Sari la conținut

Dornica de sex

Postări Recomandate

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

oi fi tu dornica dar la varsta ta poate ai fii putut sa faci altceva.......acum est prea tarziu

• Oras:UndevaCandva
Postat

oi fi tu dornica dar la varsta ta poate ai fii putut sa faci altceva.......acum est prea tarziu

de ce e prea tarziu ma? ti se pare chiar asa "batrana"? =))

• Oras:universitate
Postat

ok,nu e contrazic ,,pentru ca nu ma cunosti ,,nu ai fost la mine ,,mi se pare absurd sa iti spui parerea ,,,sau poate esti tu prea tanar pentru mine 

• Like 3
Postat

de ce e prea tarziu ma? ti se pare chiar asa "batrana"? =))

:kiss3  :kiss3  :kiss3

Postat

ok,nu te contrazic ,,pentru ca nu ma cunosti ,,nu ai fost la mine ,,mi se pare absurd sa iti spui parerea ,,,sau poate esti tu prea tanar pentru mine 

Postat

nu am vrut sa fiu nepoliticos sa spun ca este reesapata :rax2

nu am cu cine discuta ,un domn nu se comporta asa .......

• Like 3
Postat

nu am vrut sa fiu nepoliticos sa spun ca este reesapata :rax2

maestre, daca n-o cunosti, de ce faci asemenea afirmatii?! uneori aparentele pot fi inselatoare! cu totii putem fi critici si sa facem comentarii superficiale, dar oare-si au rostul? cu ce ne ajuta concret? eu sunt de parere ca ar trebui intai sa-i oferim o sansa, sa ne convingem de nivelul serviciilor si abia apoi sa ne dam cu parerea! asa ar fi cel mai corect fata de oricine! respecta daca vrei sa fii respectat! ;)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nerasa la pizda. Tigancusa, batrana, cat de cat simpatica. Are un portar, si probabil ceva prieten in bucatarie. Nota 5, in lipsa de altceva.

Postat

maestre, daca n-o cunosti, de ce faci asemenea afirmatii?! uneori aparentele pot fi inselatoare! cu totii putem fi critici si sa facem comentarii superficiale, dar oare-si au rostul? cu ce ne ajuta concret? eu sunt de parere ca ar trebui intai sa-i oferim o sansa, sa ne convingem de nivelul serviciilor si abia apoi sa ne dam cu parerea! asa ar fi cel mai corect fata de oricine! respecta daca vrei sa fii respectat! ;)

mersi pentru sustinere ,,asta am incercat sa iii spun eu domnului ,ca nu este frumos sa cataloghezi o persoana fara sa o cunosti ,,,dar respectul de sine lasa de dorit ...  tu in schimb esti un DOMN , :kiss3

• Like 1
Postat

ceva preturi?

servicii?

buna,,,ofer sex oral(protej.sau neprot, in functie de igiena),sex normal,69,masaj,anal,sau alte fantezii erotice,,pt o finalizare oral+normal pretul este de 80 lei ,,,o ora -150 ,,,daca doresti si alte servicii discutam fata in fata :kiss3

Postat

mersi pentru sustinere ,,asta am incercat sa iii spun eu domnului ,ca nu este frumos sa cataloghezi o persoana fara sa o cunosti ,,,dar respectul de sine lasa de dorit ...  tu in schimb esti un DOMN , :kiss3

eu am spus felul in care ar trebui sa procedeze fiecare dintre noi, sa nu umplem topic-urile cu informatii irelevante si afirmatii nefondate...ar trebuie sa ne respectam indiferent de varsta, statut social, ocupatie! ar fi bine venite niste recenzii utile! as fi interesat sa impartasim clipe pasionale spre sfarsit de saptamana, daca se poate   :D

Postat

eu am spus felul in care ar trebui sa procedeze fiecare dintre noi, sa nu umplem topic-urile cu informatii irelevante si afirmatii nefondate...ar trebuie sa ne respectam indiferent de varsta, statut social, ocupatie! ar fi bine venite niste recenzii utile! as fi interesat sa impartasim clipe pasionale spre sfarsit de saptamana, daca se poate   :D

buna,,sigur ca se poate ,,nu pot refuza un domn.. :hug1  :hug1

Postat

oral protejat sau neprotejat in functie de igiena ,,,sex normal protejat ,,69, 

80 fin. 150 h,, extra pret pentru anal sau alte fantezii erotice  

post-191899-0-34331500-1454703431_thumb.jpg

post-191899-0-28323200-1454703450_thumb.jpg

post-191899-0-21603200-1454703459_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.