Sari la conținut

Non stop pentru tine !!! 0730840182

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

johnny , dupa ce m-a cunoscut , fata , ar fi facut si poze dar a ajut grija un personaj "binevoitor "si se pare destul de influent , de aici de pe forum sa o avertizeze ca nu as fi de incredere .

sper sa reusiti voi sa o convingenti , eu personal regret  ca nu a acceptat , aveam un scenariu deosebit de realizat , poate se mai dezinhiba si vom reusi .

Poate :* Mai vorbim oricum mie mi.a parut binee de cunostinta si sper sa ne mai vedem te puup :*

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Pai sa o convingem poate am incerca. Dar tu ai spus ca nu mai esti in constanta. Pula calului, ori eu nu te inteleg, ori tu nu ai doua vorbe la un loc.

Postat

Buna in seara asta sunt disponibila pentru voi astept sa ne vedem sa ne jucam impreuna va pupp si va astept !! Serviciile sunt oral si normal , normal protejat , oral neprotejat cu fin orala sau corporala , 69 , tarifele sunt 100 fiin , 200 ora Va pup si va astept :* !!

• Like 1
Postat

Buna in seara asta sunt disponibila pentru voi astept sa ne vedem sa ne jucam impreuna va pupp si va astept !! Serviciile sunt oral si normal , normal protejat , oral neprotejat cu fin orala sau corporala , 69 , tarifele sunt 100 fiin , 200 ora Va pup si va astept :* !!

Te-am sunat aseara, intr-un final ai raspuns si m-ai rugat sa te sun in 10 minute. Dupa 10 minute , apoi 15, apoi 20 nu ai mai raspuns, ba chiar la un moment dat mi-ai inchis apelul. Eu te trec la neserioase. Mi-am pierdut vremea cu tine la propriu.  

• Like 6
  • Minus 8
Postat

Te-am sunat aseara, intr-un final ai raspuns si m-ai rugat sa te sun in 10 minute. Dupa 10 minute , apoi 15, apoi 20 nu ai mai raspuns, ba chiar la un moment dat mi-ai inchis apelul. Eu te trec la neserioase. Mi-am pierdut vremea cu tine la propriu.  

Pff aseara eu am fost acasa imi pare foarte rau da cu mine nu ai vorbit :* Eu aseara aveam telefonu inchis .. si sigur nu ai vorbit cu mine !!

Postat

Din partea mea putem sa o trecem la " De evitat "  :iagree

Nu cred ca vam facut ceva eu aseaa am fost acasa doua zile am stat acasa ca am avut niste probleme de familie .. deci chiar imi pare rau da am avut telefonu inchis ... Acum e parerea voastra ce credeti de mine sau ce spuneti .. :*

Postat

Pff aseara eu am fost acasa imi pare foarte rau da cu mine nu ai vorbit :* Eu aseara aveam telefonu inchis .. si sigur nu ai vorbit cu mine !!

ai maaa...pe bunee? hai sa fie cum zici tu de data asta. sa zicem ca am gresit eu , ok? dar promiti ca nu imi mai dai liftate d-astea pe viitor?

Postat

ai maaa...pe bunee? hai sa fie cum zici tu de data asta. sa zicem ca am gresit eu , ok? dar promiti ca nu imi mai dai liftate d-astea pe viitor?

Nu deci cu mine chiar nai vorbit crede.ma eu chiar am fost acasa si nas avea dc sa imi bat joc de tine :( suna.ma si ne vedem iti promit :* !!!

Postat

Nu deci cu mine chiar nai vorbit crede.ma eu chiar am fost acasa si nas avea dc sa imi bat joc de tine :( suna.ma si ne vedem iti promit :* !!!

Te-am acuzat pe nedrept si imi cer scuze. Chiar acum mi-am verificat telefonul si...da, asa este, la tine am sunat de 6 ori dar nu ai raspuns. Cea care a raspuns si m-a dus cu vorba era o anume Julia care tot prin satul de vacanta salasluieste, de aceea te confundasem initial. Te rog , accepta scuzele mele , si cu siguranta am sa te sun pe viitor pentru o intalnire de vissss! 

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Te-am acuzat pe nedrept si imi cer scuze. Chiar acum mi-am verificat telefonul si...da, asa este, la tine am sunat de 6 ori dar nu ai raspuns. Cea care a raspuns si m-a dus cu vorba era o anume Julia care tot prin satul de vacanta salasluieste, de aceea te confundasem initial. Te rog , accepta scuzele mele , si cu siguranta am sa te sun pe viitor pentru o intalnire de vissss! 

Nu e nicio problema stai linistit :* Eu chiar am fost acasa si naveam de ce sa imi bat joc de tine sau sa fac misto :* Nai de ce sa iti ceri scuze si da pe viitor sper sa ne intalnim te puup si o seara buna sa ai :* !!!

• Like 1
Postat

un interval orar in care putem da de tine ?

Pai in fiecare zii de la 12 pana dimineata la 6 dimineata :*

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Pai in fiecare zii de la 12 pana dimineata la 6 dimineata :*

Multumesc te voi contacta :*

Postat

E BOMBA CU CEAS FATA DOAR CE AM VENIT DE LA EA, REVIN CU RECENZIA MAI TARZIU :D :D

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Buna dragilor in seara asta va astept sa petrecem impruna clipe de neuitat alaturi de mine va puup si o seara buna va doresc !!! Serviciile mele sunt oral , normal , 69 , mici fantezii ... oraln neprotejat cu fin orala sau corporala , normal protejat .. Tarifele sunt 1oo fin , 200 ora Vaa astept :* !!!

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

mici fantezii.......

ma omoara expresia asta.........

Du-te si viziteaz-o..si intr-adevar s-ar putea sa mori...de placere :)

Postat

Am ajuns astazi pe la Nicoleta, o fata miniona, bruneta foarte dragalasa si vorbareata.

Ajuns in locatie in satu de vacanta la o pensiune cam intuneric pentru mine dar per ansamblu a fost ok, baia era curata prosop alb curat, n-am ce reprosa.

Am stat de vorba la un pahar de suc cateva minute, apropo in tot acest timp TV-ul din camera a fost dat pe cartoon network eh,mai fratilor de la faza asta toata actiunea mi sa parut cu o fetita de generala plus faptul ca arata pur si simplu ca o scolarita daca aveti fetishuri de genu si aveti o uniforma ceva acasa orice care v-ar putea ajuta sa va bage si mai tare in filmul asta negociati pentru asta VA MERITA ORICE EFORT! , dupa care am trecut la actiune, a inceput cu un oral care e putin mai mult sau mai putin (depinde de momente) cu dinti dar se simt prezenta lor cam des dar in anumite momente chiar iti da un feeling foarte placut, ea se scuza ca are gurita mica si nu poate altfel, in fine oricum compenseaza cu faptul ca nu se grabeste. Am trecut la normal prima data misionar are o pasarica foarteeeeee stramta gemete plus privelistea , apropo are niste sani foarte frumosi <3 am pus-o deasupra unde a preluat initiati-va si datorita luminii din acel unghi in acele momente vedeam cum efectiv ma calarea o FETITA fiindca altfel nu ai cum sa o descrii cand o privesti, si cu gemetele, ambientul, TV care era dat pe cartoon network, nu imi dadeau alte filme in cap ceea ce ma facut sa ejaculez jumate in plastic si jumate in gurita domnisoarei. Al2lea numar a inceput tot cu oral dupa care am pus-o capra si am inceput sa pompez intr-o nebunie ce priveliste si senzatii iti da pasarica ei vaaaaaai te strange te inghite pur si simplu te atrage inauntrul ei, dupa un timp am rugat-o sa se puna pe burta si sa-si apropie picioarele era prea frumos sa o vezi cum geme si se ineaca cu propriile rasuflari, intr-un final terminand pe sanii ei.

Nicoleta - 10 ( miniona, sani frumosi, fund beton, pasa de nota 20, plus o voce foarte inocenta )

Oral - 8 ( imi pare rau de dintisorii aia... )

Normal - 10 ( nu ai ce sa-i reprosezi isi da toata silinta sa pleci multumit )

Igiena - 10 ( fara mirosuri dubioase sau orice altceva deranjant )

GFE - 9

Halat 200 ron D2D 1 ora siiiiii

Merita incercata si cu siguranta o sa va faca sa vreti sa reveniti.

• Like 6
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...