antonellatx Reputație: 301 Postat Martie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Martie 26, 2019 💜💜💛💛💚💙💓ðŸ’💗💜💛💚💚💜💙💓💓💓💓💙💚💛💜💗💗ðŸ’💜💛💚💙💓💚💗ðŸ’💜💛💚💙💓💗ðŸ’💜💛💚💚💙💓💗ðŸ’💜💛💚💙💙💓💗ðŸ’💜💛💚💙💓💗ðŸ’💜💛💚💙💓💓💗ðŸ’💜💛💚💓💓💗ðŸ’💜💛💚💙💓💓💙💚💛💜ðŸ’💗💗ðŸ’💜💛💚💚💙
antonellatx Reputație: 301 Postat Mai 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Mai 5, 2019 â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
antonellatx Reputație: 301 Postat Mai 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Mai 6, 2019 Sigur ca da â¤ï¸ðŸ’™ðŸ’œðŸ˜˜
antonellatx Reputație: 301 Postat Mai 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Mai 9, 2019 Astăzi sunt horny 🤗🥰😜😛😛
Vizitator elvis1986 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 AntonelaMai esti in Bucuresti ?Stai linistit ca nu merita la pretul pe care il cere,nu are nimic feminin la el e doar un barbat cu 2 pungi de plastic pe pieptul plin de bube si cosuri.La banii aia te duci la LORI care e superba si f feminina sau alte variante gen Alexandra asa ca las-o balta cu Antoanel asta.Eu am fost acum 2 saptamani si regret enorm,el arata mult mai bine in poze decat in realitate.
putet Reputație: 22 Postat Mai 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2019 Mulțumim pentru informație! De evitat!
ariannaari Reputație: 639 Postat Mai 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Mai 10, 2019 Nu este frumos sa jignești și sa vorbești la masculin indiferent de experienta ta.. Dacă aveai cei șapte ani de acasă îți spuneai of-ul într-un mod frumos zic.. Chiar dacă nu ți-a plăcut, părerea mea ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’• asta e.. Se mai întâmplă... Asta nu înseamnă că altcuiva nu i-a plăcut sau nu ii va plăcea. Te pup 💕💋
ariannaari Reputație: 639 Postat Mai 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Mai 10, 2019 Mulțumim pentru informație! De evitat! iar tu dacă nu ai fost.. De ce zici ca este de evitat? Dacă nu a fost pe gustul și pretențiile băiatului asta nu înseamnă că este de evitat ca doar nu este un monstru.. zic ðŸ’â€â™€ï¸âœ¨ðŸ’•
antonellatx Reputație: 301 Postat Mai 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Mai 20, 2019 Eu nu o sa stau sa intru in polemici cu nimeni in primul rând nu răspund acestui mod de mi te adresa la masculin (aici denota nesimtirea și incultura)😉Da i se poate întâmpla oricui sa aiba un cos pe sâni nu e sfârșitul lumii(o crema 😂un laser😂sau chiar o schimbare hormonală 😉dar nu ai tu de unde sa stii și nici nu ma simt obligată sa dau cuiva explicatii😎Nu ma compara pe mine cu nimeni și nimic ca nu ai sa reusesti sa ma provoci (sunt prea inteligenta ca sa ma cobor la nivelul unora)😉Lista public24 depășește 200de femei transgender mult succes poate o nimerești pe aceea fără coșuri pe sâni dar ieși și fără portofel😉Pozele mele sunt absolut suta la suta nefotoshopate dovada clară sta in anunțul meu CONFIRMARE VIDEO WHATSSAPP😎 dacă erai inteligent dădeai dovada de perspicacitate😂Ce sa zic ..nu sunt pe placul tuturor și ce crezi?..nici nu vreau 😂Un client nemulțumit la alții zece multumiți îmi da satisfacție 😎Și ca sa nu mai dau apa la moara vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acri😂Mai jos o sa pun o poza cu acești sâni ai mei senzuali (plini de bube😂😂)o zi buna tuturor 2
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 3, 2019 Te am vazut astazi pe calea mosilor...te deplasai cu bicicleta 😊. Erai simpatica 😊 1
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 4, 2019 Mersi 😘😘
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 10, 2019 PENTRU O SÄ‚PTÄ‚MÂNA LA CLUJ â¤ï¸ðŸ’™ðŸ’œðŸ§¡ðŸ’šâ™¥ï¸ðŸ¥°0721452799â¤ï¸ðŸ’™ðŸ’œâ™¥ï¸ðŸ’œðŸ’š 3
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 10, 2019 💜â¤ï¸ðŸ’™ðŸ’šðŸ§¡â™¥ï¸
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Iunie 10, 2019 Succes la cluj iubita mea.. Sa te futa ardelenii mei bine 😂😂💞 👑🥰ðŸ˜ðŸ˜˜
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 10, 2019 Adorrr🥰â¤ï¸ðŸ’™ðŸ’™ðŸ’œâ™¥ï¸ðŸ§¡
stelicadima Reputație: 91 Postat Iunie 11, 2019 Postat Iunie 11, 2019 sa mi bag pl de nu esti urata precum un gaoz de magar
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 11, 2019 Mdaaa😂e normal concurentei din Cluj sa ii fie teama ca pierde clienți o data cu venirea mea 😂I love my fanss😂😂cum zice Minaj😂Îmi pare rău ca nu îți poți permite sa plătești 400lei ora 😂😂poate data viitoare 🤳â¤ï¸ðŸ’™ðŸ’œðŸ§¡ðŸ’šâ™¥ï¸ 2
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 11, 2019 Popici macmac. Eu nu o stau sa ascult de idioți cu doua clase baby CÂINII LATRĂ URSUL TRECE❤ 1
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 12, 2019 🥰🥰🥰
antonellatx Reputație: 301 Postat Iunie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 14, 2019 ❤️❤️❤️❤️
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iulie 4, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iulie 4, 2019 urat mai esti sa moara paris
Vizitator elvis1986 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2019 Postat Iulie 5, 2019 urat mai esti sa moara parisstai sa o vezi in realitate,ca in poze mai e cum e.Dar nu conteaza cum arata chestia e ca are pret ca si LORI desi nu e nici 20% ca ea.cum sa ceri 200 ron o finalizare cand tu arati asa.?
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2019 Făra jigniri la adresa Antonelei măcar ea face ceva pentru comunitatea noastră luptă pentru drepturile noastre întro țara de încuiați luptă pentru ca să fim legalizati măcar ea face ceva în timp ce altele se ascund și doar o sug .... Asa că mucles 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum