Sari la conținut

Un Inceput

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deja in taxi...plus ca ai citit tot ce s-a scris intre timp aici. Maine,recenzia va fi despre o intalnire de doua ore si jumatate maxin,rautaciosule de Adrian,cum strici tu socotelile fetii!

Nu le stric fiindca la ea ora este 50 de minute. Roxanica vezi ca nu mai esti la scoala. Doar acolo orele sunt 50 de minute. :D

• Like 10
  • Oras:Doar deplasari
Postat

retine ideea , roxanico, asta e ultimul sfat pe care imi permit sa ti-l mai dau .

nimeni de aici nu iti vrea raul , ne-am bucura cu totii sa te vedem fericita si realizata .

Sunt fericita și realizata , viața mea nu se învârtește într.un mediu virtual

Postat

Nu le stric fiindca la ea ora este 50 de minute. Roxanica vezi ca nu mai esti la scoala. Doar acolo orele sunt 50 de minute. :D

Pff..Eu așa credeam

• Oras:around
Postat

deci , am avut si eu putina dreptate cind banuiam ca roxanica isi consulta aifonul in pauze.

pauzele dintre deplasari de data asta , inseamna ca a avut un cllient exigent .

Vizitator
Postat

De ce ai impresia ca eu îmi atrag clienții doar de pe forum ?

Imi fentez clienti trebuia sa zici. :P

Vizitator
Postat

Sunt fericita și realizata , viața mea nu se învârtește într.un mediu virtual

Dar vad ca totusi iti place sa ti-o arzi pe aici.  :laugh2

Postat

deci , am avut si eu putina dreptate cind banuiam ca roxanica isi consulta aifonul in pauze.

pauzele dintre deplasari de data asta , inseamna ca a avut un cllient exigent .

Neah , n.a fost asta problema ! Doar ca nu e frumos
Postat

da da roxanico ,te cred , ce  spui tu, e   la fel cum as spune eu acum , ca sint fericit ca nu am o pula de 20 . intelegi?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Obiectiv vezi ca esti galben. Ai de acum PM. :D

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai spus cu gurita ta scumpica 1--ca ai si 10 clienti pe zi,2- ca ai intalniri de o noapte,petreceri,vacante 2- ca te trezeste telefonul din somn,ti-e lene sa te machiezi,dar pleci sa iei omului banii... Oi fi eu nebuna si ilogica,dar unde dracului ai tu o viata?!?!?

• Like 1
Vizitator
Postat

Pai are viata virtuala, dar inca nu-si da seama. :D

• Like 10
Postat

Ai spus cu gurita ta scumpica 1--ca ai si 10 clienti pe zi,2- ca ai intalniri de o noapte,petreceri,vacante 2- ca te trezeste telefonul din somn,ti-e lene sa te machiezi,dar pleci sa iei omului banii... Oi fi eu nebuna si ilogica,dar unde dracului ai tu o viata?!?!?

E treaba mea cum îmi gestionez timpul

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor,fug la nani,gata,e tarziu si maine am zi grea! Am de dat gauri cu bormasina,de mutat mobila,fac locatia frumoasa-frumoasa,macar ambientul sa fie frumos,daca eu nu pot!

Sa ne citim cu bine,sa fim totusi intelegatori si iertatori...cu totii am avut 20de ani,toti am fost mici in toate candva! Spor in toate tuturor!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E treaba mea cum îmi gestionez timpul

In privinta adta,uite,eu te rog sa imi spui si mie cum faci. Eu am program de 7ore oe zi,plus 2zile libere si parca tot sunt in criza de timp,tot am impresia ca nu ma impart suficient intre viata reala si jobul asta. Daca e intr-adevar asa cum spui,te felicit,bravo ca reusesti sa le impaci.
Postat

Obiectiv este ''o2lentila'' ,eu sunt eu!

I.a fata uite vergeturile de care ziceai

post-163151-0-73857100-1452726212_thumb.jpg

post-163151-0-70793000-1452726224_thumb.jpg

Postat

a dracului piele ai pe tine dracoaico , nici un minut nu a trecut de cind ai primit pozele si iar te iei la harta cu fetele .

pai  si daca aveai vergeturi tot nu ti le scoteam in poze.doar am un model de aparat Panasonic guess, care nu pozeaza daca apar vergeturi.

Postat

a dracului piele ai pe tine dracoaico , nici un minut nu a trecut de cind ai primit pozele si iar te iei la harta cu fetele .

pai  si daca aveai vergeturi tot nu ti le scoteam in poze.doar am un model de aparat Panasonic guess, care nu pozeaza daca apar vergeturi.

haha :)) n.am putut sa ma abtin

Vizitator
Postat

I.a fata uite vergeturile de care ziceai

NU ai vergeturi dar aceasi lenjerie verde de la new yorker ,care ai aparut si acum un an in ea!!! :laugh2

Postat

NU ai vergeturi dar aceasi lenjerie verde de la new yorker ,care ai aparut si acum un an in ea!!! :laugh2

Obi stie ca aveam lenjerie noua atunci pentru ca veneam din moll , nu aveam schimburi la mine asa ca am cumparat ceva repede .  Iar tu ar trebui sa taci la asta , sutien roz cu chiloti galbeni . De 100-200 de lei pe care ii iei macar o lenjerie ar trebui sa iti permiti

Vizitator
Postat

Obi stie ca aveam lenjerie noua atunci pentru ca veneam din moll , nu aveam schimburi la mine asa ca am cumparat ceva repede .  

plm! exact aceasi lenjerie!!? :slap2

Si body-ul tot nou este?

Postat

plm! exact aceasi lenjerie!!? :slap2

Si body-ul tot nou este?

da cine a zis ca pozele sunt noi ? Au mai bine de jumatate de an . Stai un minut sa.mi i.au o tigara , nu te repezi sa imi raspunzi  :pepsi  scrie si tu ceva mai lung si inteligent 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.