gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 25, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 25, 2013 Salutare, Observatie la postarea lui @only-me: pozele puse de matale nu sunt ale Ancai. Sunt ale Catalinei (f buna dealtfel) recenzata de mine mai in vara.Plecase de mult de acolo, insa daca s-a intors as da o fuga sa o mai "vad".Anca si ea recenzata de mine anterior) e una dintre recomandarile mele: fata e ff ok, chiar la 250/ora. Numai sa mai fie acolo.Eu n-am mai trecut din octombrie pe acolo, cand am fost intrebat de ce postez despre ele de catre "noua sefa" si rugat sa nu mai postez.N-am inteles de ce, mai ales ca in majoritate erau postari "de bine"!!! Spor.......Gogu Tirbuson
Membru Premium only-me Reputație: 17125 Postat Februarie 26, 2013 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 26, 2013 Sall!!Nu eu sunt de vina.Pozele care le-am atasat le-am gasit pe AT impreuna cu nr de tel postat de @Liviu1959.Anuntul suna asa:"ANCA, ma deschid incet doar pentru tine, apoi ma deschid ca o orhidee, cu petalele mele cuprind, caldura trupului serevarsa asupra ta, 04 Jan 22:060765.298.980. 150ron/h. Acum este alta cu acelas nr de tel:SEXY lady, open minde, open legs, everything but the girl, for gentelmen only, central area, 25 Feb 13:580765.298.980. 200ron/h.sauINALTA si subtire ma deschid incet doar pentru tine,apoi ma deschid ca o orhidee, cu petalele mele cuprind, caldura trupuluise revarsa asupra ta 150ron/hLa ele in centala amesteca pozele cu nr de tel si face un fel harcea- parcea de nu mai intelegi nimic.si poze:primele 2 poze cu primul anunt,urmatoarele 2 cu anuntul cu 150 ron/h.Sunt doua persoane diferite(vezi lungimea parului) 4
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 26, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 26, 2013 In nici un set de poze nu apare Anca. Asta o pot garanta. Anca e blonda, slim, sani frumosi (mai mari decat cei din poze), draguta la fatza si inaltutza.Nu stiu cine e duduia bruneta, desi ....pare oarecum familiara. Oricum se dau anunturi pe banda pentru cuibul asta.Spor......
sangre Reputație: -988 Postat August 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat August 3, 2013 PETRECERI private, petrecerea burlacilor, senzualitate, rafinament, discretie, atmosfera sax si piano, sampanie si nebunii, show erotic interactiv numai la noi; 03 Aug 18:50 0734.537.615 Bucuresti 6 3
Sexything Reputație: 11039 Postat Octombrie 21, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Octombrie 21, 2013 FINUTA, eleganta, vino sa-ti indeplinesc toate dorintele, fanteziile si fetishurile, in apartamentul meu curat si discret, zona Mihalache.Tarif: 150 lei/ora Alte poze:http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/21/16938246.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/21/16938247.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/21/16938248.jpghttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/21/16938249.jpg
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 "150 lei BRUNETA, senzuala, te asteapta intr-o atmosfera fierbinte, fantezii implinite, tandre si mangaieri, asa cum iti doresti, Kiseleff"0749994443 Cred ca sunt cativa ani de cand trec pe la Calypso, aka bordel Casin, on and off. Lasand la o parte pretul mai ridicat, mi-a convenit locatia si mi-au placut deseori alegerile patronului in materie de fete: frumusele, dezghetate si fara uzura experientei in domeniu (erau agatate cu anunturi de secretara, gen), a nu se citi lipsa de experienta sexuala si implicare. La un moment dat ma obisnuisem cu un "deal" de o ora jumatate la acelasi pret de 250 de lei. Deal-ul n-a mai tinut recent, iar dupa ultima intrerupere (recenta) a activitatii stabilimentului, conditiile s-au inasprit si mai mult: jumatatea de ora este 200 de lei, ora de 250 de lei (care incepe din momentul incasarii banilor) se intrerupe cu un ciocnet in usa, iar 90 de minute au devenit prohibitive pentru ca sunt cele doua preturi de mai sus cumulate. Probabil ca cei 150 de lei din anunt sunt pentru prima vizita de o jumatate de ora, asa cum a fost regula dintotdeauna. La ultimele doua vizite, desi fetele au avut un comportament ireprosabil, am constatat ca fetele sunt puse sa intre cu un singur prezervativ la intalnirea de o ora (deci vii cu el de acasa sau te descurci altfel). Mi s-a povestit ca monitorizarea pe camera a devenit foarte stricta... Nu dau nume de fete si nu fac o recenzie a ultimelor doua intalniri, pentru ca stiu o multime de lucruri de la ele, iar ele sunt in continuare admirabile. Am scris cele de mai sus doar pentru a-mi marca hotararea de a nu mai trece pe aici si pentru ca oricum nu s-a mai scris despre salon de multa vreme. Cedez locul celorlalti vizitatori stabili pentru care pretul si conditiile date nu sunt o problema in urmarirea "obsesiilor". 3
gicutu41 Reputație: 62 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2014 Ce sa-i faci, mai au putin si baga preturile din Anglia.
berila99 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 Recomand!!!Buna! Am gasit anuntul lor pe Anuntul.ro, am sunat si o voce foarte simpatica mi-a raspus dandu-mi toate detaliile necesareCand am ajuns la locatie am fost intampinat de 5 domnisoare superbe cu bune maniere....ceea ce m-a incantat foarte mult a fost modul de prezentare a fetelorO duduita inalta si creata facea protocolul, mi-a prezentat fetele si ofertele pe care le au si am ales sa stau o ora si jumatate la 250 cu rotatie intre fete...toate aratau superb..grea decizie . Intr-un final am ales o fata al carui nume l-am uitat (era mai micuta de statura si bruneta tunsa scurt), am avut parte de tot ceea ce mi-am dorit , inclusiv un masaj pe cinste. Fata de alte saloane, acesta ofera si un masaj de relaxare inainte de actiuneSalonul este foart curat,discret si primitor...mie mi-a placut si ma voi intoarce
apocalipsus Reputație: 341 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:undeva Oras:undeva Postat Octombrie 7, 2014 Ca fapt divers, tin minte ca am fost la acest salon acum 2ani aproximativ. Initial pe atunci era 150 RON ora impreuna cu o maseuza ( sex oral si normal inclus) pentru cei ce veneau pentru prima data acolo. A 2-a oara, dupa ceva timp, cand am sunat sa ma programez din nou am fost intrebat daca am mai fost pe la ele. Am facut "greseala" sa spun ca da, la care primesc raspuns ca pentru clientii mai vechi tariful este de 250RON! Doar pentru cei care pasesc pentru prima data acolo, tariful de 150RON este aplicabil. In fine, probabil ca ati tras si voi concluzia deja.. Nu am mai revenit! ) They have some pretty fucked up rules... 1 1
el futador Reputație: 157 Postat Octombrie 7, 2014 Postat Octombrie 7, 2014 Recomand!!!Buna! Am gasit anuntul lor pe Anuntul.ro, am sunat si o voce foarte simpatica mi-a raspus dandu-mi toate detaliile necesareCand am ajuns la locatie am fost intampinat de 5 domnisoare superbe cu bune maniere....ceea ce m-a incantat foarte mult a fost modul de prezentare a fetelorO duduita inalta si creata facea protocolul, mi-a prezentat fetele si ofertele pe care le au si am ales sa stau o ora si jumatate la 250 cu rotatie intre fete...toate aratau superb..grea decizie . Intr-un final am ales o fata al carui nume l-am uitat (era mai micuta de statura si bruneta tunsa scurt), am avut parte de tot ceea ce mi-am dorit , inclusiv un masaj pe cinste. Fata de alte saloane, acesta ofera si un masaj de relaxare inainte de actiuneSalonul este foart curat,discret si primitor...mie mi-a placut si ma voi intoarce) o duduita inalta...ce vorba din batrani ca seful localului,un octogenar simpatic. mie unu mi se pare reclama ascunsa avand in vedere ca si-a facut contul in seara asta si imediat a postat aceasta recenzie mirifica...de unde stiu? Am freceventat localul cand lucra o blonda frumoasa care avea niste poze nud pe un fotoliu rosu si e lipsa crasa atat de curatenie cat despre discretie...inexistenta 3
gigescu Reputație: 108 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2014 Asea, dragii mosului, dupa lupte seculare ce au durat 3 luni am reusit sa pui din nou pula pe o domnita.Numarul la care am sunat ca sa ajung in bordelul aici de fata nu este in topic, asa ca il voi scrie aici: 0767512180. Anuntul suna cam asa:DOMNISOARA sexy si pasionala te asteapta sa-ti satifaca toate placerile si fanteziile, pentru domni generosi si intelegatori, zona Turda. 80L/sedinta. iar pozele sunt urmatoarele (mentionez ca tipa din poze nu era disponibila cand am ajuns asa ca i-am futut colega, totusi pozele cred ca sunt reale pentru ca sunt facute in locanta): Acum desfasurarea actiunii: Cand am vazut eu ca au dat domnitele iama`n Turda, zic sa gust si eu, initial, din poze nu m-am prins ca este vorba de bordelul de pe Averescu sau Casin cum i se mai zice asa ca am sunat, mi-a raspuns o voce placuta dar care nu mi-a dat foarte multe detalii, cand am intrebat ce se petrece la localul faptei mi s-a zis ca lucrurui frumoase intre un barbat si o femeie, initial m-a bufnit rasul dar mai apoi am zis sa incerc, totusi. Ei si in cele din urma mi-am facut programare si o iau din loc, pe masura ce ma apropiam mi-am dat seama despre ce bordel este vorba si am inceput sa am indoieli pentru ca mai fusesem odata acolo in urma cu 2 ani, dar am zis ca totusi in 2 ani se mai schimba lucrurile. Ca o paranteza, in urma cu doi ani cand am mai fost acolo am tras un loz norocos, era o gadgica blonda cu parul nu foarte lung si feciorelnica cu sani asemenea, experienta per total a fost foarte faina fara uitat la ceas, tipa foarte faina ma si facuse sa uit ca urmeaza sa platesc pentru placerea pe care o serveam, era sarguincioasa, asa cred ca am stat mai bine de o ora cu masaje, cu blow cu cunni cu 69, cu on top iar blow, doggy si finalizasem in misionar, per total excelent doar ca la final cand sa dau parnosu ce sa vezi, desi la tel spusese 150 imi spune fatuca ca de fapt 150 e doar masaj si ca pentru mai mult tre sa mai dau eu si ca colega care a raspuns a uitat sa imi spuna asta, in fine pentru ca mi-a placut sexul i-am mai dat 50 peste cei 150 dar faza nasoala, de obicei merg cu bani ficsi la futut. Am zis ca nu las recenzie ca e de cacao faza dar nici nu mai merg desi experienta sexuala a fost placuta. asa dar sa revenim la oaia noastra, ajung in final la local intru in scara, intr-adevar la intrare parca e o camera si se pare ca bordelu se intinde si in ap de vis-a-vis. deci, ajung vine o fatuca nu foarte inalta dar ok, carnoasa dar nu grasa cu niste tate destul de mari, ma intreaba daca raman zic ca da, zice marca banu, marchej banu 100l ea ca nu am rest sa merg la colega eu ca sa mergi la colega, ea ca colega e pe treaba eu ca lasa mergi la final. iarasi eu dar ce se intampla, ea ca masaj, eu ca fara sex? ea ca fara sex, eu ca bine merge si o laba de 80 hai ca merg la dus unde era cam multa apa in rest in regula. Ma intorc de la dus ea ca pana la urma vrei si sex? eu ca pana la urma vreau si sex, ea ca mai trebuie 50, eu ca na 50 ea ca tre sa iti mai dau 20 inapoi al sfarsit, eu ca bine hai mai repede ca nu am timp. incepe actiunea, ii zic fara ulei mirositor si se conformeaza, fara masaj direct la oo a inceput sa mi-o maseze sa creasca mare, mare se face mare o intreb daca pot sa ma joc pe la puta ei, ea ca da dar destul de rece nu m-am deslantuit si nu s-a udat, se da lube si sari pe mine, eu nu stiu ce am in ultima vreme dar de cand nu mai pot sa fut ca omu cu ora sa stam sa ne relaxam sa vb sa dau cu limba`n ceasca nu mai functionez cum trebuie, de cand mi-am luat femeie acasa nu prea mai am timp de stat ca imediat suna sms si alte nebunii siasta e cocklocker la mine. Asa se urca pe mine o bag de doo ori moare, ca hai capra, ca hai capra incerc si capra la fel dau de doo ori moare, zic sa moara veta da ce timorat mai sunt, in cele din urma o pun umeri craci si intra si geme si se screme si eu nici macar nu am pula ca magaru. finalizez repede ca de la atata frecat de pula nu mai puteam nici eu. Partea nasoala e ca parca ii era frica sa o bga pe toata tot timpul tinea mana la baza sa controleze ea insertia pana m-am enervat si am luat mana asta e naspa. iarasi naspa ca a mangaiat-o de 3 ori si a pus prez a mai supt-o maxim 30 de secunde si hai calare, ei eu nu functionesc asa ca nu mai am 20 de ani de prea multa vreme . trebuie sa-i vorbesti sa-l sugi, sa-l scupi, sa-l smotocesti altfel moare la intrare. Buun, scoatem prez, merg din nou la dus cand ma intorc imi zice ca colega nu a terminat ce facem? Ce sa mai zic, am mai fumat de astea i-am zis ca lasa asa si ea ca data viitoare ma revansez, eu ca da, da si dus am fost. Acum note: Locanta: 7 binecunoscuta la casin nu e dezastru dar nici foarte curat, plus apa de la baie care poate provoca accidente, partea buna ca fuse prosop curat si papuci.Fata: 8 Bun animalu cu tate mari dar cam moi, foarte misto ca forma si desi moi se tineau la nivelul corespunzatorMasaj: fara nu am ce nota sa dauOral: 3 cu prezervativ, cu mana pe mataranga si pupat asa un pic in capu pulii slab.Normal: Nu pot sa dau o nota dat fiind ca nu prea m-a tinut membru, pana la urma e un concurs de evenimente si eu pe fuga nici ea nu l-a smotocit cum trebuie dar as spune ca nu e foarte bun din moment ce te tine de pula cand o futi.GFE: 3 tipa rece nu vorbea altceva decat o intrebam, nu s-a apropiat prea mult de mine, dar parea ca are potential ca prindea glumele pe care le faceam, poate e la inceput sau ceva de e asa spariata.Halatu`: 80 care de fapt sunt 130 care de fapt nu are rest si la final 150l/una bucata finalizare De recomandat nu as recomanda, dar pe de alta parte sunt mai multe fete acolo poate altele sunt mai ok. faza naspa e vrajeala cu banii, eu nu negociez niciodata cat zici atat dau dar nu ma mai fute dupa aia ca stai ca sa vezi si inca ceva sa spuna de la telefon ce si cum nu stam acolo ca la piata sa negociem. Eu nu m-as mai duce dar fiind singura varianta pe zona mea de acoperire si la un pret decent probabil ca am sa o mai fac, poate dau peste vre-o colega mai calda. Regards,G. 4
qristi2222 Reputație: 29 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2014 dupa cele relatate,e clar de evitat hogeacul asta!
viktordan88 Reputație: 12 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2015 foarte tare. merita!!!!
pier0 Reputație: 29 Postat Februarie 18, 2015 Postat Februarie 18, 2015 foarte tare. merita!!!! pe ce baza? ) poti sa ne detaliezi ce anume merita?
drmartens Reputație: 0 Postat August 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2015 mai exista stabilimentul?
ipamanager Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2016 Postat Aprilie 20, 2016 mai exista locul asta activ sau s-a inchis si el? multumesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum