alinamagda Reputație: 869 Postat August 29, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 29, 2019 " Azi! Momente din timpul serviciului! " 3 Link spre comentariu
comisirom Reputație: 84 Postat August 29, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 29, 2019 daca mai pui si fundul la bataie..iese ok Link spre comentariu
alcapone007 Reputație: 53 Postat August 31, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 31, 2019 Frumoase momente din timpul serviciului....mai vrem Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat August 31, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 31, 2019 Te astept cu drag la mine sa facem momente si mai frumoase😠Link spre comentariu
raul2774 Reputație: 837 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Septembrie 1, 2019 " Azi! Momente din timpul serviciului! "futu-i muma-n cur..ce blana are fratele asta pe pula..😂😂😂 Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2019 futu-i muma-n cur..ce blana are fratele asta pe pula..dragule sa sti ca nu avea *blana* se vede asa din cauza blitului se reflecta umbra de la burta! te astept cu drag pe la mine sa vedem cum stai tu cu blanita pe la pula!pupici :* Link spre comentariu
raul2774 Reputație: 837 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Ok,lasa-mi un nr de tel.. Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Ok,lasa-mi un nr de tel..Locatia: Salonta. Tel. 0752457094 Program de luni pana vineri de la 10 la 19. Programarea cu o ora inainte! Te astept cu drag Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 2, 2019 " S-a dus vara cu sezonul de concedii si neveste! A venit toamna cu munca si amantale! Va astept din nou in bratele mele cu un corp mai frumos modelat si cu mult mai multa experienta!Va doresc ca alaturi de mine sa aveti o toamna frumoasa cu multe satisfactii si mult mult sex de buna calitate" 1 Link spre comentariu
steve1983 Reputație: 26 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Magda, la varianta de 30 respectic 60 de inute nu mai exisat finalizare orala? Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Steve1983 ba da finalizarea orala e inclusa scrie si pe poza! Nu platesti in plus pt asta! Te pup si te astept cu drag la mine😘 Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Buna dragii mei futaciosi! Va reamintesc tarifele si ceea ce fac:1 finalizare 30 min-100 lei,2 finalizari 1 ora-150 lei sau 2 ore cate finalizari poti 250 lei! Putem face:normal protejat (diferite pozitii),oral neprotejat(daca igiena permite) se poate si finalizare orala sau pe corp,plus jucarii! Programul de Luni pana Vineri de la 10:30 dimineata la 7 seara,pt programari ma sunati cu 1 ora inainte de a veni! Pt alte detalii ne auzim la telefon:0752457094 pupici cu lipici😘😘😘 Link spre comentariu
the_welder Reputație: 230 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Compton,California Oras:Compton,California Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Contribui si eu cu o recenzie scurtă la titulara topicului,pe această cale. Sunat,programat,ajuns la locația știută, am rămas plăcut surprins de frizura ei.După țigara de introducere și un duș rapid,trecem la treabă.ON timid la început dar a crescut în intensitate pe parcurs,plăcut. După un 69 bun,trecem la lucruri mai serioase,schimbăm vreo 2-3 poziții și finalizez în căciulă. Din păcate a trebuit să scurtăm vizita,eu fiind în exercițiul funcțiunii. Am achitat cadoul și am plecat. De revenit?da,m-am simțit bine cu ea,nu am văzut nimic în neregulă. Vă pupă sudoru'! 2 Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Hei sudorule merci de recenzie ma bucur ca te-ai simtit bine la mine! Te pup si te mai astept cu drag sa mai incercam si alt ceva! Weekend fain😘🤗 Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 16, 2019 " Va anunt ca saptamana aceasta nu lucrez. Sunt in vacanta. Va astept de luni 23 septembrie cu forte proaspete si mult chef de nebunii ! Multumesc de intelegere! " Link spre comentariu
danutz75 Reputație: 203 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 vacanta placuta !!! Link spre comentariu
the_welder Reputație: 230 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Compton,California Oras:Compton,California Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Să te întorci cu forțe proaspete! Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 17, 2019 vacanta placuta !!!Multumesc te pup :* Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Să te întorci cu forțe proaspete!Multumesc te pup :* asa va fi voi veni la voi cu forte noi! Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 22, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2019 Gata vacanta! De maine va astept cu drag in bratele mele! Cu bateriile incarcate! Si ale mele si ale jucariilor mele! Cine vrea maine sa ma dezbrace si sa-mi descarce bateriile???P:S:am vrut sa pun poza dar ceva sa modificat la site nu stiu cum sa o atasez! Poate veni-ti unul din voi maine si ma invatati! va pup Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Dragii mei futaciosi ma ajutati sa pun o poza? Sau ce se intampla cu site-ul de nu pot posta poza? Am activat versiunea full si tot nu pot! Merci weekend fain Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Esti zilnic pe ruta ORADEA – ARAD? Fa o pauza in drumul tau! Gasesti la mine apa calda, un pat moale, o atmosfera fiebinte, un pahar plin, o tigara, o vorba buna si multa pasiune, tandrete, intelegere, extaz si cam tot ce nu gasesti acasa! Ma gasesti de Luni pana Vineri de la 10:30 dimineata pana la ora 20:00 seara! Tarife:100 lei o finalizare,30 min sau 150 lei doua finalizari 1 ora! Normal protejat,oral neprotejat/protejat(in functie de igiena clientului),sarutari in funcfie de client si chimia dintre noi si jucarii!Promit ca vei avea parte de o mica pauza relaxanta si placuta in compania mea! Te astept cu drag! Pt programare ma suni cu 1 ora sau cel putin 30 min inainte de a veni! Nr de tel:0752457094 pupici cu lipici 1 Link spre comentariu
alcapone007 Reputație: 53 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Poze noi Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Alcapone007 curand! Pana atunci te astept cu drag la mine😘😘 Link spre comentariu
alinamagda Reputație: 869 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Din timpul muncii!Ce ziceti de un oral in pozitia asta cu o imagine extrem de excitanta in oglinda!Ai vrea sa iti sug pula in timp ce imi poti admira pizda si curul in oglinda!Atentie la tatuaj! Confirm cand vi la mine! Sigur asa ceva nu ai mai facut!Te astept cu drag si cu multe jucarii! Si poate cu alte idei care merita postate aici! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum