ar fi mai groase decat ale mele, hai sa trecem peste ca pana la urma nu fut sprancenele, la dracu am futut si tiganci dar daca m-am simtit bine nu m-am mai plans. Pozele de pe aici o avantajeaza foarte mult asta e parerea mea.

Calificative:

Locatie: 8 arata bine, dar zona in care se afla ca nu gasesti locuri scade la punctaj;

Aspect: 8 comuna, nimic care sa te dea pe spate, trecem peste sprancene;

Oral: 6 neprotejat, pana mea doar capul il lua si in rest o freca cu mana. Unde este deep-ul pe care toata lumea zice ca are parte? I-am spus sa fie atenta si la vecini si spune ca nu linge la coite.

Normal: 4 in momentul cand am zis sa stea ea deasupra incearca sa o bage si spune ca o doare asa ca hai pe la spate, am bagat-o putin si cand incepe sa intre mai mult spune ca nu poate ca o doare rau, pai ce pana mea facem vere, asa ca am pus-o sa o ia la oral si a frecat-o cu mana pana cand i-am umplut gurita.

De revenit: niciodata

De recomandat: nu

Cotizatie 100 ron / o finalizare circa 20-25 min.

Asta e, o alta experienta pe care nu as vrea sa o mai repet. In rest toate bune si sa auzim numai de bine.

• Like 6
Postat

Salutare la toata lumea, am vizitat-o si eu pe cadana fiind atras de recenziile super pozitive, iar toti care au vizitat-o au fost super incantati, asa ca hai si eu repede. Rau am facut. Stati ca va spun imediat. Locatia deja o stie toata lume langa Biserica Italiana adica in centru unde locuri de parcare ioc, am stat mai mult sa caut loc de parcare decat am stat la Melania, sincer spun. Am ajuns in locatie, Melania ma astepta intr-o lenjerie intima de culoare parca rosie, arata foarte sexy, pana aici ok, fata e comuna, avea niste cearcane pe care le mascase destul de ok numai ca are frate niste sprancene parca ar fi mai groase decat ale mele, hai sa trecem peste ca pana la urma nu fut sprancenele, la dracu am futut si tiganci dar daca m-am simtit bine nu m-am mai plans. Pozele de pe aici o avantajeaza foarte mult asta e parerea mea.

Calificative:

Locatie: 8 arata bine, dar zona in care se afla ca nu gasesti locuri scade la punctaj;

Aspect: 8 comuna, nimic care sa te dea pe spate, trecem peste sprancene;

Oral: 6 neprotejat, pana mea doar capul il lua si in rest o freca cu mana. Unde este deep-ul pe care toata lumea zice ca are parte? I-am spus sa fie atenta si la vecini si spune ca nu linge la coite.

Normal: 4 in momentul cand am zis sa stea ea deasupra incearca sa o bage si spune ca o doare asa ca hai pe la spate, am bagat-o putin si cand incepe sa intre mai mult spune ca nu poate ca o doare rau, pai ce pana mea facem vere, asa ca am pus-o sa o ia la oral si a frecat-o cu mana pana cand i-am umplut gurita.

De revenit: niciodata

De recomandat: nu

Cotizatie 100 ron / o finalizare circa 20-25 min.

Asta e, o alta experienta pe care nu as vrea sa o mai repet. In rest toate bune si sa auzim numai de bine.

Iti multumec pentru recenzie . Imi pare rau ca nu am putut fi pe placul tau . Daca nu iti placeau sprancenele mele , puteai sa pleci . Si inca ceva , dimensiunea nu mi-a pemis sa fac tot ce ai scris tu ca nu am facut . Nu am facut pt ca nu am putut , nu pt ca nu am vrut . Si DA , nu "ling la coite " . 

Postat

nu esti deloc pretentios la 7 postari in 4 ani  :slap2  :laugh2

Daca aveam stele de general pe epoleti, Melania imi facea pe plac.

Postat

Petale de trandafiri

Ieri seara, pe la vreo 22.00 si uMpic am cazut de acord cu titulara "topingului" sa ne vedem la 23.00. Locul faptei este pe acolo pe unde se sfinţesc macaronarii.

Melania, singurica, tinerica, o "bucaţicã" de 19 anişori, vorbãreaţã, pupãcioasã, lipicioasã, îngrijitã şi curatã (FK, GFE - 10). În camerã, luminã difuzã, un pat rotund, acoperit cu petale de trandafiri. În timp ce am vorbitãrã de una, alta, am discutat despre regulile generale, ne-am detextilat şi am purces la "treabã". Fata asta are o "prunã" mijto di tãt şi la pipãit şi la gust. Aşa cã i l-am prezentat pe "nãstrujnicul" Melaniei şi dupã ce a "vorbit" puţin cu el, l-am pus la ţol festiv şi l-am pus la muncã. Normal. Apoi pe-o parte, pe spate. Şi tot muncind am obosit, ca deh, una e sã ai 19 ani, alta e sã joci la "old boys". Dupã ce mi-am tras uMpic sufletul, Melania cred cã a vrut sã se "rãzbune" şi la luat la întrebãri, la dezmierdat, la alintat, la "certat", pãnã cãnd "nãstrujnicu'" a cedat. Fatã cu bun simţ, Melania nu vorbeşte cu gura plinã. Am continuat discuţia dupã ce s-a îtors de la baie. Am fo şi eu la un duş scurt. IGIENA - DA. Am mai stat la o palavrã, m-am echipat şi p'aci ţi-e drumul. Parcarea am achitat-o la sfârşit - 150/60 min. Timp efectiv - 70 de min.

Ca exerciţiu de imaginaţie pentru voi - o brunetã cu pãrul despletit, cu nişte unghii roşii, lungi te ia de p*lã şi o bagã-n gurã pânã se lipeşte cu faţa de tine. (oral - 10).

O orã foarte plãcutã în compania unei fete la fel de plãcute. :-)

Sã aveţi baftã!

.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bifat la ceas de noapte pe titlurara acestui topic..

Facut programare,ajung in zona....central ,dar locuri de parcare ....in pom!

Urcat sus,miros de tigare puternic....in fine facem cunostinta,ma asteptam la altceva din poze si din ce am citit pe aici!

Repet:apreciez acest forum,ofera o informatie utila oricand am nevoie,dar unii exagereaza grav cu notele...

Facut dus,prosopul nu era cel mai curat din lume,m-am sters doar pe picioare cu el,papuci nu...merg fara...domnisoara nu a servit la baie!

Incepe cu sarutari pe corp,preludiu bunicel,FK nu am "servit"ca ii mirosea gura rau a tutun...sex oral protejat,lua doar capul in gura,plictisita tare!

O intorc cu spatele ,fac ce fac pe acolo si finalizez in balon!

Note:locatie:7-melanio ,spala si tu prosoapele alea

Igiena:domnisoara nu a facut dus ,gura ii mirosea a tigari...o apa de gura sau o guma inainte ...7

Sex oral:eu l-am cerut protejat,dar jalnic de plictisita:6

Sex normal:scandura-7,macar are pasatica stramta

GFE-nu are

100 de ron 15 minute...bani aruncati pe fereastra!

Nu recomand

• Like 3
Postat

Urcat sus,miros de tigare puternic....in fine facem cunostinta,ma asteptam la altceva din poze si din ce am citit pe aici!

Repet:apreciez acest forum,ofera o informatie utila oricand am nevoie,dar unii exagereaza grav cu notele...

Facut dus,prosopul nu era cel mai curat din lume,m-am sters doar pe picioare cu el,papuci nu...merg fara...domnisoara nu a servit la baie!

Incepe cu sarutari pe corp,preludiu bunicel,FK nu am "servit"ca ii mirosea gura rau a tutun...sex oral protejat,lua doar capul in gura,plictisita tare!

Igiena:domnisoara nu a facut dus ,gu lnic de plictisita:6

GFE-nu are

Nu recomand

1 - Fac  dus inainte de fiecare client .

2 -Prosopul era curat  100 %

3 - Astazi m-am apucat din nou de fumat :)))

Postat

Igiena:domnisoara nu a facut dus ,gura ii mirosea a tigari...o apa de gura sau o guma inainte ...7

Sex oral:eu l-am cerut protejat,dar jalnic de plictisita:6

GFE-nu are

Nu recomand

Dis de dimeneata am vizitat.o astazi ,si fata de dimineata nu fuma ..s-a lasat ceva vreme , dupa cum am vazut ca a scris ca s-a apucat iar . E a treia oara cand merg la ea si este superba de fiecare data . Chiar sunt singurul care nu este de acord cu ultimele recenzii lasate fetei ?!

Postat

Heiiii :* !! Dragii mei astazi am revenit in Bucuresti:* ! Serviciile si preturile mele au ramas neschimbate . Va pup si va astept pentru programari :* !! 

post-192787-0-27116400-1459323441_thumb.jpg

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...