Sari la conținut

Rozkendra nu are Tzatze :((

loganu

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București

Cunostiita? Faci confuzie, prapaditule...

https://www.youtube.com/watch?v=-ROyhmj0KFY

Pe tine te cunoaște tot forumul,cățel prost ce esti...

Ți-ai expus viata aici,intr-un roman demn de șters la cur cu el,daca era pe hârtie ;)

Deci,esti cunostiinta,virtuala sau reala,nu conteaza,dar esti...si esti cea mai proasta cunostiinta a mea...

;) suck my penis Vladis

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

Ți-ai expus viata aici,intr-un roman demn de șters la cur cu el,daca era pe hârtie ;)

Deci,esti cunostiinta,virtuala sau reala,nu conteaza,dar esti...si esti cea mai proasta cunostiinta a mea...

;) suck my penis Vladis

singurul cățel de aici e AZOREL...:))ăsta e pielea pulii care atârnă...:))
  • Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:UK
  • Oras:UK

;) suck my penis Vladis

Asta arata cat de prost esti(de parca mai era nevoie de confirmare). Voi stiti ce vreau eu sa stiti. Voi nu ma cunoasteti. Nici macar cele pe la care am stat cu orele, zile in sir(nu doar di_ana a avut placerea asta), nu ma CUNOSC. A nu se intelege ca ceea ce am expus, sau expun, au fost fabulatii/minciuni. Nu, nu. Eu sunt mereu sincer. Insa, de la a stii cateva detalii, la a cunoaste pe cineva... E un drum F lung.

Uite una pentru tine:

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks
Reputație: 0

Chill gents. Este o zi frumoasa, parca este primavara. Incercati sa va canalizati energia macar pentru o zi spre altceva decat discutiile in contrdictoriu.

O zi minunata va doresc. Eu ma duc la masaj, iar diseara la teatru.

Worldoftanks out!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

ba da mai lasati-l ma in pace ca ati devenit la fel de enervanti ca si el. voi chiar nu vedeti ca, la fel ca si miskin, a dat-o intr-un reverse trolling varianta fail, cand a vazut ca s-a facut de cacat?

sunteti oameni mari, in pula mea...

• Like 3
Link spre comentariu

ba da mai lasati-l ma in pace ca ati devenit la fel de enervanti ca si el. voi chiar nu vedeti ca, la fel ca si miskin, a dat-o intr-un reverse trolling varianta fail, cand a vazut ca s-a facut de cacat?

sunteti oameni mari, in pula mea...

Ce e aia reverse trolling?

Doar nu te-ai suparat pe mine pentru ca am zis ca esti paznic la casa de schimb valutar.

Link spre comentariu

Ce e aia reverse trolling?

Doar nu te-ai suparat pe mine pentru ca am zis ca esti paznic la casa de schimb valutar.

ba, sincer, nu stiu cand ai zis ca nu prea citesc tot ce scrii, da' chiar ma si mirasem sa nu fi zis tu nimic la cat material am postat. da' asta e, pe unii i a dus capu sa faca bani multi rau si de acasa...

p.s hai c-am glumit, tot tu esti no1

• Like 2
Link spre comentariu

ba, sincer, nu stiu cand ai zis ca nu prea citesc tot ce scrii, da' chiar ma si mirasem sa nu fi zis tu nimic la cat material am postat. da' asta e, pe unii i a dus capu sa faca bani multi rau si de acasa...

p.s hai c-am glumit, tot tu esti no1

Acum ma faci sa ma comport ca picon, adica sa ma justific si sa caut explicatii, ceea ce nu imi sta la indemana, pentru ca postez ce vreau si ce se intelege din postarile mele sau nu, nu mai este problema mea.

Chiar nu citesc tot ce scrii, tu sau oricare altcineva, insa am intrat si eu pe topicul asta, ca parca nu va mai saturati de fata asta si dadusem peste postarea ta.

Unde e reverse trolling si ce este asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...