Sari la conținut

Rebeca 0767235276

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Revin cu un anunt..am intrat in perioada naspa din luna si voi reveni peste doua zile.. va astept cu drag dupa! pupiciiiiii :*

cum revii te voi vizita si eu, te pup! O săptămana frumoasa!
  • Oras:Bucuresti
Postat

Recenzie Rebeca:

Fiind un anunt destul de nou si cu oarecare potential m-am gandit ca merita sa incerc in ciuda faptului ca nu am fost foarte incantat de toate conversatiile de aici.

Este clar ca nu am gresit si mi-am ascultat intuitia.

Am comuncat foarte bine, am stabilit ora de intalnire, fara nici o problema, m-am deplasat la locatie pentru care am primit strada si numarul iar cand am ajuns blocul si scara, fiind intampinat de o domnisoara care m-a condus elegant pe scari la primul etaj catre paradis.

Odata ajuns in locatie am fost condus in camera de tortura unde o tanara domnisoara m-a intampinat mi-a prezentat oferta si am decis sa raman, de prima data doar o data, ca sa ne cunoastem pentru inceput.

Notele mele:

- 8 comunicarea, stricata, exacta fara atractie speciala

- 7 locatia, dar fara mari reprosuri, chiar cu loc de parcare in apropiere, usor de ajuns;

- 7.5 aspectul fizic per total

- 8 oral

- 8 normal

- 8.5 raport calitate / cost

Per total as pune un calificativ de BINE si recomand!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:UNIRII
Postat

Recenzie Rebeca:

Fiind un anunt destul de nou si cu oarecare potential m-am gandit ca merita sa incerc in ciuda faptului ca nu am fost foarte incantat de toate conversatiile de aici.

Este clar ca nu am gresit si mi-am ascultat intuitia.

Am comuncat foarte bine, am stabilit ora de intalnire, fara nici o problema, m-am deplasat la locatie pentru care am primit strada si numarul iar cand am ajuns blocul si scara, fiind intampinat de o domnisoara care m-a condus elegant pe scari la primul etaj catre paradis.

Odata ajuns in locatie am fost condus in camera de tortura unde o tanara domnisoara m-a intampinat mi-a prezentat oferta si am decis sa raman, de prima data doar o data, ca sa ne cunoastem pentru inceput.

Notele mele:

- 8 comunicarea, stricata, exacta fara atractie speciala

- 7 locatia, dar fara mari reprosuri, chiar cu loc de parcare in apropiere, usor de ajuns;

- 7.5 aspectul fizic per total

- 8 oral

- 8 normal

- 8.5 raport calitate / cost

Per total as pune un calificativ de BINE si recomand!

Iti multumesc frumos. Te mai astept pe viitor daca te-ai simtit bine. Pupiciii :*

• Like 1
Postat

Te astept peste 2 zile. Te pup si tie la fel :*

cum revii te voi vizita si eu, te pup! O săptămana frumoasa!

Postat

Iti multumesc frumos. Te mai astept pe viitor daca te-ai simtit bine. Pupiciii :*

Karina1919 sunt curios sa te cunsc si pe tine. Pup!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

rebecca sau karina?

care din voi mai e pe ciclu?

care din voi s-a lasat sau s-a intors la birou?

Cadoul este 150/fata?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Din ce tin minte parca totusi sunt conturi separate.. si totusi se posteaza de pe unul singur, creandu-se varza adevarata...

Se posteaza si de pe celalalt cont dar nu unde ar trebui

M am gândit sa fac prețurile mai accesibile :) am început cu stângul ..am primit recenzi proaste,dar si bune :)

Pana la urma Karina exista? Ca vad ca posteaza lucruri ce tin de Rebeca, si Karina nici macar topic nu are..

Eniko a disparut subit

Si apare din senin Karina... eu una cred ca-s conturi clona.. pana la proba contrarie :)

Postat

Ca sa fie clar este bine fiecare din voi sa intre cu contul personal, sa nu le mai amestecati si daca se poate sa afiseze fiecare propriile imagini de la viitorul post.

Asa e o mica confuzie si nu e benefica.

Postat

rebecca sau karina?

care din voi mai e pe ciclu?

care din voi s-a lasat sau s-a intors la birou?

Cadoul este 150/fata?

Buna! Pe mine ma cheama Rebecca Karina,deci sunt ambele ale mele :) Eu si colega mea Eniko am revenit la apartament . Da , cadoul este 150 lei - ora . Pupici

Postat

Ca sa fie clar este bine fiecare din voi sa intre cu contul personal, sa nu le mai amestecati si daca se poate sa afiseze fiecare propriile imagini de la viitorul post.

Asa e o mica confuzie si nu e benefica.

Asa este , imi pare rau :) sunt ambele conturi ale mele,dar la rugamintea voastra voi sta doar pe acesta :D Colega mea Eniko a fost in perioada naspa , la fel si eu :) Insa acum am revenit amandoua si putem si contactate :)

Postat

domnu Anton cand mergi sa o evaluezi si pe Eniko

sunt la un notariat astăzi, de săptămana viitoare ma apuci de recenzii
Postat

Azi la ce ora se deschid portile raiului?

Ieri nu am lucrat. Astazi incep la ora 14:00 . Va astept:)

Postat

sunt la un notariat astăzi, de săptămana viitoare ma apuci de recenzii

Eu am fost si am vazut pausa si in functie de gust poate sa fie interesanta.

Nu am ramas cu Eniko, nu e genul meu desi e destul de asemanatoare cu Rebeca, probabil cu cativa ani mai mare. Eu nu am fost atras de ea insa gusturile nu se discuta.

Ieri nu am lucrat. Astazi incep la ora 14:00 . Va astept:)

Am observat!

Postat

Nu am ramas cu Eniko, nu e genul meu desi e destul de asemanatoare cu Rebeca, probabil cu cativa ani mai mare. Eu nu am fost atras de ea insa gusturile nu se discuta.

Am observat!

Buna dimineata,dragul meu! Hai sa-ti spun ceva,probabil am inceput cu ata alba,insa am si eu regulile mele,pe profilul meu scrie clar " Fac NORMAL PROTEJAT " . Sper sa intelegi ce am vrut sa zic si da,am dreptul sa-mi aleg clientii!!! O zi buna iti doresc :)

• Minus 1
Postat

Am observat!

Si inca ceva, nu e nevoie sa ne urmaresti :)) ca nu avem nici "pastor" si nici bodyguard :D 

Postat

Scumpa mea cred ca ai interpretat ceva gresit, dar nu mai conteaza ...va urez succes!

Postat

Scumpa mea cred ca ai interpretat ceva gresit, dar nu mai conteaza ...va urez succes!

Iti multumesc,dar stiu foarte bine ce am zis :) si tu intelegi ce vreau sa zic :) am inteles ce ai vrut sa spui in comentariul de mai sus. 

Postat

Buna dimineata,dragul meu! Hai sa-ti spun ceva,probabil am inceput cu ata alba,insa am si eu regulile mele,pe profilul meu scrie clar " Fac NORMAL PROTEJAT " . Sper sa intelegi ce am vrut sa zic si da,am dreptul sa-mi aleg clientii!!! O zi buna iti doresc :)

sa înțeleg ca dansul a vrut normal neprotejat?
Postat

Ma indoiesc, dar chiar nu conteaza!  Probbil ca nici nu esti persona care m-a acompaniat ci cea care m-a primit sau ...  La voi confuzia intre cele trei persoane din cuib si userii folositi e mare.

Ma bucur ca cunoscut-o pe Rebecca1919, parerea mea si recenzia se pot gasi intr-unul din posturile anterioare, dar dupa acest schimb de replici nu am sa mai apelez.

Succes!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...