Sari la conținut

Aparatorii patriei

Postări Recomandate

Postat

Salutare sunt nou pe contul asta nu si pe site ;-).fratilor tocmai ce am venit de la tipa astahttp://m.publi24.ro/Gallery/Index/17119236 am sunato pe la 20:30 am cerut detali 100 ron 1 fin+masaj sau 150 ora pe la ora 21 eram in fata blocului am intrat in locatie,locatia super ok in dus 4 tipuri de gel prosop curat tipa putin plinuta da pt gusturile mele e perfecta actiunea a inceput cu un oral neprotejat mai departe nu detaliez va sp doar ca a urmat o partida de sex pe care greu o voi uita ca si note.

Locatie 8

Aspect 8

Oral 9 pt incercarile de deep

Normal 9 stramta geme frumos pot spune ca nu se preface si se misca bine in draci contre si tot ce trebuie

Cica mai are o colega da nu era in locatie.

• Like 1
  • Oras:bucharest
Postat
  La 07.01.2016 la 21:36, diavolul tasmanian a spus:

Salutare sunt nou pe contul asta nu si pe site ;-).fratilor tocmai ce am venit de la tipa astahttp://m.publi24.ro/Gallery/Index/17119236 am sunato pe la 20:30 am cerut detali 100 ron 1 fin+masaj sau 150 ora pe la ora 21 eram in fata blocului am intrat in locatie,locatia super ok in dus 4 tipuri de gel prosop curat tipa putin plinuta da pt gusturile mele e perfecta actiunea a inceput cu un oral neprotejat mai departe nu detaliez va sp doar ca a urmat o partida de sex pe care greu o voi uita ca si note.Locatie 8Aspect 8Oral 9 pt incercarile de deepNormal 9 stramta geme frumos pot spune ca nu se preface si se misca bine in draci contre si tot ce trebuieCica mai are o colega da nu era in locatie.

Ai făcut si normal neprotejat cu ea? Zi-ne sincer... din moment ce spui"nu vreau sa detaliez" si "voi uita cu greu. Fii sincer si spune-ne cum a fost întâlnirea, cam ce vârsta are fata, e plinuță?
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare sunt nou pe contul asta nu si pe site ;-).fratilor tocmai ce am venit de la tipa astahttp://m.publi24.ro/Gallery/Index/17119236 am sunato pe la 20:30 am cerut detali 100 ron 1 fin+masaj sau 150 ora pe la ora 21 eram in fata blocului am intrat in locatie,locatia super ok in dus 4 tipuri de gel prosop curat tipa putin plinuta da pt gusturile mele e perfecta actiunea a inceput cu un oral neprotejat mai departe nu detaliez va sp doar ca a urmat o partida de sex pe care greu o voi uita ca si note.

Locatie 8

Aspect 8

Normal 9 stramta geme frumos pot spune ca nu se preface si se misca bine in draci contre si tot ce trebuie

Siktir!

• Like 1
  • Telefon: amenoameno80@yahoo.com
  • Oras:Boucalessburg
  • Telefon: amenoameno80@yahoo.com
  • Oras:Boucalessburg
Postat

Locatie 8

Aspect 8

Pune-i anunt si pe anuntul.ro ca pe publi e naspa, nu-mi place. Daca ii pui pe anuntul vin si eu la ea, tu esti de mult cu ea ?

• Oras:bucuresti
Postat

Wow ... 3 pozitii!!! Inseamna ca te iubeste!

Postat

Locatie 8

Aspect 8

Miroase a peste, nu? Inscris astazi... bravo ma... alta treaba n-ai? !!!!

• Like 1
Postat

Peste sau  chiar posesoarea numarului de telefon.Am fost si eu ceva timp la ea si a fost o experienta foarte slaba...un oral protejat banal si un normal(tot protejat) de toata jena....cu toate ca am platit o ora deja la 30 minute ma grabea sa termin :) . O sa revin cu o recenzie cand o sa am mai mult timp .

Postat
  La 08.01.2016 la 2:24, sangre a spus:

Pune-i anunt si pe anuntul.ro ca pe publi e naspa, nu-mi place. Daca ii pui pe anuntul vin si eu la ea, tu esti de mult cu ea ?

ai dreptate, măcar putea sa aibă putina imaginație.
Postat

Mai stie cineva ceva de ea ultima data stiu ca era in cluj

Postat

Oare mai prestraza ca tare as vrea sa o reintalnesc: *

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
  La 07.10.2017 la 12:35, dovly a spus:

Oare mai prestraza ca tare as vrea sa o reintalnesc: *

Pai daca ai intalnit-o, unde este recenzia?

Uite ca acum o futem numai noi...nu vrem sa iti spunem!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...