nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 3, 2016 Bruneta sexi , 19 ani !! Lasa.te cuprins de placere alaturi de o domnisoara dispusa sa iti transforme orice vis in realitate suna.ma si nu vei regreta !! La mine sau la tine !! ca servici oral si normal ,normal protejat oral ne protejat cu fin orala ,69 te astept la mine sa petrecem clipe de ne uitat !!! 4
l0ol4you Reputație: 1 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 3, 2016 Buna. Ceva preturi ?Si prin ce zona locuiesti ?
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 3, 2016 Buna. Ceva preturi ?Si prin ce zona locuiesti ?100fin 200h si locuiesc pe langa dobrogea detali mai multe la telefon te pup 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 3, 2016 O găsești și aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/56787-bruneta0730840182/
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 3, 2016 O găsești și aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/56787-bruneta0730840182/era priietena mea aici cuacest nume dar ea nu mailucreaza cu mine va pup!!!
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 3, 2016 O găsești și aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/56787-bruneta0730840182/Buna era prietena mea cu acest nume scumpul meu !!
sorinu Reputație: 3230 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Ianuarie 4, 2016 Toate sar la cap cu 200 ronu in ziua de azi...stie nu stie...baga sutaru de ieuroi la fratele 5
j0hnnybravo Reputație: 1981 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 4, 2016 Toate sar la cap cu 200 ronu in ziua de azi...stie nu stie...baga sutaru de ieuroi la fratele Adevarat!
action Reputație: 377 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 4, 2016 Asteptam recenzii Sau poze mai edificatoare. Pe mine astea nu m-au convins.
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 4, 2016 Asteptam recenzii Sau poze mai edificatoare. Pe mine astea nu m-au convins.Pff pozele nu mi.au iesit cum trebuie o sa revin cu alte poze foarte repede promit !
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 4, 2016 daca nu te descurci singura , trec eu si te ajut cu pozele .daca tot te am pe lista mea de vizitat , combinam placutul cu utilul.
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 4, 2016 daca nu te descurci singura , trec eu si te ajut cu pozele .daca tot te am pe lista mea de vizitat , combinam placutul cu utilul.Daca vrei si daca iti faci timp si pentru mine cu cea mai mare placere te pup
ssylver Reputație: 5207 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 4, 2016 na Bobiectiv ca ai mai gasit o "**spam editat**" s-o indemni la prostitutie.. ce noroc ai ca doar iti sta in fire
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 4, 2016 na Bobiectiv ca ai mai gasit o "**spam editat**" s-o indemni la prostitutie.. ce noroc ai ca doar iti sta in fire Ce.i cu chestia asta ?!
ssylver Reputație: 5207 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 4, 2016 Ce.i cu chestia asta ?! nimic draga.. e doar vorba de el.. stai linistita stie el ce zic.. voi faceti-va treaba ca nu ma bag eu
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 4, 2016 nimic draga.. e doar vorba de el.. stai linistita stie el ce zic.. voi faceti-va treaba ca nu ma bag eu Aam inteles ) bine scuze o seara buna te pup
ssylver Reputație: 5207 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 4, 2016 Aam inteles ) bine scuze o seara buna te pup nici o problema.. spor la treaba si o seara placuta
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2016 Ce.i cu chestia asta ?!Tu sa fii la inaltime si sa seduci pozarul..de restul se ocupa el .mai apoi tu ne delectezi cu pozele si vin si clientii. . 'BOBI" vezi sa nu ingheti pina ajungi la fata .Vrem sa vedem si noi pasarica aia juvenila si poate ne provoaca .deci asteptam sedinta foto .
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 5, 2016 masoara-ti cuvintele pezevenghiule frustrat.(ssliver) alias stii tu bine cine, esti prea prost si prea needucat si te dai de gol .cu ani in urma am fost singurul care te-a sustinut aici pe forum cind toata lumea te lua la misto sau nu te lua in serios ,acum ai ajuns ca un josnic sa musti mina care te-a hranit, mizerabilule.baga-te in seama cu cei de teapa ta , sau masturbeaza-te in tacere privind pozele facute de mine,lasule trist.
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2016 100fin 200h si locuiesc pe langa dobrogea detali mai multe la telefon te pupNicoleta poate ne spui si 9 cine este Candy .Si fireste ceva mai multe detalii ,ce faci tu de cei 200 lei ?Spun asta ca sa ramana aici la prestatiile tale .In plus eu unul ador chiloteii tai de fata inocenta (din poza cu nr. 2)dar nu exprima chiar mai nimic .Mai bine faci poze fara ei si vei avea mai mult avantaj.Parerea mea. 1 2
robert18 Reputație: 6 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Accepti footfetish scumpo?Poze cu pedichiura?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 5, 2016 Nico , te caut in cursul dupa amiezii si sper sa ne vedem .daca ai dubii in privinta mea dupa postarea facuta de ssliver, poti rasfoi topicele mai vechi ale multor fete unde poti gasi poze facute de mine.pentru poze nu platesti nimic, sint din partea casei, iar pentru sex, platesc tariful stabilit de tine, ca sa nu existe indoieli. 1 3
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2016 Nico , te caut in cursul dupa amiezii si sper sa ne vedem .daca ai dubii in privinta mea dupa postarea facuta de ssliver, poti rasfoi topicele mai vechi ale multor fete unde poti gasi poze facute de mine.pentru poze nu platesti nimic, sint din partea casei, iar pentru sex, platesc tariful stabilit de tine, ca sa nu existe indoieli. 1 2
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 5, 2016 Nico , te caut in cursul dupa amiezii si sper sa ne vedem .daca ai dubii in privinta mea dupa postarea facuta de ssliver, poti rasfoi topicele mai vechi ale multor fete unde poti gasi poze facute de mine.pentru poze nu platesti nimic, sint din partea casei, iar pentru sex, platesc tariful stabilit de tine, ca sa nu existe indoieli.Da stai linistit problema e ca am treaba .. Si nu stiu knd termin .. cel mai probabil termin in jur de 17 : 00 .. Oricum tinem legatura Te pup !!
nicoleta2016 Reputație: 22 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 5, 2016 Buna seara dragilor va astept in seara astaa sa ne jucam impreuna nu ezitati sa ma sunati sunt disponibila pentru voii ! Mai dornica si odihnita ca niciodata o seara buna sa aveti va puuupacescc !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum