Sari la conținut

Un Inceput

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Nu le voi trata decat cu indiferenta , daca as gasi si cum se dezactiveaza contul asta ar fi perfect

Daca tu zici asa o fi, dar nu prea se gede indiferenta, ba mai mult se vede ca esti afectata. Offfffff calmeaza te. Sunt si oameni care te apreciaza. Poop
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Asa se zice acum, când nu ai nimic din ce ziceai ;)

nu ti.am trimis pentru ca nu am vazut rostul acum te rog sa nu imi mai acorzi atentie 

• Oras:CONSTANTA
Postat

nu ti.am trimis pentru ca nu am vazut rostul acum te rog sa nu imi mai acorzi atentie

Sanki

.după prima întâlnire, mi-ai zis ca imi arăți /trimiți plm. Acum câteva zile, iar o scapi ca îmi trimiți.. Și când vine ocazia sa trimiți, te eschivezi. Oricum, știu ca nu ai nimic, așa că multă sănătate și o seară minunata

Postat

baieti, daca nu mi dati si mie detalii despre fata care are locatia vizavi de parcul de la gara, pe ferdinand o sa incep sa postez ca roxana! am deschis topic dar vad ca n am avut noroc! e o fata cu un corp bine lucrat, foarte draguta la fata cu parul luuung si negru si tenul alb.

60 nr/120 ora!

trebuie sa mai merg o data la ea neaparat. eram baut si vreau sa ma bucur si trez. MERITA!!!

Postat

pentru dicaprio eu as fi propus Andreea (nu cea de la top) Larisa, Anda sau Oana...poate chiar Ramona

cu analu mai greu...nu stiu care cum practica ptr ca eu de obicei nu cer!

cat despre Roxana...nu am cunoscut-o dar sunt curios sa o vad eu cat de buna e ca vad ca are si laude si se si crede buna! si la urma urmei 300 ron sau cat cere ea pe numar i-am pierdut de atatea ori pe fete care cer 100 si de la care am plecat nesatisfacut !

Totusi om mai prost in a si face reclama si a si pastra clientii nu am vazut!

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Au mama mea cata prostie poate fi emanata, santo stai usor ca te baneasa roxanica daca nu esti cuminte :)

Eu cred ca totusi o sa se ajunga la mai mult decat scandal daca guessanica continua sa jigneasca lumea asa, parerea mea.

Guessanico, daca aveai un gram de inteligenta, nu ai mai fi afirmat de 10-15 ori ca te retragi din discutie si in urmatoarele 10 min, hop inapoi in gura lumii, corect?

Larisa, tu doar continua sa fii asa cum esti. Cum zice si obi, esti bestiala in ceea ce faci ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Au mama mea cata prostie poate fi emanata, santo stai usor ca te baneasa roxanica daca nu esti cuminte :)

Eu cred ca totusi o sa se ajunga la mai mult decat scandal daca guessanica continua sa jigneasca lumea asa, parerea mea.

Guessanico, daca aveai un gram de inteligenta, nu ai mai fi afirmat de 10-15 ori ca te retragi din discutie si in urmatoarele 10 min, hop inapoi in gura lumii, corect?

Larisa, tu doar continua sa fii asa cum esti. Cum zice si obi, esti bestiala in ceea ce faci ;)

:)) hai,bună dimineața!

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

:)) hai,bună dimineața!

Zise omu` intr-o pauza de la Ceronav  :laugh2

Postat
:))) încă nu! Pe 18 încep. Și pe 30 martie am și o vacanta în Italia, pentru ecdis furuno..bella vita :))
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intreb si eu ,ca o novice...a mai fost vreun topic de 10pagini la I&R ever? :) Ce ne mai place circul..... :))

• Like 2
Postat

Atata timp cat circul are spectatori, nu are cum sa moara. Felinele de la circ fac toti banii.

Postat

Bunaseara la lume!!! E cam liniste. Tocmai cand invatam si eu brand-urile de renume:)).

Postat

Bai fratilor da ce aparate sexuale au fetele astea 2, Larisa si Roxana, frumoase tare. Pfuuu abia astept sa ma intorc sa le iau pe amandoua la o partida. Bune tare ba tata ba.

Postat

Bai fratilor da ce aparate sexuale au fetele astea 2, Larisa si Roxana, frumoase tare. Pfuuu abia astept sa ma intorc sa le iau pe amandoua la o partida. Bune tare ba tata ba.

Arata bine nu ? http://nimfomane.com/forum/topic/41889-larisa-0784521468/page-4

http://nimfomane.com/forum/topic/41889-larisa-0784521468/page-5

Poze false plus vrajeala ieftina

• Minus 3
Postat

Roxana s au pus niste poze cu pasarica, strict la asta ma refeream si complimentam frumusetea voastra sexuala.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Doar tu ai voie cu poze profi?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
()

Keep trying,pumpkin! :)) Te-ai ambitionat tu sa gasesti schelete in dulap. Good for you,ce sa zic...ti-a iesit si asta ,ca tot ceea ce uncerci sa faci! Sti de fapt de ce NU iti iese mai ninic? Penteu ca nu iti poti depasi nivelul si,mai rau decat atat,esti si ferm convinsa ca toata lumea e net inferioara tie! Dar,surprinzator,papusa,e greu tare sa fie toata lumea sub nivelul marii!

Btw,da,am postat 2(sper sa retin exact,2erau),poze care nu imi apartineau,mi-am cerut scuze public,am oferit explicatii in orivat celor ce am considerat ca merita si asta a fost tot,aveam motive solide sa nu postez poze.cu mine si....ia intreaba-te tu ,oare de ce nu s-a facut tam-tam pe asta,de ce nu am ajuns la"de evitat "?!? Pentru ca...EXPLICATII LOGICE SI VIABILE,TACT,RESPECT SI BUN-SIMT(astia sunt niste termeni in romana,sa sti,chiar daca tu nu sti ce inseamna).

Show must go on,DiCaprio,asta mica si perfecta nu o lasa asa...

• Like 3
Postat

()

Keep trying,pumpkin! :)) Te-ai ambitionat tu sa gasesti schelete in dulap. Good for you,ce sa zic...ti-a iesit si asta ,ca tot ceea ce uncerci sa faci! Sti de fapt de ce NU iti iese mai ninic? Penteu ca nu iti poti depasi nivelul si,mai rau decat atat,esti si ferm convinsa ca toata lumea e net inferioara tie! Dar,surprinzator,papusa,e greu tare sa fie toata lumea sub nivelul marii!

Btw,da,am postat 2(sper sa retin exact,2erau),poze care nu imi apartineau,mi-am cerut scuze public,am oferit explicatii in orivat celor ce am considerat ca merita si asta a fost tot,aveam motive solide sa nu postez poze.cu mine si....ia intreaba-te tu ,oare de ce nu s-a facut tam-tam pe asta,de ce nu am ajuns la"de evitat "?!? Pentru ca...EXPLICATII LOGICE SI VIABILE,TACT,RESPECT SI BUN-SIMT(astia sunt niste termeni in romana,sa sti,chiar daca tu nu sti ce inseamna).

Show must go on,DiCaprio,asta mica si perfecta nu o lasa asa...

In romana stii sa scrii ?

• Minus 2
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

imi place cand 2 fete au contre intre ele dar cand vad ca una din ele e clar dominata din orice punct de vedere ( desi nu o cunosc, si mi-as face timp sa o cunosc, dar nu-mi permite programul deocamdata ) nu prea mai vad conflictul atat de interesant dar in primul rand sa te apuci de Larisa sau sa intrii in polemici cu ea, 1. mi se pare o mare prostie ( in cazul de fata ) si 2. oricand daca isi pune in cap sa te domine chiar si verbal, o va face foarte bine chiar fara sa iti dai seama. Roxana nu am nimic cu tine, dar Larisa vroia sa-ti dea un sfat/parere iar tu ai luat foc total aiurea :D btw mai bine faceti-va voi prietene poate facem un trio :D:D ar fi bomba :D salutari din balamuc :*

• Like 2
  • Minus 1
Postat

imi place cand 2 fete au contre intre ele dar cand vad ca una din ele e clar dominata din orice punct de vedere ( desi nu o cunosc, si mi-as face timp sa o cunosc, dar nu-mi permite programul deocamdata ) nu prea mai vad conflictul atat de interesant dar in primul rand sa te apuci de Larisa sau sa intrii in polemici cu ea, 1. mi se pare o mare prostie ( in cazul de fata ) si 2. oricand daca isi pune in cap sa te domine chiar si verbal, o va face foarte bine chiar fara sa iti dai seama. Roxana nu am nimic cu tine, dar Larisa vroia sa-ti dea un sfat/parere iar tu ai luat foc total aiurea :D btw mai bine faceti-va voi prietene poate facem un trio :D:D ar fi bomba :D salutari din balamuc :*

Larisa o suge pe bani din cate imi amintesc , asa ca daca primesc vreun sfat clar nu de la ea . In timpul liber am observat ca se crede si intelectuala  :slap2

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Larisa o suge pe bani din cate imi amintesc , asa ca daca primesc vreun sfat clar nu de la ea . In timpul liber am observat ca se crede si intelectuala  :slap2

Dar tu o faci cumva pro bono?  :laugh2

• Like 15
Postat

E o vorba, nu accepta sfaturile de la cei pe care nu-i intrebi, dar nici sa cauti cearta cu o persoana daca pur si simplu vrea sa iti dea o indrumare :D stii ce zic ? Fii macar profi prefa-te ca-ti pasa :D

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

ea face doar protejat.. deci n-o suge, doar o ia in gura.. ea nu pune limba pe pula, ci pe plastic :D

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...