Sari la conținut

Untold...the best fest

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vine si Dimitri Vegas. Phoaaaaa.....nu mai am stare.  :waytogo  :waytogo  :waytogo  :ylsuper  :ylsuper  :dancing

• Like 5
  • Minus 17
Postat

mi se falfaie de mizeria asta de festival. doar niste inadaptati precum curva asta cu ifose de academician vad ceva bun in cacatul asta de festival. trezeste-te! tot o sugatoare de pule incapabila de a face ceva util pentru societate ramai. doar evaziune si prostitutie... o infractiune si o contraventie. mars si linge niste coaie ca sa ai de-o ciorba maine! acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

• Like 2
Reputație: 5961
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

O basina de festival. Toate euglenele si intelectualii ipocriti se vor inghesui sa-si miroasa flautlentele reciproc.

Vei fi si tu acolo, este? ;)

• Like 3
  • Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

GATA NU M AI E PROMOVAT?

Este bre. Printre drojdieri si drogati.

• Minus 1
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Am invitatie pe sambata.

Am capatato intamplator.

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Nu-mi vine sa cred, Untold a castigat titlul de cel mai tare festival din Europa in 2015, de la prima editie. Pentru mine asta este ceva extraordinar.

Felicitari Cluj, felicitari clujeni. You are the best.  :clapp  :clapp  :clapp

I'll be there.  :boob

Festivalul Untold, cel mai bun din Europa

Festivalul Untold din Cluj-Napoca a fost votat cel mai bun din Europa. Premiul a fost acordat aseară, la gala European Festival Awards. Este pentru prima dată când un festival din România câştigă acest titlu.

00 / 01:05

După doar prima ediţie, Untold a câştigat titlul de cel mai bun festival din Europa în faţa unor festivaluri renumite din ţări precum Germania, Belgia şi Olanda.

Votul decisiv a fost dat de un juriu format din specialişti ai industriei muzicale, dar a ajuns pe lista evenimentelor incluse în competiţie în urma votului dat de peste 800.000 de persoane din 50 de ţări.

Prima ediţie Untold a strâns 240.000 de persoane, iar pentru ediţia din acest an s-au vândut deja mai mult de 26.000 de abonamente.

Astăzi va fi anunţat cel de-al doilea din cei 5 headlineri care vor urca pe scenă în acest an, după primul nume important făcut public la începutul lunii de organizatori: DJ-ul olandez Tiesto.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Stiri/Festivalul+Untold+cel+mai+bun+din+Europa

Expirato, esti in Cluj?

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

ce planuri ai mocu cu sorina ?

Vrea sa-i faca o dedicatie la cantarea lui Salam. :)

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

ce planuri ai mocu cu sorina ?

Cine stie poate vrra o intalnire cu sorina!

Si ma gandesc ca fara roberto!

:)

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.