Sari la conținut

Sonia 0725029219

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8797677/new_sonia_/

post-4358-0-68794700-1453642987_thumb.jpg

Am vizitat-o pe fatuca asta mai demult (prin octombrie cred), mi-am amintit acum, cand i-am vazut anuntul. Parca mai avea un topic pe aici, dar nu il mai gasesc. Din punctul meu de vedere, este cam de evitat. Dar las postarea aici deocamdata, poate cineva are alta parere. 

Eu am avut parte de ceva prea scurt, prea lipsit de orice urma de senzualitate, limbaj de mahalagioaica, prea grasa (recunoaste si ea). Orice vrei sa incerci, primesti acelasi raspuns: "ASTA NU!". Totul se face doar asa cum vrea ea. 

Sfat: Aruncati-va banii oriunde, pe orice, dar nu le ea !

:hihat

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Am fost si eu la ea ca avea recenzii bunicele mai de mult, nu ca miar fi placut cum arata. Am fost cam dezamagit de prestatie, atat oral (abia daca ii simti buzele pe pula) cat si normal. Si vorba lu bama_boy "Asta nu!" 

Nu pot sa zic ca am plecat cu nervi, dar am plecat total nesatisfacut.

• Telefon: v_king_67
Postat

tipa asta nu era colega cu Oana-Luiza ?facea total parca .

Postat

stiam eu ...dar credeam ca deja sunt hodorog si nu mai vad bine . :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

Si eu am mers pe recenziile bune de atunci si am nesatisfacut ceva f rapid foarte prost

Postat

Nu inteleg ceva... topicul asta se incadreaza la "Testate" sau la "de evitat". Pt cine l-a mutat la "intrebari si raspunsuri"... Get your shit together!! 

• Oras:Rm. valcea
Postat

cui_nui comvine sa nu ma sune ca nu bag mana in buzunar nimanui daca ar fi dupa voi nici_o fata nu este buna ..dar intrebarea este voi sunteti ?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu as zice ca e de evitat!

Am stat de vorba cu crina, e drept ca nu am fost dar am stat ceva de vorba, nu pare deloc sa fie o fata de evitat.

Postat

ca sunt plinuta asta nu ma face si mahalagioaica ..in primul rad eu vb frumos cu persoanele care imi vb frumos iar cu cei care se comporta uratel ce vreti sa le dau un premiu ma comport ca atare nu este normal..si cat despre serviciile mele eu cred ca ma implic cat de poate de mult sa iasa ceva frumos si bine dar nu pot  fi pe placul tuturor mereu se mai gasesc persoane nemultumite .chiar imi pare rau ce pot sa spun o seara buna ..

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu sta la parter la un bloc de 4 nivele ???? Dacă e ea e de evitat, totul se desfășoară cum vrea ea și chiar e nașa. ... așa nu, nici așa, lasă că știu eu ... Am plecat plin de nervi.

Postat

Am fost si eu la aceasta domnita cand statea pe soveja peste drum de magazinul angeli .. Am fost atras de anal pentru asta am fost .. Nu am fost multumit deloc de prestatie .. M am simtit grabit naxim .. Platit o ora dar nu cred k am stat mai mult de 35 de min .. Cand am spus k vreau anal a spus k accepta doar intr o anumita pozitie .. Nici nu a intrat bine si a spus k este de ajuns k nu mai poate k sa achimbam .. Ai atunci m am lipsit .. Nu pot sa zic nimic bun deapre ea .. Am plecat f dezamagit de la ea .. Se supara degeaba dar nu vede k nu este doar unu care spune lucruri aiurea ... Sunt deja destul de multi nemultumiti ..

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Am fost si eu la aceasta domnita cand statea pe soveja peste drum de magazinul angeli .. Am fost atras de anal pentru asta am fost .. Nu am fost multumit deloc de prestatie .. M am simtit grabit naxim .. Platit o ora dar nu cred k am stat mai mult de 35 de min .. Cand am spus k vreau anal a spus k accepta doar intr o anumita pozitie .. Nici nu a intrat bine si a spus k este de ajuns k nu mai poate k sa schimbam .. Si atunci m am lipsit .. Nu pot sa zic nimic bun deapre ea .. Am plecat f dezamagit de la ea .. Se supara degeaba dar nu vede k nu este doar unu care spune lucruri aiurea ... Sunt deja destul de multi nemultumiti ..

• Minus 4
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Dar eu nu inteleg fe ce si-a schimbat numele si nr de tel, din Crina sa facut Sonia si tel la fel. De bine nu cred. Ca prestatie mie mia placut , am fost la ea cand se numea Crina si a fost ok.

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Rau e ca si-a schimbat comportamentul. Crina de la Trocadero era o dulceata.

Postat

NUMELE SI NUMARUL DE TEL MI _AM SCHIMBAT PUR SI SIMPLU FARA NICI UN MOTIV ..SI HAI SA VA SPUN CEVA DACA EU SUNT INTREBA DACA FAC SI ANAL MEREU AM SPECIFICAT CA O FAC DOAR INT_O SINGURA POZITIE  NU AM PROMIS MAREA CU SAREA SI CAND CLIENTUL A ,AJUNS LA MINE IAM FACUT CINE STIE CE DAR ASTA ESTE AU LASATO PE OANA ELIZA SI PE ELIZA SI MAU LUAT PE MINE ...SI INCA CEVA IN POZE SE VEDE DESTUL DE CLAR CA SUNT PLINUTA ..NU IN POZE SUNT  FOTOMODEL SI AICI SUNT O GRASA SI NU MAI STIU EU CUM DECI ...DOMNILOR CELOR CE NU MA INCHITITI VAI UITAT BINE LA ANUNTUL MEU INAINTE SA VENITI  EU NU MA COMPORT URAT SI NU O FOI FACE NICIODATA IN VIATA MEA CU NIMENI ..IAR IN LEGARURA CU PLATESTI O ORA SI PLEACA IN 35 DE MINUTE MAXIM NU ESTE VINA MEA CA EU POT FACE 2 FINALIZARI SI IN 15 MINUTE IAR DACA CLIENTUL SI_A FACUT CELE DOUA FINALIZARI SI SE IMBRACA EU CE TREBUIE SA FAC SA TRAG DE EL SA STEA 60 DE MINUTE IN CAP ? SPUNETIMI VOI BAIETI /...

Postat

IAR DACA AVEAM CEVA DE ASCUNS NU MAI IMI PUNEAM POZELE CU FATA PUR SI  SIMPLU LE_AM SCHIMBAT SI POZELE CU SONIA TOT CU FATA SUNT DECI CE POT AVEA DE ASCUNS..?CHIAR NIMIC SI IMI CER MII DE SCZ FATA DE DOMNI NESATISFACUTI

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...