Sari la conținut

Rebecca si Eniko 2 colege

Postări Recomandate

Postat

Asa bataie de joc mi-a fost dat foarte rar sa citesc, si sincer un forma asta niciodata. Cateva consideratii:

1) Alexa daca tu ai dat 400 pe juma de ora inseamna fie ca esti fraiera tu, fie esti ticaloasa ca ne iei de fraieri pe noi.

2) Fetelor sa cereti banii aia la cum va prezentati inseamna ca ne considerati niste babuini in calduri care arunca cu banii pentru orice gaura.

3) pe scurt bataie de joc si insulta la adresa noastra

• Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)
Postat

Asa bataie de joc mi-a fost dat foarte rar sa citesc, si sincer un forma asta niciodata. Cateva consideratii:

1) Alexa daca tu ai dat 400 pe juma de ora inseamna fie ca esti fraiera tu, fie esti ticaloasa ca ne iei de fraieri pe noi.

2) Fetelor sa cereti banii aia la cum va prezentati inseamna ca ne considerati niste babuini in calduri care arunca cu banii pentru orice gaura.

3) pe scurt bataie de joc si insulta la adresa noastra

Te-ai trezit dupa atata timp? fetele nu mai activeaza de mult,am fost da si am fost pe banii tai?! :))

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

3) pe scurt bataie de joc tu insulta la adresa noastra

tu când le-ai vizitat pe fete?
Postat

niciodata

Postat

tu când le-ai vizitat pe fete?

Nu am zis ca am fost si daca eram le faceam recenzie. Aici comentam un anunt si o atitudine. De ce?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...