Sari la conținut

avem ceva 45+ ?

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
Postat

Salut fiind prima recenzie sper sa fie bine.

Sunat doamna sapt trecuta,fixat intalnirea,intalnit,plecat spre pensiune.Prima impresie ok(pt mine).

Este din pitesti,nu prea o intereseaza cine o vede,doar ca vrea sa pastreze limita bunului simt si dupa intalnire.

Halatul 100 ron dati inainte,servicii:oral neprotejat sau protejat(are grija si de oo),depinde cum vrei,normal protejat,face si anal.

Se vede ca are 44 de ani,sani mari,putina burtica,sta cum o pui,ii place sa te simti bine.

Din pct meu de vedere a fost ok deoarece sun amator de doamne mature.

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Sunat doamna sapt trecuta,fixat intalnirea,intalnit,plecat spre pensiune.Prima impresie ok(pt mine).

Este din pitesti,nu prea o intereseaza cine o vede,doar ca vrea sa pastreze limita bunului simt si dupa intalnire.

Halatul 100 ron dati inainte,servicii:oral neprotejat sau protejat(are grija si de oo),depinde cum vrei,normal protejat,face si anal.

Se vede ca are 44 de ani,sani mari,putina burtica,sta cum o pui,ii place sa te simti bine.

Fii amabil, e frumusica doamna?..cum ti s.a parut?, ca poze nu exista cu dansa...

Ms!

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

ba terminati-va cu postarile astea. Am sunat de nu stiu cate ori, ori avea telefon inchis, ori dadea respins.

Postat

Nu raspunde la telefon am sunat-o la diferite ore cred ca are cerc restrins de clienti

Postat

salut prieteni ! Am fost si eu cu doamna si chiar a fost ok.descrierea colegului de mai sus este cat se poate de pertinenta doar ca e greu de prins tipa pt ca nu rasp la tel cand e ocupată..asa mi a spus! Deci insistați !

Postat

salut am fost si eu cu tipa respectiva...are anunt in publi 24 la inceput nu raspundea...apoi am cascat ochii si am vazut ca are orele in anunt intre 9 si 19...noaptea nu face are familie mi a spus...este dragutica nu si arata varsta...si f curata..am fost la sanedo...si a facut dus..apoi a trecut la oral..intai mi a facut un masaj la oo cu o crema..apoi a trecut la fapte...mi a supt o atent mi a lins coitele apoi a pus caciulita si am terminat..ma declar multumit nota 8 oralul se putea si mai bine...mi a sculat o iar cu gura a pus caciulita si am trecut la normal...destul de stramta..se misca binisor...face si pozitii...mai mult mi a placut cum se misca deasupra..asa am si terminat...anal nu face..si nici nu doream...per total ma declar multumit ptr ca prefer curatenia...halatul 100 ron...pensiunea 40 am platit o eu..cred ca la banii astia e o alegere buna...am sa o mai caut..e cam de 8 tipa

Postat

ba terminati-va cu postarile astea. Am sunat de nu stiu cate ori, ori avea telefon inchis, ori dadea respins.

la mine a raspuns...scrie in anuntul ei ca raspunde intre 9 si 19..mie mi a spus ca are familie seara nu e disponibila

• Oras:arges
  • Oras:arges
Postat

Pai si nu mi-l dai si mie sau vreun site pe care activeaza sau daca au anunt aici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...