Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Buna, sunt Diana, sunt noua pe site, am 25 de ani, 160cm/45kg, momentan detin olocatie temporara in zona Brancoveanu/McDonalds, serciciile mele sunt:150lei o ora, oral-normal, ANAL NU100lei o finalizare, maxim 30 min200lei o ora, o finalizare + masaj de relaxare (CIM) (69) Cunilingus In functie de igiena PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Contact: 0767 791 309 Sunt disponibila pana la 19h
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 Azi sunt de gasit pana la 21h...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 De ce ai reputație cu minus? Ai spart vreun castron? 1
marian gheorghe Reputație: 24 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 poze false
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 De ce ai reputație cu minus? Ai spart vreun castron?Sunt noua pe site, ce reputatie vrei sa am??
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 poze falseSa sugerezi asa ceva trebuie sa ma vizitezi, afirmatia ta nu`i corecta
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 Sunt noua pe site, ce reputatie vrei sa am?? Aha
hades84 Reputație: 52 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 La multi ani!!! Stimati colegi va aduc la cunostinta ca acum 5 min am iesit pe usa domnisoarei si tin sa va precizez ca pozele sunt realeIn realitate domnisoara este mai micuta undeva 1,67 m sper sa nu fiu departe de adevar ) sani micuti, slabuta Momentan o gasiti impreuna cu Andreea langa Oraselul Copiilor, asa am si ajuns la ea. Am sunat la andreea care a spus ca nu lucreaza dar ca are o colega in vizita si ...Notele pentru astazi ) Locatia unii dintre voi o stiti asa ca nu are rost ( atata timp cat are apa calda, gel de dus, prosop curat eu sunt ok ), langa Oraselul CopiilorDomnisoara: dragutica, rosie in obraji ( aveam in cap niste papusi de portelan care aveau obrajii vopsiti asa ) nota 8Oral: neprotejat, nu face deep dar are o tehnica care mie mi-a placut ( eu fiind mega fan ORAL cu deep, scuipat etc ) dar chiar a fost Ok si cu atentie la imprejurimi, finalizare orala, nu fuge direct la baie sa decarteze as aprecia tot nota 8 (8,5)Normal: stramta la inceput dupa care se umezeste natural si accepta orice pozitie si chiar preia initiativa cateodata - nota 9 Am inteles ca practica oral (protejat sau nu ) cu fin orala si normal protejatCa si pret 100 ron finalizarea sau 150 ron ora.Eu am stat o ora cu o singura finalizare pt care am platit 150 ronNu te grabeste fata, este comunicativa.Nu stiu daca practica FK nu am incercat si nici nu am intrebat.Din punctul meu de vedere va recomand sa o incercati macar dupa care ramane la latitudinea fiecaruia daca se intoarce sau nu )) Eu unu ma intorc ) Te pup Diana si ne vedem Cu respect, dragi colegi ! 2
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 Merci frumos pentru recenzie, te astept data viitoare cu mare drag. Te pup!
marian gheorghe Reputație: 24 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 Sa sugerezi asa ceva trebuie sa ma vizitezi, afirmatia ta nu`i corectaPromit sa te vizitez. Sorry. 1
nid 35 Reputație: 637 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Azi sunt de gasit pana la 21h...buna, azi esti in locatie eram interesat de o ora dupa amiaza... 1
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 buna, azi esti in locatie eram interesat de o ora dupa amiaza...Buna!Azi sunt pana la 19h, te astept cu un telefon...
darknightmare Reputație: -6 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Ianuarie 9, 2016 La multi ani!!! Stimati colegi va aduc la cunostinta ca acum 5 min am iesit pe usa domnisoarei si tin sa va precizez ca pozele sunt realeIn realitate domnisoara este mai micuta undeva 1,67 m sper sa nu fiu departe de adevar ) sani micuti, slabutaMomentan o gasiti impreuna cu Andreea langa Oraselul Copiilor, asa am si ajuns la ea. Am sunat la andreea care a spus ca nu lucreaza dar ca are o colega in vizita si ...Notele pentru astazi ) Locatia unii dintre voi o stiti asa ca nu are rost ( atata timp cat are apa calda, gel de dus, prosop curat eu sunt ok ), langa Oraselul CopiilorDomnisoara: dragutica, rosie in obraji ( aveam in cap niste papusi de portelan care aveau obrajii vopsiti asa ) nota 8Oral: neprotejat, nu face deep dar are o tehnica care mie mi-a placut ( eu fiind mega fan ORAL cu deep, scuipat etc ) dar chiar a fost Ok si cu atentie la imprejurimi, finalizare orala, nu fuge direct la baie sa decarteze as aprecia tot nota 8 (8,5)Normal: stramta la inceput dupa care se umezeste natural si accepta orice pozitie si chiar preia initiativa cateodata - nota 9 Am inteles ca practica oral (protejat sau nu ) cu fin orala si normal protejatCa si pret 100 ron finalizarea sau 150 ron ora.Eu am stat o ora cu o singura finalizare pt care am platit 150 ronNu te grabeste fata, este comunicativa.Nu stiu daca practica FK nu am incercat si nici nu am intrebat.Din punctul meu de vedere va recomand sa o incercati macar dupa care ramane la latitudinea fiecaruia daca se intoarce sau nu )) Eu unu ma intorc ) Te pup Diana si ne vedem Cu respect, dragi colegi !Este intr-adevar cea blonda din poze?
viktordan88 Reputație: 12 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 mai ai o colega? pozele ei?
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 La multi ani!!! Stimati colegi va aduc la cunostinta ca acum 5 min am iesit pe usa domnisoarei si tin sa va precizez ca pozele sunt realeIn realitate domnisoara este mai micuta undeva 1,67 m sper sa nu fiu departe de adevar ) sani micuti, slabutaMomentan o gasiti impreuna cu Andreea langa Oraselul Copiilor, asa am si ajuns la ea. Am sunat la andreea care a spus ca nu lucreaza dar ca are o colega in vizita si ...Notele pentru astazi ) Locatia unii dintre voi o stiti asa ca nu are rost ( atata timp cat are apa calda, gel de dus, prosop curat eu sunt ok ), langa Oraselul CopiilorDomnisoara: dragutica, rosie in obraji ( aveam in cap niste papusi de portelan care aveau obrajii vopsiti asa ) nota 8Oral: neprotejat, nu face deep dar are o tehnica care mie mi-a placut ( eu fiind mega fan ORAL cu deep, scuipat etc ) dar chiar a fost Ok si cu atentie la imprejurimi, finalizare orala, nu fuge direct la baie sa decarteze as aprecia tot nota 8 (8,5)Normal: stramta la inceput dupa care se umezeste natural si accepta orice pozitie si chiar preia initiativa cateodata - nota 9 Am inteles ca practica oral (protejat sau nu ) cu fin orala si normal protejatCa si pret 100 ron finalizarea sau 150 ron ora.Eu am stat o ora cu o singura finalizare pt care am platit 150 ronNu te grabeste fata, este comunicativa.Nu stiu daca practica FK nu am incercat si nici nu am intrebat.Din punctul meu de vedere va recomand sa o incercati macar dupa care ramane la latitudinea fiecaruia daca se intoarce sau nu )) Eu unu ma intorc ) Te pup Diana si ne vedem Cu respect, dragi colegi !eu nu am inteles nimik
razbunaregrea Reputație: 357 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 FK oferi ?
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2016 Postat Ianuarie 14, 2016 Azi sunt disponibila pana la 20:30h
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2016 Postat Ianuarie 16, 2016 Disponibila azi pana la 18h... Duminica nu sunt.
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Disponibila pana la 21h
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2016 Postat Ianuarie 25, 2016 Azi sunt disponibila pana la ora 20
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Disponibila azi pana la 21:30
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 Disponibila azi pana la ora 19
sculermen Reputație: 51 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2016 Buna, sunt Diana, sunt noua pe site, am 25 de ani, 160cm/45kg, momentan detin olocatie temporara in zona Brancoveanu/McDonalds, serciciile mele sunt: 150lei o ora, oral-normal, ANAL NU 100lei o finalizare, maxim 30 min 200lei o ora, o finalizare + masaj de relaxare (CIM) (69) Cunilingus In functie de igiena PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Contact: 0767 791 309 Sunt disponibila pana la 19hLa 150 ora cate numere accepti?Multumesc!
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 La 150 ora cate numere accepti?Multumesc!maxim 2
Postări Recomandate