Sari la conținut

petreceri intre membrii forumului

Vizitator Irinuca

Party intre membrii forumului  

45 membri au votat

1. 1. ce parere aveti daca am organiza(sa spunem o data pe luna) petreceri intre membri forumului?

• super idee, vreau sa particip
      33
    • ar fi interesant, ma mai gandesc(rog argumentarea cu detalii)
      7
    • ce plm sa caut eu la o petrecere cu atatia necunoscuti?
      5

Postări Recomandate

• Oras:Plantatie
Postat

Ok hai sa incerc eu o poveste mai detaliata.

<bosorog mode="on", description="bosorogii povestesc frumos">

Am ajuns la locatie (cam greu recunosc, Irina a avut bunavointa sa ma indrume de n-spe mii de ori). Am fost intampinat de catre Irina si invitat inauntru. Cand am intrat in hol din greseala (natura tehnica a barbatului nu se poate schimba) mi s au plimbat ochii si n stanga si n dreapta de am crezut ca am fro' boala. Dupa ceva timp am realizat ca mai era si futacios man prin zona, mai hecsact fix in fata mea la circa 1 m si ceva.

Fetele foarte dragute, simpatice s-au prezentat pe rand, am facut cunostinta si cu confratii de forum. Dupa care a inceput sa curga vinul, inahalat ca animalul un pachet de tigari de zici ca traiam cu fum nu cu oxigen.

Intr adevar muzica a fost nitel cam prea incet :P dar sper ca se va putea remedia acest lucru pe viitor.

Am avut o placere deosebita in a purta discutii cu domnii colegi si cu domnisoarele.

Dupa ce s a facut ceata in ocheane (de la prezenta a prea mult sange in alcool) pot spune ca mai imi aduc aminte urmatoarele lucruri. Nume nu prea, dar sani goi si tinute secsi motherfucker da.

Personal am fost facut sandvis dă nenumarate ori de catre fete in special de catre doua domnisoare care mi au intors mintile pe dos, minti pe care le am pierdut oficial in acest weekend la mare.

Tin minte ca Rebeca a stat cuminte la laptop punand muzica ceva timp, chiar ma miram de ce nu prea socializeaza, dar nu am intrebat, nu am insistat. Intr un final m am trezit cu ea calare pe mine, dezbracat in mijlocul sufrageriei cu colegii si fetele iesind rapid catre bucatarie.... dupa care am facut o mica relocare in camera, unde s a produs o mica extorsiune a degajamentului a unui mic falus de pluş (adica al meu daca nu v ati prins din prima). Detalii nu dau ca eram manga. Don'soara arata bine, mai ales cand am vazut o in ditamai costumul de plasa de culoare neagra + tocuri + alte cateva mici detalii (care tin de natura tehnica a creierului meu prajit si care nu pot fi desecretizate sub nicio forma decat peste 40 de ani ca la nasa).

Poze nu s au facut din diverse motive, sincer sa fiu ma bucur ca nu s au facut, acum probabil eram pe la zero tv: "Cousin IT a fost vazut in Bucuresti plecand de la o petrecere privata pe 7 carari, incercam acum sa ii luam un interviu sa aflam motivul bla bla..."

Nu ascult manele, preferam sa nu fie, dar avand privirea in ceata si creierul pane, n am mai tinut cont de nimic.

Bautura si mancare din belsug, vreo 9 fete din cate imi aduc eu aminte deci atentie o priveliste placuta. Inca vreo 5-6 confrati care tot dispareau si apareau.

Eu personal m am relaxat, daca va fi si un next time voi veni.

Muzica un pic mai tare trebuia (evident ca sunt si vecini, nu i problema cu ei, bag eu mana n foc. posed abilitati de jedi, device "a la men in black", scapam rapid de ei). Daca nu se gaseste un sistem putem face o mica cerere in acest sens confratilor participanti la petrecere pentru a dona pentru o noapte un sistem de boxe. (de fapt problema nu cred ca a fost sistemul in sine ci lungimea firelor :D)

<bosorog mode="off"

Aveti nota 9! Stati jos!

Daca am uitat ceva, am uitat asta e.

Numai bine!

• Like 2
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0
Postat

in mod sigur urmatoarea petrecere va avea loc (ne gandim sa organizam cate o petrecere in fiecare luna, inca nu am hotarat care sa fie ziua stabilita clar,sa stie toata lumea si sa aibe timp sa se pregateasca) si atunci asteptam ca numarul participantilor sa fie mai mare. data viitoare vom avea si boxe pe masura si vom evita manelele .inca asteptam recenziile domnului Sambure (da zi Man ceva ca ne tii in suspans, toata noaptea ai dat la buci, zi-ne si noua cum a fost!! si spune lumii ca tu ai fost "credinciosul" care a cerut toata noaptea manele-si cum nimeni nu a contestat , fetele s-au pus. subliniez ca motivul pentru care am plecat asa devreme la nani a fost tocmai ca m-au deranjat manele, dar am lasat lumea sa se bucure ). Dr Vagin a fost mai rezervat si ne-a promis o recenzie dupa ce revine din concediu (speram ca nu e medical). pana atunci va sfatuim sa fiti cu ochii pe noi, pentru ca va asteapta surpize la care nici macar nu va ganditi. :laugh2 . va pupa Irinuca si vorbim cand ma intorc din vacanta mea binemeritata!! :hug1

Postat

Salut la toata lumea!

In primul rand un mea culpa catre batranii acestui forum: il urmaresc de cativa ani si am beneficiat de pe urma recenziilor voastre fara a imi aduce si eu aportul catre comunitate. Imi cer scuze si la prima intalnire, first round it's on me.

Iata ca mi-am luat inima in dinti si mi-am facut un cont.

Intamplarea a facut sa aterizez la acest party. O neglijasem pe Irina de ceva luni bune si eram hotarat ca urmatoarea vineri sa ii fac o vizita. O iau pe mess, si aflu cu stupoare ca Vineri se anunta petrecere mare: 8 fete si 7 baieti. Ma ingalbenesc la fata, sunt genul mai pudic si nu tineam neaparat sa am parte de o petrecere. Vroiam doar sa o vad pe Irina si pe fetele ei.

Incerc sa ma dau inapoi, dar nu merge. Irina insista sa vin, ca o sa fie misto. Garanteaza ca restul baietilor sunt de gasca si ca nu se fac poze :) . Puteti da vina pe mine baieti ca nu s-au facut poze. Data viitoare, promit sa vin cu camera video, dar filmez eu :) . In concluzie, promit sa vin la ora 22 fix.

Pe traseu, cumpar, cred ca vreo 8 sticle din licoarea lui Bachus, de diverse sortimente si culori. La 22 si un pic ma prezint balaganindu-ma cu plasele in mana si uitandu-ma cu coada ochiului la masina parcata pe trotoar, in caz ca ii da tarcoale vreun vecin surescitat ca am parcat pe locul lui.

Evident, sunt primul personaj de sex masculin. Figaro nu se pune, el avand doua outze in minus.

Fetele, multe si frumoase, mi-a fost greu sa le numar, probabil 7-8. Irina, frumoasa ca de obicei, si gatita ca o printzesa si numai un zambet. Celelalte fete, care mai de care: una tocmai iesea dintr-un masaj, alta ii intindea parul cu placa alteia.

Atmostefera s-a incins repede, si m-am trezit inconjurat si bagat la coltz de 3-4 domnisoare. Incep sa transpir si sa sa gandesc lucruri neortodoxe despre punctualitatea mea si lipsa de punctualitate a colegilor. Imi e sa nu fac atac de cord cu hainele pe mine.

Dupa vreo 15 minute ma fofilez si ies subtil pe scara blocului sa ma racoresc. Acolo dau de Master Maciuca si ii deschid usa la interfon. Nu il stiam, parea un pic confuz, dar cu o sclipire ciudata in ochi. Era clar, vroia pasarica. Intr-adevar, intra pe usa apartamentuli din care tocmai iesisem. Fericit de intaririle primite, revin in apartament hotarat sa rezist. Confratele Maciuca este urmat in deaproape de ceilalti confrati si fortele se echilibreaza sensibil.

Ne strangem baietii in bucatarie, facand inventarul munitiei de alcool si repartizandu-ne rolurile: fundasii: cine desface sticlele, mijlocasii: cine cauta pahare, in atac: cine tine fetele de vorba. Paharele incep sa se goleasca repede si fetele par mai bautoare decat noi. Ne mutam in living. Irina, prin semne discrete transmite strategia: Divide et impera. Gasca de baieti e sparta si ne trezim subtil cu cel putin 2 fete fiecare pe cap. Irina il preia pe capitanul nostru Futacios si acesta cade rapid in mrejele ei.

Eu ma trezesc cu o fata care spune ca are 18 ani langa mine, pe nume Raluca. Eu nu i-as da mai mult de 14 si pare sa confirme facand ochii mari cand o intreb cate solutii are ecuatia de gradul 2 cu doua necunoscute. Se ofera sa imi arate buletinul in schimb dar imi zic doamne ajuta si am incredere in Irina. Apoi imi sopteste usor la ureche ca ar vrea sa ma aibe in seara asta si ma duce incetisor intr-o camera rosie cu o inima pe jos. Foarte romantic totul si mai ales Raluca: Pupacioasa foc, nu isi poate lua mainile de pe mine. Ne dezbracam grabiti, parca eram in liceu, asteptand parintii sa vina de la munca. Imi face un sex oral protejat surprinzator de OK pentru impresia de copila pe care o face apoi se suie pe mine si incepe rodeo-ul. E foarte mica si usoara insa se misca foarte bine si cu mult aplomb. Ma intreaba: Si acum mai par de 18 ani? Confirm in gand ca tot de 14 pare si imi imaginez mascatii peste mine in camera cu lumina in ochi. Toata combinatia ma termina foarte repede, si dupa vreo 10 minute maxim de rodeo, termin in prezervativ. Cu genunchii tremurand, reusesc sa ma imbrac si iesim amandoi pe campul de lupta al living-ului.

Acolo surpriza. Master Maciuca luptand la baioneta cu o domnisoara pe o canapea. Din spate nu m-am prins cine era, dar parea era intr-o plasa de pescar neagra. Ciudat, nu am remarcat-o pana acum. Mergem tiptil catre bucatarie, urandu-i colegului de suferinta sa aibe presiune si comunicandu-i ca are o camera goala. Acesta se conformeaza si toata lumea se muta din bucatarie, din nou in living.

Fac rapid o numaratoare, par multi dati disparuti. Nu mai suntem decat 3 barbati: eu cu genunchii, Futacios pare inca hiptonizat iar Mercedes e inconjurat de 2-3 fete ce cauta sa il rapuna.

Incepe dansul intre fete si apar manelele. N-am ascultat toata viata manele cat am ascultat vineri seara :) Le lasam pe fete sa isi faca numarul, beti fiind suportam si la un moment dat pare chiar distractiv. Danseaza intre ele, danseaza cu noi si pe noi. La un moment dat se fac pariuri despre frezura fiecaruia inghinala. Ma simt pipait fara voia mea si cineva confirma: pare chel. Totusi sunt imbracat.

Nu stiu cand se elibereaza o camera, insa Tania trage de mine sa imi faca un masaj. Camera se invarte cu mine si sunt convins ca o sa adorm in 10 secunde. Totusi, facem un dus rapid, cand cu apa f fierbinte, cand cu apa f rece. Bateria de dus sau centrala Irinei sunt foarte bucuclase. De spalat, nu sunt convins ca m-a spalat din cale afara, dar cert e ca dusul m-a trezit, suficient cat pentru un masaj de vis. "Tantric". Surprinzator, ma excit repede.

Banuiesc ca stiti deja, FK la greu, limbutze peste tot, foarte cald, ulei, totul aluneca, soapte fierbinti si privirea se intetoseaza.Ma trezesc brusc cu 1-2 degete infipte insistent cu unghii cu tot un dos (adica fund). Homosexual nu sunt, dar recunosc ca asta imi place. Ar putea unghiutzele alea sa fie mai mici, dar indur cu stoicism si imi dau sfarsitul glorios. Ies in 4 labe, incurc prosopul si dau de cineva la dus. Nu e problema, fata din dus pare sa nu se supere.

Revin in living, atmostera si mai incinsa. Baietii sunt toti transpirati, habar n-am cine cu cine a fost, dar par toti epuziati. Maestrul Mercedes e singurul care inca rezista cu steagul sus desi e asaltat continu de 2-3 fete care fac tot timpul cu schimbul.

Irina ca o gazda buna ne aduce platouri cu feliate, care mai de care mai colorate. Din fericire, il gasesc pe cel cu cascaval afumat si salam si il dosesc subtil. Dupa ce ma satur, vine si un morman de paine feliata. O refuz politicos tinand la silueta mea. Mare greseala, peste 2 ore ii duceam dorul :)

Ma tolanesc pe gresia relativ rece, ca sa ma racoresc. Picotesc cateva minute sperand ca nimeni nu ma va observa. Mare greseala. Ma trezesc cu limbutza Rebeccai susotindu-mi in ureche foarte suav, de parca as fi ultimul barbat dintr-o lume numai de femei. Pare ca eu sunt cheia fericirii ei. Ma simt foarte magulit, dar incerc sa ii explic politicos ca pe cat de mult mi-as dori sa o fac fericita, osteanul din pantaloni e acum o stafida ofilita si cu siguranta nu va mai invia.

Nici pomeneala sa o conving, Rebeca insista si imi propune un pariu: daca nu mi se scoala, am reducere la un masaj. Daca mi se scoala, ii platesc dublu. Sesizez pariul balansat in favoarea ei, dar e petrecere, ne simtim bine si nu e petrecere in fiecare zi. Oricum, ii dadeam 5% sanse sa castige.

Ajunsi in camera, Rebeca se transforma in sotia careia i s-a intors sotzul dupa o misiune de 9 luni in spatiul cosmic. FK, soapte la greu, propuneri indecente, tras de sfarcuri, tot tacamul. Totul foarte suav si relaxant. Mort sa fi fost, si tot te sculai. Constat cu bucurie ca am pierdut pariul si inchid ochii fericit. Deasupra, Rebeca face ce vrea cu mine. Ma simt folosit si nu imi pare rau. Imi place, chiar daca nu simt foarte mult partida de sex din cauza oboselii si a alcoolului. Am parte de oral, calarit si un masaj. Magic! :)

Ma scurg de pe saltea, ma chinui sa ma imbrac si ma tarasc catre living. Suntem intampinati de veselie si o dam pe bere rece, ca sa ne revenim. Afara se lumineaza de ziua si ne pregatim de plecare. Din pacate, escapada noastra ia sfarsit aici si astept cu interes urmatoarea intalnire.

A fost o placere sa ii cunosc pe cativa dintre membrii acestui forum, si ne cerem scuze Irinei ca nu am ramas sa facem si curatenia de after party. E fata buna ea, sper ca ne intelege!

R.

• Like 7
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

@rammstein

frumoasa naratiune stimate coleg, am citit-o la servici si am ras cu lacrimi la pasajul cu stafida.

habar nu ai tu, dar prestatia ta din seara de pomina va ramane mult timp ca o referinta in ceea ce priveste activitatile unui mascul bine la astfel de evenimente.

So apropos, ca sunt sigur ca am uitat, multumim pentru initiativa cu vinuri, au picat la marele fix la un moment dat.

Despre party o sa spun si eu cateva cuvinte, daca tot am participat, dar nu am vrut sa fiu primul, ca-s mai rusinos din fire.

In primul rand primirea a fost de mare clasa, cu domnita Irina imbracata intr-o rochie de seara lunga pana la pamant, care se mula senzational pe corpul ei de gazela, domnita care ne-a intampinat pe fiecare invitat la usa si ne-a dat in primire fetelor pentru o buna integrare in atmosfera (mai putin pe mine, pe care m-a pastrat pentru dansa :) )

Fetele erau puse pe petrecareala, cum le sade bine unor fete tinere si frumoase, drept pentru care s-a trecut direct la distractie, fara timpi morti. Au fost 9 fete la party, pe numerate, iar la sfarsitul chiolhanului, la ora 6 mai erau 8 dar nu ma intrebati cine lipsea ca e un mister si pentru mine

Despre activitatile ce au avut loc in camere nu am habar, las participantii sa ni le povesteasca, unii au facut-o déjà, vreau doar sa mentionez ca fetele si-au facut cu brio treaba, si sper ca data viitoare vom fi mai multi amatori, doarece unele poate s-au cam plictisit din lipsa de parte barbateasca.

Mancarea si bautura au fost la discretie, si chiar a fost nevoie de pauze de revigorare pentru bietii participant care au fost luati de (prin) toate partile componente de fetele doritoare de “actiune”.

Pariul Rebeccai cu Rammstein va ramane de pomina, mai ales pentru cei care nu stiu ce pot face doua maini(plus un numar neanuntat de alte membre) dibace de femeie hotarata sa castige un pariu si o “stafida”.

La un moment dat s-a trecut pe manele, dar cum Romeo Fantastik este regele sexului, putem fi ingaduitori ….(NOT), pe mine, care nu ascult manele nici daca sunt legat, in general, de data asta nu m-au mai deranjat, dar poate si de la imbibatia sanatoasa cu alcoale.

Per total o seara super, in care m-am simtit excelent, si pe care cu siguranta o voi repeta la urmatoarea ocazie, cand sper sa am onoarea de a cunoaste si alti membri de baza ai frumosului forum.

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

@Rammstein, sincere felicitari pt recenzie frate !!

Si in plus, mii de multumiri pt.vin, habar n-am avut ca e cumparat de tine ! Propun ca data viitoare sa ne ocupam noi baietii de cumpararea alcoolului pt ca fiecare e cu gusturile lui...

Sanatate maxima la toata lumea !

Postat

@futacios_man: Cred ca la Lorena te refereai ca a plecat deoarece stiu ca a zis ca trebuie sa plece dupa ce am iesit din camera cu ea! Deci probabil ea era a 9-a domnisoara. :)

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

nup. Lorena a fost nr 10. Medeea a disparut la un moment dat. stiu ca nimeni nu a avut timp sa observe :laugh2

Postat

Si se pare ca ne-am inselat si eu, si futacios_man. Nici nu observasem lipsa Medeei. :)

Vizitator SeMaFoR
Postat

Primiti si straini de manele?

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

garantez ca de acum nu va mai fi umbra de manea pe acolo :laugh2

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

hey. ne-am gandit sa organizam si in aceasta luna petrecerea intre membrii forumului. am luat in considerare ultima saptamana din luna iunie (de preferat ultima vineri sau ultima sambata, respectiv 29 sau 30 iunie). astept cu mare interes sa stabilim (da-ti va rog cu parerea) care ar fi ziua potrivita pentru party. in speranta ca vom avea ocazia sa cunoastem mai multi membri (nu mai dati teapa!!) astept parerile voastre. va pupicesc!!!

Postat

Hmmmm! Suna bine propunerea ta! Desi voi face tot posibilul sa vin, daca voi fi binevenit si de data asta, binainteles :), as avea o propunere pentru tine. Si anume, de acum incolo, eventual s-ar putea face pe la inceputul lunii, sa aiba si lumea salariul luat, daca ma intelegi. :)

PS: Este doar o propunere. :)

PPS: Partyyyyyyyyyyyyyyyy!!! :X

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

poi pe cat sa fie? propuneti!!!propunerea cu cele mai multe voturi va fi cea definitiva!!

Postat

Pai pentru mine de exemplu cel mai bine ar fi dupa data de 7 a lunii, intrucat aceea e ziua salariului! :P Dar, dupa cum spuneam, era doar o propunere... fac eu pe dracu in 4, cum se zice, si vin si la sfarsitul lunii. Poate e mai bine asa intr-un fel ca ma mai abtin si eu si nu cheltui tot salariul de la inceput! :)

Postat

eu sustin propunerea lui mercedes benz sa luam noi, za guys bautura :D daca ma mai primesti mwahahhaa :P

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

eu nu am nici o problema cu cine cumpara bautura...dar ar fi destul de nasol sa va vad pe toti intrand cu carca de bere....mai vad si vecinii ca intra numai barbati cu sticle in maini...

Postat

Pai nu draguta, mergem doi insi inainte la cumparaturi si intram incognito :)

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

nu ma deranjeaza cine cumpara bautura. facem cum doriti. party sa fie, restul sunt detalii **spam editat**e. pupici

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

Salutare la toata adunarea si felicitări pentru reușită.Da....dupa părerea mea si dupa cele citite aici pot spune ca a fost o reusita,totodata regret ca nu am putut lua parte la dezmatz....chiar daca teebuia sa strabat 250 km pentru asta.

Sper ca la urmatorul party sa imi fac simtita prezenta.

Felicitări Irinei cu întreg "staful",pentru inițiativa .

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

petrecerea din aceasta luna va avea loc sambata 30 iunie dupa orele 22 in locatia din Dristor-Piata Ramnicul Sarat. astept inscrierile prin PM va rog.!!

ps: "taxa de participare" este 100 ron iar fiecare intrare in camera va fi taxata cu 200 ron. va sarut!

Postat

Cred ca e o idee buna sa fie sambata party-ul... O singura nelamurire am, si anume, taxa de intrare in camera de 200 ron pentru ce servicii e valabila sau e indiferent de servicii? Multumesc! :)

Sent from my OMNIA7 using Board Express

Postat

Din nefericire radarul meu e inarmat cu lansatoare Katyusha in sambata si duminica, n-am cum sa vin. Distractie placuta va urez!

R.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...