copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat August 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat August 9, 2016 Da stiu dar si tu stii ce gust are sperma Nu stiu dar mio descrii tu la cata pula ai supt la viata ta sigur imi vei da detalii multe "La arme cu frunze si flori"....canta tu mai departe ca sigur o luai des in gura cu melodia asta
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat August 9, 2016 Postat August 9, 2016 Nu stiu dar mio descrii tu la cata pula ai supt la viata ta sigur imi vei da detalii multe "La arme cu frunze si flori"....canta tu mai departe ca sigur o luai des in gura cu melodia asta Esti plictisitoare, vezi-ti de felatiile tale
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat August 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat August 9, 2016 Esti plictisitoare, vezi-ti de felatiile tale Nu te balbai,PUTZACHE. Asa-i viata ,uneori o sugi.Problema e ca tu tot timpul (ti-)o sugi
thecat Reputație: 10279 Postat August 9, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 9, 2016 Cu riscul de-a ucide romantismul împulelilor voastre, vin cu o intrebare pentru eventualii cunoscatori ai tehnicii folosite in stilul asta de muzica. Intrebare venita din partea unuia care n-a fost niciodata DJ profesionist, in adevaratu' sens al cuvantului, dar caruia, in party-urile din liceu / facultate, ii placea deseori sa treaca de partea cealalta a aparaturii, sa faca lumea sa se distreze... asadar nu-i 100% strain de tehnologia implicata. Anyway, intrebarea e: din poza asta, postata anterior aici pe thread, ce PLM (with all due respect) reprezinta modulele alea montate pe pick-up-uri? Dupa cum arata in poza (sasiu, brat, slider de pitch etc), pick-up-urile par a fi (ultra-)clasicele Technics SL-1200... dar in oricare din variante, chestia aia n-are ce cauta acolo, din fabrica. Asa ca nah, ce sa-i fac, ma roade curioztitatea... stie cineva ce-s draciile alea, ca sa pot si io dormi linistit la noapte? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2016 Postat August 9, 2016 Mie unul imi place poza - probabil e facuta cu un fish-eye de 8-12 sau 16 mm. Chestiile albe habar nu am ce sunt ! :laugh2 (poate un soi de mixere ? :habarnam ) :blushing2 1
thecat Reputație: 10279 Postat August 9, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 9, 2016 Mie unul imi place poza - probabil e facuta cu un fish-eye de 8-12 sau 16 mm. Chestiile albe habar nu am ce sunt ! :laugh2 (poate un soi de mixere ? :habarnam ) :blushing2 Poza e FOARTE tare - da, probabil fish-eye, MAXIMUM 16mm, uita-te cum se curbeaza in stanga sus "peretele" scenei (desi presupun ca acolo te-ai uitat si tu )... Insa device-urile alea, nu stiu ce sunt; mixerul e la locul sau, intre pick-up-uri, iar comenzile de baza ale pick-up-ului (daca e Technics SL-1200 cum cred eu), ar fi doar butonul de start/stop (nu se vede, ar fi sub mana dreapta a DJ-ului), si slider-ul de pitch (viteza) - se vede in stanga deasupra bratului. In rest... ceva controllere alternative / MIDI pentru viteza? (cunoscatori, anyone...? hai, aveti mila de oamenii curiosi...) 1
Administrator pisicuts Reputație: 115046 Postat August 9, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 9, 2016 Cu riscul de-a ucide romantismul împulelilor voastre, vin cu o intrebare pentru eventualii cunoscatori ai tehnicii folosite in stilul asta de muzica. Intrebare venita din partea unuia care n-a fost niciodata DJ profesionist, in adevaratu' sens al cuvantului, dar caruia, in party-urile din liceu / facultate, ii placea deseori sa treaca de partea cealalta a aparaturii, sa faca lumea sa se distreze... asadar nu-i 100% strain de tehnologia implicata. Anyway, intrebarea e: din poza asta, postata anterior aici pe thread, ce PLM (with all due respect) reprezinta modulele alea montate pe pick-up-uri? Dupa cum arata in poza (sasiu, brat, slider de pitch etc), pick-up-urile par a fi (ultra-)clasicele Technics SL-1200... dar in oricare din variante, chestia aia n-are ce cauta acolo, din fabrica. Asa ca nah, ce sa-i fac, ma roade curioztitatea... stie cineva ce-s draciile alea, ca sa pot si io dormi linistit la noapte? TT.jpg probabil e un launchpad controller 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 9, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat August 9, 2016 Anyway, intrebarea e: din poza asta, postata anterior aici pe thread, ce PLM (with all due respect) reprezinta modulele alea montate pe pick-up-uri? Dupa cum arata in poza (sasiu, brat, slider de pitch etc), pick-up-urile par a fi (ultra-)clasicele Technics SL-1200... dar in oricare din variante, chestia aia n-are ce cauta acolo, din fabrica. Asa ca nah, ce sa-i fac, ma roade curioztitatea... stie cineva ce-s draciile alea, ca sa pot si io dormi linistit la noapte? TT.jpg Pitch controllerul e in dreapta. Ceea ce ai remarcat tu este un MIDI controller DICER. Noapte buna! 3 6
thecat Reputație: 10279 Postat August 10, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 10, 2016 Pitch controllerul e in dreapta. Ceea ce ai remarcat tu este un MIDI controller DICER. Noapte buna! Dom'le, mersi din tătă inima, nici n-ai idee ce bine-am dormit! Auzisem de "dicers" prin discutiile unora, da' recunosc ca n-aveam idee ce-s. M-am documentat amu, sa mai ies si io din pestera... nice. Pe de alta parte, nu ma pot abtine: au' la Pisicuts ce stie, dom'le... intre Salam (pe care-l afiseaza pe-aici) si Sepultura sau Death (de care-l suspecteaza unii)... de fapt, el stie de launchpad controllers si de-astea M-am uitat si io uMpic® pe Youtube la filmulete de la Untold. Ma intreb daca exista clipuri "oficiale", cu imagine si sunet inregistrate cat de cat pro (eu n-am gasit). Daca nu exista, cred ca ar fi o miscare desteapta a organizatorilor, macar pe viitor; io zic ca ar "prinde" atat pentru cei ce n-au fost acolo... sau chiar care-au fost, totusi (poate) ar cumpara si un DVD facut serios - cred ca ar fi destui, cat si pentru difuzare pe canalele de muzica etc. Mi-a placut filmarea cuiva cu ultima parte a recitalului lui Armin van Buuren, dupa 6 dimineata. Fain, tare fain... m-o facut sa zambesc (partial nostalgic). Ma bucur pentru el, c-a ajuns unde-a ajuns; imi aduc aminte cum ascultam in 1999-2000 "Communication", piesa unui DJ cam obscur, care prindea... asa si-asa, da si nu, prin cluburile de la noi. Bravo lui ca a rezistat si si-a urmarit visul atatia ani. Inca o data... frumos. Felicitari tuturor (organizatori, artisti, public)... keep it up! 2
traminer Reputație: 1806 Postat August 10, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat August 10, 2016 Prin benzinării există la vânzare dvd-uri cu muzică de la Untold de anul trecut. Banuiesc că însoțite de drepturile aferente. Probabil vor scoate şi anul ăsta. Dom'le, mersi din tătă inima, nici n-ai idee ce bine-am dormit! Auzisem de "dicers" prin discutiile unora, da' recunosc ca n-aveam idee ce-s. M-am documentat amu, sa mai ies si io din pestera... nice. Pe de alta parte, nu ma pot abtine: au' la Pisicuts ce stie, dom'le... intre Salam (pe care-l afiseaza pe-aici) si Sepultura sau Death (de care-l suspecteaza unii)... de fapt, el stie de launchpad controllers si de-astea M-am uitat si io uMpic® pe Youtube la filmulete de la Untold. Ma intreb daca exista clipuri "oficiale", cu imagine si sunet inregistrate cat de cat pro (eu n-am gasit). Daca nu exista, cred ca ar fi o miscare desteapta a organizatorilor, macar pe viitor; io zic ca ar "prinde" atat pentru cei ce n-au fost acolo... sau chiar care-au fost, totusi (poate) ar cumpara si un DVD facut serios - cred ca ar fi destui, cat si pentru difuzare pe canalele de muzica etc. Mi-a placut filmarea cuiva cu ultima parte a recitalului lui Armin van Buuren, dupa 6 dimineata. Fain, tare fain... m-o facut sa zambesc (partial nostalgic). Ma bucur pentru el, c-a ajuns unde-a ajuns; imi aduc aminte cum ascultam in 1999-2000 "Communication", piesa unui DJ cam obscur, care prindea... asa si-asa, da si nu, prin cluburile de la noi. Bravo lui ca a rezistat si si-a urmarit visul atatia ani. Inca o data... frumos. Felicitari tuturor (organizatori, artisti, public)... keep it up! https://www.youtube.com/watch?v=bn1ycNxQMvk 3
nobel Reputație: 5961 Postat August 10, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 10, 2016 Prin benzinării există la vânzare dvd-uri cu muzică de la Untold de anul trecut. Banuiesc că însoțite de drepturile aferente.Probabil vor scoate şi anul ăsta. fara numar 3
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 12, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat August 12, 2016 M-am uitat si io uMpic® pe Youtube la filmulete de la Untold. Ma intreb daca exista clipuri "oficiale", cu imagine si sunet inregistrate cat de cat pro (eu n-am gasit). Daca nu exista, cred ca ar fi o miscare desteapta a organizatorilor, macar pe viitor; io zic ca ar "prinde" atat pentru cei ce n-au fost acolo... sau chiar care-au fost, totusi (poate) ar cumpara si un DVD facut serios - cred ca ar fi destui, cat si pentru difuzare pe canalele de muzica etc. Ce sa faci? Sa asculti singur acasa muzica de-acolo? Cu tot respectul, e ca si cum ai vrea sa te imbeti urmarind reclame cu Ursus la televizor.N-ai cum sa simti la fel, nu ma refer la sonorizare si la visuals, ci la vibe-ul pe care-l ai alaturi de cateva zeci de mii de oameni. La un festival nu mergi neaparat pentru muzica cu toate ca e principalul ingredient. La un festival mergi pentru distractie. Uite un articol interesant:http://www.vice.com/ro/read/lucruri-misto-de-la-untold Deci fa bine, organizeaza-te si misca-ti curu' ca mai ai aproape 1 an la dispozitie pana la editia 2017. https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13938615_552261184976075_63335787125736085_n.jpg?oh=af261e7152199787f303e4e1d7b66cba&oe=58108D82 1 6
coafez gorile1 Reputație: 2 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 o basina coapta de festival. numa' drogati, betivi, euglene, basinosi, gorile.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 o basina coapta de festival. numa' drogati, betivi, euglene, basinosi, gorile.Cu tot respectul, o simplă întrebare: ai fost anul acesta la festival? Au fost controale mai ceva ca la aeroport, prin parc se plimbau doctori și asistenti de la SMURD, politia și jandarmeria de asemenea erau prezenți peste tot. În singur incident a fost relatat de un ziar local. Cel mai important aspect este show, concertele, artiști, pentru asta mergi la festival nu pentru alții bețivi, drogați, din ăștia găsești pe tot gardul 1 1
cassy Reputație: 16362 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 8, 2016 Puteti vota pt Untold cel mai bun festival aici https://www.surveymonkey.co.uk/r/KQ7WVWR 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum