Sari la conținut

❌💚Alina Salonta💚0752457094💚

brokoli

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Bună! Ești disponibilă azi? As vrea sa iti fac o vizita.

Buna dragule cand vrei sa vi ma suni pt programare!Tel. 0752457094 Program de luni pana vineri de la 10 la 19

Vizitator adrian_banderas
Reputație: 0
Postat

Ceau Ale.

Săptămâna asta lucrezi?

Intenționez să trec pe la tine

Te pupăcesc😘

Postat

Ceau Ale.

Săptămâna asta lucrezi?

Intenționez să trec pe la tine

Te pupăcesc

Ceau dragule! Da lucrez! Suna-ma linistit! pupici :*

Postat

Nu vreau sa fac reclama dar este printre singurele la care am fost și mă voi întoarce cu drag.

Serviciile sunt ok, fără grabă și prețuri corecte

Postat

Nu vreau sa fac reclama dar este printre singurele la care am fost și mă voi întoarce cu drag.

Serviciile sunt ok, fără grabă și prețuri corecte

Multumesc abia astept sa ne revedem! :*

Postat

Ceau asistenta Alina. Scuze că te-am botezat în postările anterioare.

ÃŽmi spui programul pe săptămână asta te rog. Daca lucrezi joi as dori sa trec pe la tine să-mi iei o tensiune.😋😘😘

Postat

" Buna dragii mei! Vreau sa va anunt ca pe perioada sarbatorilor de Paste nu voi lucra. Ultima zi de lucru va fi 25 aprilie, joi. Incepand din 26 aprilie si pana in 01 mai, voi fi indisponibila! Va astept cu mare drag in bratele mele din 2 mai! Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si din 2 mai din nou alaturi de mine! "

post-236282-0-69950100-1556043153_thumb.jpeg

Postat

Ceau asistenta Alina. Scuze că te-am botezat în postările anterioare.

Îmi spui programul pe săptămână asta te rog. Daca lucrezi joi as dori sa trec pe la tine să-mi iei o tensiune.

Te astept cu drag la mine joi, pentru ca apoi nu mai lucrez pana in joia urmatoare, in 2 mai!

Postat

Ceau! Parca ai slăbit puțin! Fizic vorbesc! Serviciile sunt ok! Numai ca Salonta e destul de departe! Cu locație în Oradea cred ca ai fi în top! Sincer! Pusi și sărbători fericite!

Postat

' Multumesc tuturor pentru aprecieri. Da, am slabit 10 kg. Am facuto in primul rand pentru mine dar si cu gandul la voi si la meseria pe care o fac cu drag. Sper ca astfel o sa va plac mai mult si ma veti putea ' misca' mai usor in pat! Va astept in continuare in locatia mea din Salonta, discreta si curata, chiar daca trebuie sa faceti un mic efort sa ajungeti la mine. Va pup si va astept cu drag la mine sa ma iubiti mai intens cu minus 10 kg! '😘😘😘😘

Vizitator adrian50
Postat

Ne pui niste poze

Postat

" O propunere interesanta si incitanta pentru barbatii adevarati de pe NIMFOMANE! Trimiteti mesaj pe adresa de email de pe poze si aflati detaliile! Va pup si va astept sa colaboram! "

post-236282-0-48843500-1557942860_thumb.jpeg

Postat

" si de cand m a ars napasta/ hei ce ploaie si ce vant / si de cand mi am luat nevasta / ploua intruna pe pamant! "

Dragii mei amanti, va astept la mine unde e cald si bine! Daca va e dor de mine, daca v am trezit amintiri frumoase sau daca doriti sa ma cunoasteti, tastati 0752457094 si ne dam o intalnire la mine! Va pupacesc de nu va vedeti!

post-236282-0-17901100-1558527041_thumb.jpeg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...