Sari la conținut

senzatii tari

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Buna , ma numesc Nicole si sunt dornica sa traiesc cele mai tari senzatii alaturi de tine.. Sunt blonda , voluptoasa , potrivita pentru tine sau prietenii tai dornici. Daca doresti sa ma cunosti mai mult te astept . Ofer tot ce isi doreste clientul . Singura mea pretentie ; eu aleg barbatul cu care doresc o noapte de nebunie sau mai multe Ofer discretie , intimitate , curatenie Acelasi lucru il doresc si de la voi Te astept Dornica de sex si multe alte jocuri la locul potrivit :):* Daca ma doresti ma poti contacta in privat si ne stabilim locul si ora Te pup Daca doresti sa imi afli nr-ul...contacteaza-ma !;)

0777700077

Vizitator
Postat

Acel numar e pus doar la plesneala. Trebuie contactata prin mesaj pe acel site.

Vizitator
Postat

am vazut si eu postarea asta..ma refer daca a fost cineva la ea

Tu ai pus doar linkul.Daca insa anuntul expira nici pozele si nici pozele nu se mai vad.
Postat

Acel numar e pus doar la plesneala. Trebuie contactata prin mesaj pe acel site.

Da, dar ar putea sa-l foloseasca si in viitor :) in alte anunturi

Vizitator
Postat

Vroiam sa zic ca este un numar nealocat de fapt.

Postat

e o tipa pe care poti avia destul de usor. doar ca  in oradea 100% nu presteaza dupa anunturi. o pus altcineva din razbunare pe ea(pozele sunt luate de pe fb de aia se vad asa taiate...) stiu pt ca o cunosc!e din apropiere max 50km de oradea.afara sunt sigur ca a lucrat.daca umblati prin cluburi de manele aveti sanse da dati de ea. acolo daca incercati.spor la treaba :hihat

• Like 1
Postat

Mi foarte cunsocuta din vedere, dar poate o confund doar. O cheama cumva P... ?  Daca da, mai avea o prietena bruneta, mai silueta cu care umbla foarte des; "accesibila" si ea( bifata odata ),tot de la ea din sat, dar disparuta  de o vreme.  Aveti ceva info ?

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

o cunosc si eu dar voiam sa vad daca presteaza ca am pus ochii pe ea de cateva ori..cum o cheama pe prt ei?

Postat

da  o cheama P.... pe prietena sa nu stiu de care zici :( (are mai multe cu care iese si poate nui de la ea din sat) dar deja si sunt curios care poate sa fie aia ;)

Postat

"Celebrele" P si H din Taut, aprox. 60 de km de Oradea, dar se deplasau fatucile in Salonta, Beius, Oradea etc.

P a lucrat mult pe dincolo.

Din pacate, H s a cumintit si e in Italia cu concubinul. Pacat, a fost o experienta de neuitat.

• Like 3
  • Minus 1

Vizitator
Postat

tu cred ca stii mai bine

P.S. Ai fost rapid Motane.  :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.