Sari la conținut

Amanda 0736140107 - Outcall

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Codered asta sincer m-a enervat si pe mine, faptul ca e frumoasa si are niste buze de nu ai mai pleca de la ele si totusi e restrictiva cu FK. Anal mi-a spus sigur ca nu face desi dupa cum se prezenta locul sigur in viata privata a incercat macar de cateva ori :)

Halatul de baza este 120 euro cu toate serviciile protejate. Orice vrei in plus se negociaza si se tarifeaza suplimentar.

Postat

Elena.Vise cere 400, mi-a dat si nr de tel. Vorbeste si tu cu ea, sta mult online.

Pe badoo nu ai timp? chiar ai un job asa solicitant? Eu intre doi pacienti sau pe wc sau in trafic la senafoare mai trimit cate un mesaj de vrajeala. Sunt foarte multe dispuse sa se intalneasca cu barbati peste 35. Sub 35 se feresc toate ca de dracu, probabil stiu ca e greu sa obtina bani.

Evit badoo datorita riscurilor sa isi arunce cineva un ochi prin telefonul meu nu ca nu mi-as putea rupe cateva minute de taclale.

Pe simpatie o sa incerc cu elena pentru ca am mai avut experiente placute acolo (inclusiv cu Cristina)

Toate bune

Postat

Codered asta sincer m-a enervat si pe mine, faptul ca e frumoasa si are niste buze de nu ai mai pleca de la ele si totusi e restrictiva cu FK. Anal mi-a spus sigur ca nu face desi dupa cum se prezenta locul sigur in viata privata a incercat macar de cateva ori :)

Halatul de baza este 120 euro cu toate serviciile protejate. Orice vrei in plus se negociaza si se tarifeaza suplimentar.

In mod sigur FK face cu iubitul ei.
Postat

Evit badoo datorita riscurilor sa isi arunce cineva un ochi prin telefonul meu nu ca nu mi-as putea rupe cateva minute de taclale.

Pe simpatie o sa incerc cu elena pentru ca am mai avut experiente placute acolo (inclusiv cu Cristina)

Toate bune

Te referi la Cristina Sarlota?

Incearc-o si pe criscriscris (e fosta mea gagica din 2012 care lucreaza in Spania, acum e in buc pt un timp), e f simpatica si prietenoasa, din pacate face cam totul protejat, eu am convins-o cu greu la oral neprotejat.

In privinta telefonului tau aplicatia Badoo o poti ascunde pe pagina 3 printr-o multime de aplicatii de stiri sau economice... Contul il tii deconectat si daca o gaseste nevasta ii zici ca ai instalat-o odata ca sa vezi cum e dar ai uitat parola si oricum nu te intereseaza, e o aiureala blabla

Postat

Nu chiar cu toate, sunt de abia la a treia acum :lol:

Ce sa fac daca am lipici la ele?

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Si in mod sigur el habar n-are ca gura ei e pangarita de toti bagabontii.

Postat

Daca era vorba doar de bani de ce nu au lipici si la banii vostri, nu v-ati gandit asa un pic?

• Like 1
Postat

Si in mod sigur el habar n-are ca gura ei e pangarita de toti bagabontii.

Unii habar n-au iar altii le impun aceste restrictii stupide de genul fara FK sau fara CIM sau oral protejat. Ca sa aiba ei exclusivitate.

• Oras:danpulea
Postat

Daca nu avem nu futem! :)

O dam pe manufactura, ca doar nu ne-om f*te intre noi! :slap2

Postat

Da laba ce-are? Nu mai e buna? Dar nevasta? Pentru ce o avem? Eu decat sa fut nașparlii mai bine lipsa!

Postat

Da laba ce-are? Nu mai e buna? Dar nevasta? Pentru ce o avem? Eu decat sa fut nașparlii mai bine lipsa!

De manufactura ziceam. Pentru cine are acasa nevasta e super. Si perfect de acord, fara naspete, ca doar nu punctam la numar.

• Like 1
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Norocos!

Postat

Chris73, un numar de telefon al tipelor de pe simpatie ne lasi si noua? (elena vise si criscris) Multam!

• Like 1
Postat

Numarul lui criscris nu-l mai am de cand am incheiat relatia cu ea, isi schimba frecvent numerele. O gasesti cam zilnic online acolo.

Numarul elenei vise nu cred ca ar fi corect sa-l dau public deoarece mi l-a dat acolo pe chat privat.

Fetele de pe simpatie considera ca cine nu are 6€ sa-si faca cont nu au nici 100€ pentru ele. E un fel de selectie. Mi se pare logic.

• Like 1
Vizitator giginel07
Reputație: 0
Postat

v-ati bagat pula si in topicul asta.

La asta ma gandeam si eu...

Postat

Se pare ca lumea e însetata de noutati si de numerele lor de telefon...

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Salutare!

Sâmbata trecută am decis să o chem pe Amanda pe la mine. Fata mi s-a părut foarte amabilă la telefon şi a respectat programarea.

Când am deschis uşa, am zărit o făptură cu ochi albaştri, undeva pe la 1.78 (nu are 1.85), păr şaten deschis şi un zâmbet de revistă.

Am stat puțin la taclale, după care s-a dus să facă un duş. Tipa a revenit, purtând doar chiloței şi ciorapi cu bandă, apoi am început cu îmbrățişări tandre şi FK din abundență. Păsărica se prezenta curată şi zemoasă, aşa că am zăbovit un pic acolo jos, după care m-a răsplătit cu un oral excepțional, executat în genunchi şi cu deepthroat (nu se pricepe chiar bine, însă o iert). Am schimbat apoi câteva poziții. Tipa nu călăreşte prea bine, însă în doggy dă contre şi am observat că îi plăcea rough.

Cum timpul începea să îmi fie potrivnic, am pus-o în genunchi şi I facefucked the shit out of her până când i-am inundat fața şi sânii aceia micuți de rusoaică.

Şi acum notele:

Oral: 8 se uită în ochii tăi şi face deep; tehnică foarte bună, însă cere 50 € pentru neprotejat. Finalizarea a fost facială însă s-a ferit un pic.

Normal: 9.50 se implică;

Anal: Nu cred că face, însă nu am întrebat. Probabil că o sumă "modică" o determină să facă şi asta.

Aspect fizic: 10 înaltă, slabă, cu sâni fragezi, sfârcuri puffy, ochi albaştri şi dantura perfectă;

GFE: 10 Eu am avut parte de FK din plin şi de o experiență minunată în acest sens.

Preț: 120 €/h + 50 € servicii extra (oral neprotejat)

Prețul este foarte mare, ce-i drept, având în vedere că taxa pentru servicii extra este de 50 €, însă fata e exact pe gustul meu.

E prima mea recenzie. Fiți blânzi vă rog! Ciocane tari să aveți!

• Like 6

Postat

Asta a batut toate recordurile bai nene :),50 de euro in plus pt oral neprotejat.Asta e,arata super marfa.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...