cyupyx Reputație: 89 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 1, 2016 Salut fiind prima recenzie sper sa fie bine.Sunat doamna sapt trecuta,fixat intalnirea,intalnit,plecat spre pensiune.Prima impresie ok(pt mine).Este din pitesti,nu prea o intereseaza cine o vede,doar ca vrea sa pastreze limita bunului simt si dupa intalnire.Halatul 100 ron dati inainte,servicii:oral neprotejat sau protejat(are grija si de oo),depinde cum vrei,normal protejat,face si anal.Se vede ca are 44 de ani,sani mari,putina burtica,sta cum o pui,ii place sa te simti bine.Din pct meu de vedere a fost ok deoarece sun amator de doamne mature. 1
cataa80 Reputație: 1641 Postat Februarie 1, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 1, 2016 Salut fiind prima recenzie sper sa fie bine.Sunat doamna sapt trecuta,fixat intalnirea,intalnit,plecat spre pensiune.Prima impresie ok(pt mine).Este din pitesti,nu prea o intereseaza cine o vede,doar ca vrea sa pastreze limita bunului simt si dupa intalnire.Halatul 100 ron dati inainte,servicii:oral neprotejat sau protejat(are grija si de oo),depinde cum vrei,normal protejat,face si anal.Se vede ca are 44 de ani,sani mari,putina burtica,sta cum o pui,ii place sa te simti bine.Din pct meu de vedere a fost ok deoarece sun amator de doamne mature.Fii amabil, e frumusica doamna?..cum ti s.a parut?, ca poze nu exista cu dansa...Ms!
alien02 Reputație: 4 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Mioveni Oras:Mioveni Postat Februarie 1, 2016 unde se afla la ce pensiune , la ce nr raspunde.
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 unde se afla la ce pensiune , la ce nr raspunde.Nu are locatie. Eu am fost cu ea la sanedo.
scorillo Reputație: -88 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 1, 2016 Salut fiind prima recenzie sper sa fie bine.Sunat doamna sapt trecuta,fixat intalnirea,intalnit,plecat spre pensiune.Prima impresie ok(pt mine).Este din pitesti,nu prea o intereseaza cine o vede,doar ca vrea sa pastreze limita bunului simt si dupa intalnire.Halatul 100 ron dati inainte,servicii:oral neprotejat sau protejat(are grija si de oo),depinde cum vrei,normal protejat,face si anal.Se vede ca are 44 de ani,sani mari,putina burtica,sta cum o pui,ii place sa te simti bine.Din pct meu de vedere a fost ok deoarece sun amator de doamne mature.ba terminati-va cu postarile astea. Am sunat de nu stiu cate ori, ori avea telefon inchis, ori dadea respins.
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Am zambit. Nu ai deloc noroc sa o prinzi. Nu stiu...eu de cate ori o sun raspunde. Bine...nr meu il are salvat in agenda....
asssul71 Reputație: 2 Postat Februarie 2, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 2, 2016 Nu raspunde la telefon am sunat-o la diferite ore cred ca are cerc restrins de clienti
roger22 Reputație: 17 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 3, 2016 salut prieteni ! Am fost si eu cu doamna si chiar a fost ok.descrierea colegului de mai sus este cat se poate de pertinenta doar ca e greu de prins tipa pt ca nu rasp la tel cand e ocupată..asa mi a spus! Deci insistați !
eduard 69 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 8, 2016 salut am fost si eu cu tipa respectiva...are anunt in publi 24 la inceput nu raspundea...apoi am cascat ochii si am vazut ca are orele in anunt intre 9 si 19...noaptea nu face are familie mi a spus...este dragutica nu si arata varsta...si f curata..am fost la sanedo...si a facut dus..apoi a trecut la oral..intai mi a facut un masaj la oo cu o crema..apoi a trecut la fapte...mi a supt o atent mi a lins coitele apoi a pus caciulita si am terminat..ma declar multumit nota 8 oralul se putea si mai bine...mi a sculat o iar cu gura a pus caciulita si am trecut la normal...destul de stramta..se misca binisor...face si pozitii...mai mult mi a placut cum se misca deasupra..asa am si terminat...anal nu face..si nici nu doream...per total ma declar multumit ptr ca prefer curatenia...halatul 100 ron...pensiunea 40 am platit o eu..cred ca la banii astia e o alegere buna...am sa o mai caut..e cam de 8 tipa
eduard 69 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 8, 2016 ba terminati-va cu postarile astea. Am sunat de nu stiu cate ori, ori avea telefon inchis, ori dadea respins.la mine a raspuns...scrie in anuntul ei ca raspunde intre 9 si 19..mie mi a spus ca are familie seara nu e disponibila
emador Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:arges Oras:arges Postat Aprilie 13, 2016 Mai era un cuplu la vreo in prundu.mai stie cineva ceva de ei
asssul71 Reputație: 2 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 13, 2016 Da activează au un număr de vodafone
emador Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:arges Oras:arges Postat Aprilie 15, 2016 Pai si nu mi-l dai si mie sau vreun site pe care activeaza sau daca au anunt aici
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Gasesti anuntul lor pe publi24.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum