mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Postat Ianuarie 18, 2016 100 fin .200h disponibila pana la orele 3.00
woodo Reputație: 11 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 18, 2016 oi fi tu dornica dar la varsta ta poate ai fii putut sa faci altceva.......acum est prea tarziu
darknightmare Reputație: -6 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Ianuarie 18, 2016 oi fi tu dornica dar la varsta ta poate ai fii putut sa faci altceva.......acum est prea tarziude ce e prea tarziu ma? ti se pare chiar asa "batrana"?
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 18, 2016 oi fi tu dornica dar la varsta ta poate ai fii putut sa faci altceva.......acum est prea tarziuok,nu e contrazic ,,pentru ca nu ma cunosti ,,nu ai fost la mine ,,mi se pare absurd sa iti spui parerea ,,,sau poate esti tu prea tanar pentru mine 3
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 18, 2016 de ce e prea tarziu ma? ti se pare chiar asa "batrana"?
woodo Reputație: 11 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 18, 2016 nu am vrut sa fiu nepoliticos sa spun ca este reesapata 1
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 18, 2016 ok,nu te contrazic ,,pentru ca nu ma cunosti ,,nu ai fost la mine ,,mi se pare absurd sa iti spui parerea ,,,sau poate esti tu prea tanar pentru mine
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 18, 2016 nu am vrut sa fiu nepoliticos sa spun ca este reesapata nu am cu cine discuta ,un domn nu se comporta asa ....... 3
putzache Reputație: 1141 Postat Ianuarie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Pana la urma care e pretul real.
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 19, 2016 Pana la urma care e pretul real.depinde de servicii,,
darknightmare Reputație: -6 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Ianuarie 19, 2016 nu am vrut sa fiu nepoliticos sa spun ca este reesapata maestre, daca n-o cunosti, de ce faci asemenea afirmatii?! uneori aparentele pot fi inselatoare! cu totii putem fi critici si sa facem comentarii superficiale, dar oare-si au rostul? cu ce ne ajuta concret? eu sunt de parere ca ar trebui intai sa-i oferim o sansa, sa ne convingem de nivelul serviciilor si abia apoi sa ne dam cu parerea! asa ar fi cel mai corect fata de oricine! respecta daca vrei sa fii respectat! 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Ianuarie 19, 2016
geluriz Reputație: 3 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Nerasa la pizda. Tigancusa, batrana, cat de cat simpatica. Are un portar, si probabil ceva prieten in bucatarie. Nota 5, in lipsa de altceva.
lwx Reputație: -422 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Scurt si la obiect:D.
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 20, 2016 maestre, daca n-o cunosti, de ce faci asemenea afirmatii?! uneori aparentele pot fi inselatoare! cu totii putem fi critici si sa facem comentarii superficiale, dar oare-si au rostul? cu ce ne ajuta concret? eu sunt de parere ca ar trebui intai sa-i oferim o sansa, sa ne convingem de nivelul serviciilor si abia apoi sa ne dam cu parerea! asa ar fi cel mai corect fata de oricine! respecta daca vrei sa fii respectat! mersi pentru sustinere ,,asta am incercat sa iii spun eu domnului ,ca nu este frumos sa cataloghezi o persoana fara sa o cunosti ,,,dar respectul de sine lasa de dorit ... tu in schimb esti un DOMN , 1
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 21, 2016
zino Reputație: 235 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 ceva preturi?servicii?
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 21, 2016 ceva preturi?servicii?buna,,,ofer sex oral(protej.sau neprot, in functie de igiena),sex normal,69,masaj,anal,sau alte fantezii erotice,,pt o finalizare oral+normal pretul este de 80 lei ,,,o ora -150 ,,,daca doresti si alte servicii discutam fata in fata
darknightmare Reputație: -6 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Ianuarie 21, 2016 mersi pentru sustinere ,,asta am incercat sa iii spun eu domnului ,ca nu este frumos sa cataloghezi o persoana fara sa o cunosti ,,,dar respectul de sine lasa de dorit ... tu in schimb esti un DOMN , eu am spus felul in care ar trebui sa procedeze fiecare dintre noi, sa nu umplem topic-urile cu informatii irelevante si afirmatii nefondate...ar trebuie sa ne respectam indiferent de varsta, statut social, ocupatie! ar fi bine venite niste recenzii utile! as fi interesat sa impartasim clipe pasionale spre sfarsit de saptamana, daca se poate
mayadeea Reputație: 150 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Ianuarie 21, 2016 eu am spus felul in care ar trebui sa procedeze fiecare dintre noi, sa nu umplem topic-urile cu informatii irelevante si afirmatii nefondate...ar trebuie sa ne respectam indiferent de varsta, statut social, ocupatie! ar fi bine venite niste recenzii utile! as fi interesat sa impartasim clipe pasionale spre sfarsit de saptamana, daca se poate buna,,sigur ca se poate ,,nu pot refuza un domn..
mayadeea Reputație: 150 Postat Februarie 5, 2016 Oras:universitate Oras:universitate Autor Postat Februarie 5, 2016 oral protejat sau neprotejat in functie de igiena ,,,sex normal protejat ,,69, 80 fin. 150 h,, extra pret pentru anal sau alte fantezii erotice
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum