vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Februarie 6, 2016 VladimirizinhoLingerinhoLabizinho... ) esti cea mai penibila cunostiinta a mea SPAN-ZUUUUUU-RAAAAA-TEEEEEEEEEEE!!!cu maieul jegos a lu` Rozeta Cunostiita? Faci confuzie, prapaditule... Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 6, 2016 Cunostiita? Faci confuzie, prapaditule... https://www.youtube.com/watch?v=-ROyhmj0KFYPe tine te cunoaște tot forumul,cățel prost ce esti...Ți-ai expus viata aici,intr-un roman demn de șters la cur cu el,daca era pe hârtie Deci,esti cunostiinta,virtuala sau reala,nu conteaza,dar esti...si esti cea mai proasta cunostiinta a mea... suck my penis Vladis 2 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Februarie 6, 2016 Pe tine te cunoaște tot forumul,cățel prost ce esti...Ți-ai expus viata aici,intr-un roman demn de șters la cur cu el,daca era pe hârtie Deci,esti cunostiinta,virtuala sau reala,nu conteaza,dar esti...si esti cea mai proasta cunostiinta a mea... suck my penis Vladissingurul cățel de aici e AZOREL...)ăsta e pielea pulii care atârnă...) 4 8 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 6, 2016 singurul cățel de aici e AZOREL... )ăsta e pielea pulii care atârnă... )Scuzele de rigoare,maistre 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Februarie 6, 2016 Pe tine te cunoaște tot forumul,cățel prost ce esti...Ți-ai expus viata aici,intr-un roman demn de șters la cur cu el,daca era pe hârtie Deci,esti cunostiinta,virtuala sau reala,nu conteaza,dar esti...si esti cea mai proasta cunostiinta a mea... suck my penis Vladis Asta arata cat de prost esti(de parca mai era nevoie de confirmare). Voi stiti ce vreau eu sa stiti. Voi nu ma cunoasteti. Nici macar cele pe la care am stat cu orele, zile in sir(nu doar di_ana a avut placerea asta), nu ma CUNOSC. A nu se intelege ca ceea ce am expus, sau expun, au fost fabulatii/minciuni. Nu, nu. Eu sunt mereu sincer. Insa, de la a stii cateva detalii, la a cunoaste pe cineva... E un drum F lung. Uite una pentru tine: 1 3 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 6, 2016 P_morris seful meu pentru fanul meu no 1,Vladizinho Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Chill gents. Este o zi frumoasa, parca este primavara. Incercati sa va canalizati energia macar pentru o zi spre altceva decat discutiile in contrdictoriu. O zi minunata va doresc. Eu ma duc la masaj, iar diseara la teatru. Worldoftanks out! 5 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Februarie 6, 2016 Mai fugi de mine pe strada? https://www.youtube.com/watch?v=c1w8uplhqEI Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 6, 2016 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Februarie 6, 2016 Asta ar fi soarata oricarui rechin, intr`o confruntare cu mine Ori, tu esti doar un mormoloc, deci e clar... https://pbs.twimg.com/media/CODepKfXAAAPZOk.jpg Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 6, 2016 La ghena cumetre Deja fabulezi Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 6, 2016 ba da mai lasati-l ma in pace ca ati devenit la fel de enervanti ca si el. voi chiar nu vedeti ca, la fel ca si miskin, a dat-o intr-un reverse trolling varianta fail, cand a vazut ca s-a facut de cacat?sunteti oameni mari, in pula mea... 3 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Februarie 6, 2016 Numa bunăhttps://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12651320_179455332423658_7746385340111747706_n.jpg?oh=96103d3bd258ca4cb99c41a42a716dc1&oe=576CC203 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 9, 2016 in caz ca se intreaba cineva pe unde umbla rozkekendra http://urod.ru/uploads/022016/rajon_14.jpg 3 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 9, 2016 Î: De ce nu are RK țâțe? Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 9, 2016 R: pt. ca s-a tarat pe burta cand a fost mica 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 R: pt. ca s-a tarat pe burta cand a fost micasi cand s-a facut mare , a luat-o in armata 4 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Bine, poate ca nu are tzatze dar macar bucile le are rotunde?)))))))))))))))))))))))))))))) 1 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 9, 2016 R: pt. ca s-a tarat pe burta cand a fost micaGreșit!Răspunsul corect: Pentru ca nu vrea. Link spre comentariu
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Intrebare: de ce nu are rozkendra sida?raspuns: pentru ca are si sida mandria ei. 4 6 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 9, 2016 Sau Î:Cum va scăpa RK de cancer?R: Va muri de SIDA. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 9, 2016 I: Cum o poti tine pe rozkekendra ocupata?R: O pui sa numere treptele unei scari rulante. 1 Link spre comentariu
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 ba da mai lasati-l ma in pace ca ati devenit la fel de enervanti ca si el. voi chiar nu vedeti ca, la fel ca si miskin, a dat-o intr-un reverse trolling varianta fail, cand a vazut ca s-a facut de cacat?sunteti oameni mari, in pula mea... Ce e aia reverse trolling? Doar nu te-ai suparat pe mine pentru ca am zis ca esti paznic la casa de schimb valutar. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ce e aia reverse trolling? Doar nu te-ai suparat pe mine pentru ca am zis ca esti paznic la casa de schimb valutar. ba, sincer, nu stiu cand ai zis ca nu prea citesc tot ce scrii, da' chiar ma si mirasem sa nu fi zis tu nimic la cat material am postat. da' asta e, pe unii i a dus capu sa faca bani multi rau si de acasa... p.s hai c-am glumit, tot tu esti no1 2 Link spre comentariu
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 ba, sincer, nu stiu cand ai zis ca nu prea citesc tot ce scrii, da' chiar ma si mirasem sa nu fi zis tu nimic la cat material am postat. da' asta e, pe unii i a dus capu sa faca bani multi rau si de acasa... p.s hai c-am glumit, tot tu esti no1 Acum ma faci sa ma comport ca picon, adica sa ma justific si sa caut explicatii, ceea ce nu imi sta la indemana, pentru ca postez ce vreau si ce se intelege din postarile mele sau nu, nu mai este problema mea. Chiar nu citesc tot ce scrii, tu sau oricare altcineva, insa am intrat si eu pe topicul asta, ca parca nu va mai saturati de fata asta si dadusem peste postarea ta. Unde e reverse trolling si ce este asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum