Sari la conținut

NEW/Bianca 0799443671

Postări Recomandate

Postat

Buna dragii mei azi venita pentru prima oara in Cluj sunt noua in zona si in locatie.servicii de calitate poze reale 100%.ofer si cer discretie maxima.imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienti.Iar ca si zona ma gasiti langa IULIUS MALL.cartierul GHEORGHENI.Pentru programari sunati-ma cu 30 de min inainte.daca nu raspuns inseamna ca sunt ocupata va rog reveniti.Acesta este numarul pentru cei din Cluj.0721.956.505 libera dupa ora 12.programul meu va fi de la ora 08:30 pana la ora 21.pupici si va astept garantez revenirea.

Reputație: 1750
Postat

Buna dragii mei azi venita pentru prima oara in Cluj sunt noua in zona si in locatie.servicii de calitate poze reale 100%.ofer si cer discretie maxima.imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienti.Iar ca si zona ma gasiti langa IULIUS MALL.cartierul GHEORGHENI.Pentru programari sunati-ma cu 30 de min inainte.daca nu raspuns inseamna ca sunt ocupata va rog reveniti.Acesta este numarul pentru cei din Cluj.0721.956.505 libera dupa ora 12.programul meu va fi de la ora 08:30 pana la ora 21.pupici si va astept garantez revenirea.

care e urmatorul oras in acest turneu al tau?

Postat

Buna anuntul este valabil doar pentru cei din Cluj.pentru programari sunati-ma cu 20 de min inainte,daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata va rog reventi.multumesc de intelegere.programul meu azi va fi pana la ora 21.Noul numar pentru cei din Cluj.0721.956.505.pupici si va astept intr-o locatie de lux si foarte discreta.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna azi sunt libera pana la ora 21.pupici si va astept

mai degraba disponibila! poate intre timp iei 2-3 programari si nu mai esti libera! :P

Postat

Buna anuntul este valabil doar pentru cei din Oradea.Va astept intr-o locatie centrala.m-ai multe detalii la urmatorul nr de tlf:0733.711.275

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna azi lucrez de la ora 10:00-03 dimineata.pentru programari sunatima va rog cu 20 de minute inainte.multumesc pentru intelegere.

Te a futut toata tara.. Esti in Bucuresti acum ?

Postat

Te a futut toata tara.. Esti in Bucuresti acum ?

Buna daca esti taran si nu stii sa trimiti un mesaj numai scrie,si nu te fute pe tine grija daca m-am futut s-au nu toata tara.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...