jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 e dementa, dreq. nu vezi ca n are niciun dumnezeu? sta 24/24 pe forum si se viseaza la ski. e si cam oligofrena da-o dreaq ca te blesteama pula daca o bagi in asta 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 e dementa, dreq. nu vezi ca n are niciun dumnezeu? sta 24/24 pe forum si se viseaza la ski. e si cam oligofrena da-o dreaq ca te blesteama pula daca o bagi in asta Nici acum nu citește, să moară ea 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Nici acum nu citește, să moară ea cand s-o-ntoarce da la ski. daca stau 2 zile de capu ei o decalibrez mai rau, o scot din circuit 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Și tălpile alea bășicate Alea-i bonus... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Alea-i bonus...Să fie pă gura lu' Mișkin Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 ma varule, alea pa maini e bube sau e efect de fotosop? ca sa nu mai zic de sanu ala ferm 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 cand s-o-ntoarce da la ski. daca stau 2 zile de capu ei o decalibrez mai rau, o scot din circuit Se duce asta la ski, exact fix cum a fost și Mișkin la swing ) 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 na poftim expresie de oligofrena ca sa nu mai zic ca e aceeasi pisica cu cea din poza aia cu handelu pa pereti si cu carpele la capu patului, poza pe care ea spune ca am luat-o de pe net. revin si cu alte dovezi ca si asa n am ce face la ora asta. contrabanda am terminat o 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 na flanea sa pomenesti 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 <p>na flanea sa pomenesti Ai dă pula mea, așa ceva în 2016? Săraca 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Ai dă pula mea, așa ceva în 2016? Săraca deja ma incearca sentimentu de mila , zau 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 <p>na poftim expresie de oligofrena ca sa nu mai zic ca e aceeasi pisica cu cea din poza aia cu handelu pa pereti si cu carpele la capu patului, poza pe care ea spune ca am luat-o de pe net. revin si cu alte dovezi ca si asa n am ce face la ora asta. contrabanda am terminat o Și bube la gură are? Bă, nici conturu' la buze nu știe să și-l facă 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Și bube la gură are? IMG_20160127_025717.JPG Bă, nici conturu' la buze nu știe să și-l facă e termenata da de sanii astia fermi de care e asa mandra, ce zici? dovlecei )) a dracu saracie mai zicea de lana ca se expune. barem aia are in pula mea ce aråta 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 deja ma incearca sentimentu de mila , zau Zău că da, parcă-l văd pă Mișkin când mă uit la ea 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 e termenata da de sanii astia fermi de care e asa mandra, ce zici? dovlecei )) a dracu saracie mai zicea de lana ca se expune. barem aia are in pula mea ce aråta Era pă pană aici =)) 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 e termenata da de sanii astia fermi de care e asa mandra, ce zici? dovlecei )) a dracu saracie mai zicea de lana ca se expune. barem aia are in pula mea ce aråta Bluza e dă belea...asta cre'că e îmbrăcată de 5 dolari toată Dacă-și vinde Lana un flec, îi cumpără toată garderoba 2 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 e termenata da de sanii astia fermi de care e asa mandra, ce zici? dovlecei )) a dracu saracie mai zicea de lana ca se expune. barem aia are in pula mea ce aråta Mulțumesc, iubirea mea, pentru acest compliment mascat! 3 Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Mulțumesc, iubirea mea, pentru acest compliment mascat! Nu stiu daca mascat, dar galant cu siguranță "barem aia are in pula mea ce aråta " 2 Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 <p>na flanea sa pomenesti Jilli, unde găsești frate pozele astea?Poți sa confirmi ca sunt ale ei? Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 scoala-te fa sa-ti faci injectiaa draq, ti-am spus aseara ca te prinde dimineata scriind pe forum, tu nu, femeia fantastica. PS, acum serios vorbind, nu te-as fute nici gratis. In primul rand, ala care te va fute, nu mai scapa de tine nici cu militia.Al doilea rand si urmatoarele: bei alcool, ai haine urate, nu te speli regulat ( posibil sa te speli de 5 ori intr o zi si doua zile deloc,din ce se vede prin poze ai bube pe tot corpul ( inclusiv pe fatza). Ce este frumos la tine este Pisica din poze, dar si aia se vede ca este putin speriata 4 1 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Nu stiu daca mascat, dar galant cu siguranță "barem aia are in pula mea ce aråta "Pai in aia a lui arat cel mai bine )) asta era complimentul mascat de care vorbeam! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Neața la lumea bună ! Bă sunteți nebuni ?!?! Uitați-vă la poza aia cu cățelu' ....... cum şi'a astupat săracu' nasu' cu limba =)) 4 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Aolioooo, nu sunteti normali, frateee!!! A vrut femeia atentie si voi i-ati dat... fara numar!! 2 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Aolioooo, nu sunteti normali, frateee!!! A vrut femeia atentie si voi i-ati dat... fara numar!!a vrut ma-ta. ti-am zis demult sa nu te bagi in seama tu cu si despre mine . eu nu am avut niciodata nevoie de atentie de la ciori si nici nu le-am tolerat atentia , le-am zis chiar mash pe alta craca. tu lipseai:))) cat despre subforum, nu stiu de ce il mai tine Pisicuts. ia repde petitie din partea tuturor sa mi se ia subforumul, nu il merit :( ce aurolaci fara viata 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum