Sari la conținut

alina 0760.041.573

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

Scuze alina pentru off topic dar era un descreierat pe aici și trebuia pus la punct . Te pup și spor la bănuți .

Reputație: 2201
Postat

Si mai sunteti ,e bine sa va stie lumea

Suntem suntem. Ti-ai cam pus lumea in cap 😉 ... Apropo eu nu am 1, am 5 pești si un acvariu superb
Postat

Scuze alina pentru off topic dar era un descreierat pe aici și trebuia pus la punct . Te pup și spor la bănuți .

Mulțumesc,la fel. Te pup
Postat

Alina ,mai ești in Focșani? mă interesează de la ce oră iți incepi programul? poate ne comunici și prețurile actualizate.

• Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci
Postat

Rugam un moderator sa schimbe nr. de telefon de la titlu !

Postat

Alina ,mai ești in Focșani? mă interesează de la ce oră iți incepi programul? poate ne comunici și prețurile actualizate.

Sunt dar sunt in perioada menstruala,de asta nu raspund,imediat ce îmi trece anunț aici. În general sunt de gasit de la 11-12 până la 22-23
Postat

Alinuș,ce e cu telefonul tău de nu răspunzi? E așa mare aglomerație? sau nu mai ești in Focșani?Am vz că ai anunțul activ dar mai greu cu prinsul la telefon.

Postat

O tine menstruatia vreo 40 de zile, cred ca a nascut de-atunci !ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Ea știe ce și cum,normal era să anunțe aici dacă e sau nu (atâta timp cât are cont)poate are INVENTAR la prăvălie 😀

Postat

O tine menstruatia vreo 40 de zile, cred ca a nascut de-atunci !ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

😂😂 ma tine 3/4 zile dar am profitat si m-am relaxat mai mult
Postat

Ea știe ce și cum,normal era să anunțe aici dacă e sau nu (atâta timp cât are cont)poate are INVENTAR la prăvălie 😀

Am făcut si inventarul,am pus tot la punct,de acum sunt disponibilă
Postat

Am făcut si inventarul,am pus tot la punct,de acum sunt disponibilă

Dacă tot te-ai relaxat,poate zăbovești ceva timp pe la noi (nu de alta dar plec in concediu 12zile și sper să te găsesc când mă intorc)

Postat

Ce preturi mai ai la servicii?

50 de lei +/- mai contează? prestația să fie bună...ști cum e !?! dacă gagica e bună deja pleci cu un plus ...încazul de față așa pare (zic pare...pentru că nu am fost la ea) dar am fugit de la destule maimuțoaie ...

Postat

Ce preturi mai ai la servicii?

100 fin,200 ora . Oral (in functie de igiena),normal, anal nu fac ,69,cunnilingus,masaj
Postat

Dacă tot te-ai relaxat,poate zăbovești ceva timp pe la noi (nu de alta dar plec in concediu 12zile și sper să te găsesc când mă intorc)

Momentan nu am in plan sa plec
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Momentan nu am in plan sa plec

Esti in Bucuresti? Lucrezi astazi?

• Telefon: weed_staff
  • Telefon: weed_staff
Postat

Mai esti in focsani ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare