Sari la conținut

FLORY masaj 0764152740 ( sex total doar daca are chef )

Postări Recomandate

Postat

"Galmencea2"bai cacatule care esti si sugi pula aiurea nu te mai baga in seama ca chiloti in pizda ..dute la curve de 300 ron si mai dai si 100 spaga ..ba labagiule nu ai o chifla in stomac si vorbesti a prost Nu fac nici o reclama eu chiar am facuto varza ca mia dat o data teapa ..asa ca mai citeste si tu inainte sa vorbesti

sami mananci cacatu si tu si mata muie
Postat

"Galmencea2"bai cacatule care esti si sugi pula aiurea nu te mai baga in seama ca chiloti in pizda ..dute la curve de 300 ron si mai dai si 100 spaga ..ba labagiule nu ai o chifla in stomac si vorbesti a prost Nu fac nici o reclama eu chiar am facuto varza ca mia dat o data teapa ..asa ca mai citeste si tu inainte sa vorbesti

eu chiar am facuto varza ca mia dat o data teapa BIG LIKE :))))))))))

Postat
sami mananci cacatu si tu si mata muie[/quote

Sa til manance pamantul si buba neagra bulangiule care dai limbi la femei si te futi in cur.bagateai pula in mata

Postat

sami mananci cacatu si tu si mata muie[/quote

Sa til manance pamantul si buba neagra bulangiule care dai limbi la femei si te futi in cur.bagateai pula in mata

nu ma cobor la nivelu tau ma ten gatu matii de poponar sugiamiai cacatu tu si mata de analfabet si incult ai grija cum vb sa nu tenjur fututi mm in cur

yo macar nam luat teapa de la o naspa si mam intors dupa poate mai iau o data asta iti arata nivelu

ten gatu matii

Postat

Bagateai pula in mata de sarac daca te prind te fut in cur si te bag la porbagaj limbistule.''galmencea2''care comentezi tu peste tot

• Oras:BurebistA
  • Oras:BurebistA
Postat

Buna ziya,daca tot e un big brother aici si stiti tot ce ma mai stresati cum arat?si daca tot sunt babaciune de ce va cheltuiti timpul sa ma sunati voi viitori mosiciuni?arat ca dracu,dracul ca mine,am 100 kg,dar fac masaj bun.Nu am ajuns inca la stadiul de masina si nu ma execut la comanda.Unii citesc pe aici ,vin ,inspecteaza,se urca pe masa de masaj si apoi comanda.Nu discura,nu intreaba ,nimic.Se cred la class la o cafea.Altul cica nu apeleaza la cele de pe anunt ci le alege de aici...Sa mori de ris te doare capul!Tinuta mea:blugi si tricou.Nu sunt cu capul dar daca nu stiti ce e masaj ce vreti de la masaj?Dureaza o ora.Masajul costa 70 roni.Restul e poveste...

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Si Gica Hagi este un semianalfabet dar ai vazut ce cariera magnifica de fotbalist a avut....

Nu poti sa le faci pe toate chiar perfect... poate are un alt talent  :masaje :blowj0b :doggystyle :sexanal

Sa aveti presiune va doresc!!!

• Like 1
Postat

Buna doamna Flori......Cam au murit laudatorii aceea multi pe care ii aveati.....Eu te am avertizat ca ai nasul cam mare si pe sus .....Asa ca pe viitor sa ai grija cum te comporti cu clienti ca de la ei iei banii.....Hai spor la bani doamna Flori

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare ,

Am revenit cu recenzia asa cum am zis!

Programare facuta da ieri , ajuns azi in jurul pranzului in locatie ,zona ronda alba iulia burebista

Doamna , arata ok pentru varsta ei ,nu este vreo frumusete dar nici sa fugi oe scari de frica nu este!

Dezbracat , trecut peste dus ca eram proaspat facut de acasa , pus pe masa de masaj, incepe sa maseze , se lupta acolo cu corpul meu sa fie masat peste tot , ma intorc pe spate si incepe sa imi maseze bratele dupa care zice ca ea a can terminat masajul , masandu ma peste tot!

Ma infig cu mainile in sanii ei si incep sa le frec , femeia gemea , o trag aproape ii sug sfarcurile erectile , o deachid la blugi si incep sa o frec la mito coto , geme de zor si o conduc usor spre brebebel si de aici a inceput dezmatul , am mers in pat am mai puso putin la oral , dupa care am luat un prezervativ si am trecut la normal , am pompat putin dupa care am zis sa ii incerc si rozeta , dat putin si finalizat!

Note!

Apartament 9

Doamna : 8

Oral 8 (am simtit dintii putin)

Normal 9

Anal a fost ff scurt si nu am ce puncta

De revenit : Da

Ps : nu va duceti chitit pe sex ca nu accepta!

Ciocane tari!

Aaaa, era sa uit de halat ...150 lei!

Bafta !

• Like 3

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cat a fost halatul @perpulis ? ai platit totul la incepur sau ai platit masajul plus oferta de final ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...