boy4you43 Reputație: 2685 Postat Mai 31, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Mai 31, 2016 liniste? colega cu Miruna, intreab-o pe ea dacă mai lucrează fata.
viktordan88 Reputație: 12 Postat Mai 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2016 mai lucrati fetelor? ceva poze noi?
sharkattack Reputație: 1171 Postat Mai 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2016 care e miruna?
subiectiv Reputație: 168 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 Asa bataie de joc mi-a fost dat foarte rar sa citesc, si sincer un forma asta niciodata. Cateva consideratii:1) Alexa daca tu ai dat 400 pe juma de ora inseamna fie ca esti fraiera tu, fie esti ticaloasa ca ne iei de fraieri pe noi.2) Fetelor sa cereti banii aia la cum va prezentati inseamna ca ne considerati niste babuini in calduri care arunca cu banii pentru orice gaura.3) pe scurt bataie de joc si insulta la adresa noastra
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Autor Postat Iunie 1, 2016 Asa bataie de joc mi-a fost dat foarte rar sa citesc, si sincer un forma asta niciodata. Cateva consideratii:1) Alexa daca tu ai dat 400 pe juma de ora inseamna fie ca esti fraiera tu, fie esti ticaloasa ca ne iei de fraieri pe noi.2) Fetelor sa cereti banii aia la cum va prezentati inseamna ca ne considerati niste babuini in calduri care arunca cu banii pentru orice gaura.3) pe scurt bataie de joc si insulta la adresa noastraTe-ai trezit dupa atata timp? fetele nu mai activeaza de mult,am fost da si am fost pe banii tai?! )
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 1, 2016 Asa bataie de joc mi-a fost dat foarte rar sa citesc, si sincer un forma asta niciodata. Cateva consideratii:1) Alexa daca tu ai dat 400 pe juma de ora inseamna fie ca esti fraiera tu, fie esti ticaloasa ca ne iei de fraieri pe noi.2) Fetelor sa cereti banii aia la cum va prezentati inseamna ca ne considerati niste babuini in calduri care arunca cu banii pentru orice gaura.3) pe scurt bataie de joc tu insulta la adresa noastra tu când le-ai vizitat pe fete?
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Autor Postat Iunie 1, 2016 niciodata
subiectiv Reputație: 168 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 tu când le-ai vizitat pe fete? Nu am zis ca am fost si daca eram le faceam recenzie. Aici comentam un anunt si o atitudine. De ce?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum