Sari la conținut

Untold...the best fest

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu-mi vine sa cred, Untold a castigat titlul de cel mai tare festival din Europa in 2015, de la prima editie. Pentru mine asta este ceva extraordinar.

Felicitari Cluj, felicitari clujeni. You are the best.  :clapp  :clapp  :clapp

I'll be there.  :boob

Festivalul Untold, cel mai bun din Europa

Festivalul Untold din Cluj-Napoca a fost votat cel mai bun din Europa. Premiul a fost acordat aseară, la gala European Festival Awards. Este pentru prima dată când un festival din România câştigă acest titlu.

00 / 01:05

După doar prima ediţie, Untold a câştigat titlul de cel mai bun festival din Europa în faţa unor festivaluri renumite din ţări precum Germania, Belgia şi Olanda.

Votul decisiv a fost dat de un juriu format din specialişti ai industriei muzicale, dar a ajuns pe lista evenimentelor incluse în competiţie în urma votului dat de peste 800.000 de persoane din 50 de ţări.

Prima ediţie Untold a strâns 240.000 de persoane, iar pentru ediţia din acest an s-au vândut deja mai mult de 26.000 de abonamente.

Astăzi va fi anunţat cel de-al doilea din cei 5 headlineri care vor urca pe scenă în acest an, după primul nume important făcut public la începutul lunii de organizatori: DJ-ul olandez Tiesto.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Stiri/Festivalul+Untold+cel+mai+bun+din+Europa

• Like 7
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cel mai tare festival,sa vina unu` sa puna muzica de pe laptop si cd player :P

Mai exista si artmania,metalhead meeting,ref,si altele cu muzica serioasa :D

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Fiecare cu gusturile lui. Pe mine, nenea ala cu cd-ul de care spui tu, ma face sa ating Nirvana. =))

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator
Postat

A fost si Tarja Turunen in Cluj,nu stii ce ai pierdut :wink2

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Nu-mi vine sa cred, Untold a castigat titlul de cel mai tare festival din Europa in 2015, de la prima editie. Pentru mine asta este ceva extraordinar.

Felicitari Cluj, felicitari clujeni. You are the best.  :clapp  :clapp  :clapp

Pacat ca distinctia de care pomenesti e uMpic patata :(

http://www.ziardecluj.ro/federatia-nesimtirii-share-are-opt-procese-la-judecatoria-cluj-napoca-pentru-datorii-catre-artisti-furnizori-de-servicii-si-pfa-uri

• Like 2
  • Minus 5
Postat

pai e reteta clasica. Sugi bani de la Primarie si cetateni pe o firma, iei profitul la o alta firma la care esti in acte doar 49% actionar, si folosesti brand-ul creat ca sa sugi inca cativa ani in timp ce pe firma veche se acumuleaza datorii.

Eu chiar ma bucur daca la anul nu se organizeaza Untold in CJ. Pe Cluj Arena e putin probabil deocamdata, ca nici pe aia nu i-au platit. Daca il vreti la Bucuresti il puteti avea, il faceti pe National Arena...daca va da ISU aprobare :)

• Like 4
  • Minus 7
Postat

Iti dai seama ce-i intereseaza pe oamenii care au fost acolo, s-au simtit bine si dat feedback pozitiv, ce treburi se intampla in spatele cortinei?!?! Cred ca ii doare fix in pix. Pe oameni ii intereseaza doar cine e la platane, sa aiba acces usor la bar si toaleta si ... sa nu ploua.  :girly

Cum sunt oamenii astia frate...ce carcotasi, nu am pomenit. Huoooooooooooo  :slap2  

• Like 1
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Iti dai seama ce-i intereseaza pe oamenii care au fost acolo, s-au simtit bine si dat feedback pozitiv, ce treburi se intampla in spatele cortinei?!?! Cred ca ii doare fix in pix. Pe oameni ii intereseaza doar cine e la platane, sa aiba acces usor la bar si toaleta si ... sa nu ploua.  :girly

Cum sunt oamenii astia frate...ce carcotasi, nu am pomenit. Huoooooooooooo  :slap2  

Asta cu ploaia very true ! A fost pe aici pe la noi anul trecut un fel de festival rock cu formatii autohtone si straine (ceva Jetro Thull, o formatie rock din Franta si 2 formatii din Norvegia), tocmai atunci cand au fost ploile alea de inceput de iulie, am vrut eu sa ma duc sa fac fotografii, dar cand am vazut ce noroiala si baltoace sunt in jurul scenei, toata lumea inghesuita pe smocurile de iarba (era un fel de stadion dezafectat, ma rog), m-am lasat pagubas... :no2 :no2 :slap2 Halal organizare si locatie....

De aceea, jos palaria pentru ceea ce si mai ales CUM s-a organizat la Cluj, e cu 10 clase peste orice s-ar organiza oriunde in alta parte in Romania....

Vizitator altu2
Postat

Exemplu tipic de gandire pe termen scurt.

Azi sa ne fie bine (... ca sa nu ne fie rau ...), in rest nu conteaza.

Da, asa e, oamenii (cum le zici tu) s-au simtit bine pe parcursul celor 4 zile de festival.

Dar, crezi tu ca atata timp cat organizatorul festivalului nu a platit furnizorii de servicii, cum ar fi inchirierea arenei, serviciile de paza si ambulanta privata, serviciile de recrutare personal auxiliar pentru festival, si multe altele, chiar si unii artisti (desigur cei autohtoni), atata timp cat sunt pe rolul instantei din Cluj procese indreptate impotriva organizatorului, crezi ca in astfel de circumstante va mai putea organiza anul urmator un festival de aceeasi amploare?

Eu am unele indoieli ca da!

Cred ca mai degraba urmatorul festival va fi similar, ca organizare cel putin, cu ceea ce a descris colegul Lopix ca s-a intamplat la Galati. Adica o locatie improprie, servicii de paza, securitate, interventie rapida asigurate de amatori, artisti cu mai putin "staif" (aici nici intr-un caz nu fac referire la trupa Jethro Tull, super nume in muzica rock, trupa ce a fost pe scena galateana), in general ceea ce s-ar putea numi "o susa".

Pana-n coada e vorba de business, nu de o comanda venita de sus, de la centru. Nimeni nu mai ia pozitia de drepti si sapa santuri la comanda politica daca nu are si un substrat financiar toata povestea. Si acel substrat trebuie sa fie cu plus, mic, mare, da' sa fie plus. Nu actiuni in instanta pentru a-ti recupera banii ce ti se cuvin de drept.

Postat

Las' c-a fost fain la Electric castle...  =))  =))  =)) sper c-ai fost si tu pe'acolo =))  =))  =))

:laugh2  Eu am fost, dar am fost echipat corespunzator(cizme de guma),

Pot sa zic ca noroiul a fost cea mai mare si singura problema. Bine eu nu am dormit in cort ca oamenii din poza, am mers sambata seara si am plecat duminica dimineata. 

Ps: O sa ma duc si anul asta.

PPs: Sper sa nu mai ploua. :blushing2

• Like 2
Vizitator
Postat

Totusi, nu cred ca daca ar fi fost un fel de "basica porcului", festivalul Untold ar fi fost votat cel mai bun fesival European pe anul 2015 ! Adica nu cred ca s-a facut votarea la giga-mega si in orice caz in juriu nu au fost Nicolae Guta, Furdui Iancu, Capatos si Maruta, deci in nici un caz nu s-a facut nici votarea si nici jurizarea la "hai sa dam cu banu" ! :no2 :no2 :no2 :hihat

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Exemplu tipic de gandire pe termen scurt.

Azi sa ne fie bine (... ca sa nu ne fie rau ...), in rest nu conteaza.

Da, asa e, oamenii (cum le zici tu) s-au simtit bine pe parcursul celor 4 zile de festival.

Dar, crezi tu ca atata timp cat organizatorul festivalului nu a platit furnizorii de servicii, cum ar fi inchirierea arenei, serviciile de paza si ambulanta privata, serviciile de recrutare personal auxiliar pentru festival, si multe altele, chiar si unii artisti (desigur cei autohtoni), atata timp cat sunt pe rolul instantei din Cluj procese indreptate impotriva organizatorului, crezi ca in astfel de circumstante va mai putea organiza anul urmator un festival de aceeasi amploare?

Eu am unele indoieli ca da!

Cred ca mai degraba urmatorul festival va fi similar, ca organizare cel putin, cu ceea ce a descris colegul Lopix ca s-a intamplat la Galati. Adica o locatie improprie, servicii de paza, securitate, interventie rapida asigurate de amatori, artisti cu mai putin "staif" (aici nici intr-un caz nu fac referire la trupa Jethro Tull, super nume in muzica rock, trupa ce a fost pe scena galateana), in general ceea ce s-ar putea numi "o susa".

Pana-n coada e vorba de business, nu de o comanda venita de sus, de la centru. Nimeni nu mai ia pozitia de drepti si sapa santuri la comanda politica daca nu are si un substrat financiar toata povestea. Si acel substrat trebuie sa fie cu plus, mic, mare, da' sa fie plus. Nu actiuni in instanta pentru a-ti recupera banii ce ti se cuvin de drept.

S-ar putea sa ramai indoit. Vezi ca deja nu se mai gaseste cazare in Cluj in perioada respectiva iar abonementele puse in vanzare s-au terminat in 30 min. 

:laugh2  Eu am fost, dar am fost echipat corespunzator(cizme de guma),

Pot sa zic ca noroiul a fost cea mai mare si singura problema. Bine eu nu am dormit in cort ca oamenii din poza, am mers sambata seara si am plecat duminica dimineata. 

Ps: O sa ma duc si anul asta.

PPs: Sper sa nu mai ploua. :blushing2

Si eu am prins o ploaie infernala la Existfest dar era imposibil sa pleci si sa-l lasi singur pe Carl Cox. Au fost 50.000 oameni care au gandit exact ca si mine si doar o mica parte s-a echipat corespunzator.

Sa nu mai zic de ploaia de la Arene cand mixa Faithless. A fost DELIR. 

• Like 2
  • Minus 13
Postat

S-ar putea sa ramai indoit. Vezi ca deja nu se mai gaseste cazare in Cluj in perioada respectiva iar abonementele puse in vanzare s-au terminat in 30 min. 

Si eu am prins o ploaie infernala la Existfest dar era imposibil sa pleci si sa-l lasi singur pe Carl Cox. Au fost 50.000 oameni care au gandit exact ca si mine si doar o mica parte s-a echipat corespunzator.

Noroiul si ploaia au fost o problema cam...2 ore. Dupaia si-a facut alcoolul efectul si a fost super.

Sper ca anul asta sa ajung si la Untold. Anul trecut am fost plecat la mare in perioada aia.

• Like 4
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

doar intreb:). nu era Exitfest?

Postat

Asa si?!?!  :slap2  Ce are sula cu prefectura?!?  :slap2  :slap2  :slap2

Ai dreptate, a fost foarte naspa la Untold, d-aia au venit 250.000 de oameni si d-aia la anu' numarul se va dubla. Eu zic sa te muti la Braila, nu vei mai avea astfel de probleme si deranjuri. 

• Like 1
  • Minus 13
  • Oras:Iasi
Postat

Mda datorita unor oameni cu o minte deschisa asa cum cred ca sunt clujenii au reusit sa fie cei mai tari si au reusit sa faca reclama Romaniei in toata lumea.

Chiar daca la felstival au fost oameni din toata tara chiar si din alte tari primcipalele merite le au clujenii fiindca ei au foat organizatorii.

Sunt din Iasi dar sincer imi pare rau ca nu sunt Clujean si nu din faptul ca Iasi -ul ar fi un oras urat ci din prisma oamenilor,din pacate suntem putin mai inapoiati k si mentalitate si nu numai de cat ardelenii,in special cei din Cluj. Bn inteles cred ca exista si o explicatie aceasta fiind saracia.

P. S. Nu am nimic cu moldovenii, si eu sunt 100 la suta moldovean dar asta e parerea mea.

• Like 3
Postat

Mda datorita unor oameni cu o minte deschisa asa cum cred ca sunt clujenii au reusit sa fie cei mai tari si au reusit sa faca reclama Romaniei in toata lumea.

Chiar daca la felstival au fost oameni din toata tara chiar si din alte tari primcipalele merite le au clujenii fiindca ei au foat organizatorii.

Sunt din Iasi dar sincer imi pare rau ca nu sunt Clujean si nu din faptul ca Iasi -ul ar fi un oras urat ci din prisma oamenilor,din pacate suntem putin mai inapoiati k si mentalitate si nu numai de cat ardelenii,in special cei din Cluj. Bn inteles cred ca exista si o explicatie aceasta fiind saracia.

P. S. Nu am nimic cu moldovenii, si eu sunt 100 la suta moldovean dar asta e parerea mea.

Vizitator
Postat

Asa este... Din pacate, in Moldova noastra (prea) multa saracie si de aceea acest dezinteres si aceasta mentalitate de "lasa, ba, merge si asa !" :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...