Sari la conținut

Pustoaica Outcall 0768044353

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Va aduc in atenție o pustoaica cu care am vorbit săptămana trecută la telefon, insa a zis ca face numai Outcall.

• Like 1
Postat

Daca tot vorbeam de a face noi descoperiri, cred ca fata e noua in domeniu, e cam dezorientata insa, a zis ca vrea sa o iau cu mașina de acasă, după-aia a vrut la hotel. Nu ne-am pupat la program pana la urma. A zis ca prețul este de 50 euro pentru o ora. Pare ca arată destul de bine fata, oricum e o prospătură. Daca e ok as vizita-o si eu păcat ca n-are locație si e mai greu cu hotelul.

• Like 1
Postat

Asa suna anuntul Lasa-te cuprins de placere alaturi de o domnisoara dispusa sa iti transforme orice vis in realitate. Garantez placere si discretie maxima,suna-ma pentru mai multe detalii . Bruneta frumusica ,ofer sex oral de viss cu finalizare corporala .. Sex normal in dif pozitii si sex anal... Masaj erotic pozitia 69 si alte fantezii !! Suna-ma si nu o-sa iti para rau, asta e telefonul +40768044353

• Like 1
Postat

Cateva poze, as posta si poze cu fata, are Facebook-ul corelat cu nr de telefon, insa nu vrea sa imi sara lumea in cap.

post-147513-0-40337300-1453410709_thumb.jpeg

post-147513-0-91057000-1453410717_thumb.jpeg

post-147513-0-28203000-1453410726_thumb.jpeg

post-147513-0-77680600-1453410734_thumb.jpeg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Traducere

anal (în funcție de mărime) = dacă e mai mare de 0.5 cm nu se poate, îmi pare rău.

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

face tot parte de grup de femeei, cam tiganuse, tanare de pe situl asa, cu poze amestecate si facute in locatie acelasi.

Postat

face tot parte de grup de femeei, cam tiganuse, tanare de pe situl asa, cu poze amestecate si facute in locatie acelasi.

de unde stii, i-ai căutat Facebook-ul?
  • Like 1
Postat

Eu cred ca e un clan mafiot, care deține site-ul sau postează acolo. Inca ceva m, mare atenție, intr-o postare pe Facebook, am găsit ca e clasa a 8-a, acum după o săptămana a pus o data a nașterii probabil falsa.

• Like 1
Vizitator taki
Postat

Atunci nu era mai bine sa nu deschide topic?

Postat

Va aduc in atenție o pustoaica cu care am vorbit săptămana trecută la telefon, insa a zis ca face numai Outcall.

Ce faci bre?

Ce ziceai in PM cand am vorbit de cazul asta? :)

Postat

vineri am vb cu ea, zice ca are 1.65 cu 50kg, a cerut 70 euro (upgrade de la 50 ceruti lui alexandruanton, probabil din cauza temperaturilor in continuare foarte scazute)si am zis pas mai ales ca nu eram convins de poze si zecile de anunturi cu aceeasi adresa de mail

• Like 2
Vizitator taki
Postat

e mai bine sa pui toate detaliile inclousiv pozele pentru ca acum de exemplu nu mai e valabil linkul :)

link i valabil,doar ca prima data ca intri pe situl trebuie sa dai ok la anunt despre sa fii adult sa acesesi la situl, etc etc... daca dupa ca ai dat ok dai iar click pe link, o sa merga.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Dar tot e bine sa puna toate detaliile.. anunturile pot expira, pot fi sterse sau, cum au mai fost exemple siteurile pot pica

Postat

si eu tot asta incerc sa spun... ca e bine sa avem detaliile aici... dar na... cateodata se poate cateodata se pare ca nu :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...