Sari la conținut

Cunoaște cineva ?

mr.r

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Buna numele meu este Elena si va astept la mine acasa non stop se face oral normal si anal la un pret bun numarul meu de telefon este0784015851 va astept cu drag oralul este neprotejat cu finalizare orala iar analul este neprotejat cu finalizare anala

cam asa suna anuntul domnisoarei :)

• Oras:.
Postat

Am sunat eu, fata este din Pitesti si...nu am reusit cam nimic pt ca e "distrusa" rauu de tot.!!!

Am intrebat.o daca e valabil anuntul,,mi.a spus ca da, iar apoi am intrebat.o daca pozele snt reale. A sarit ca arsa, ca ea nu pune poze false, ca snt pozele ei reale,,mi.a repetat chestia asta de vreo 7.8 ori,,la rand, pe un ton extrem de rautacios, dupa care, mi.a inchis.

Cred ca nu prea e zdravana femeia asta...daca vrei sa va distrati, sunati.o si intrebati.o daca pozele de pe site.ul acela, snt reale...!!!

Postat

Buna numele meu este Elena si va astept la mine acasa non stop se face oral normal si anal la un pret bun numarul meu de telefon este0784015851 va astept cu drag oralul este neprotejat cu finalizare orala iar analul este neprotejat cu finalizare anala

cam asa suna anuntul domnisoarei :)

Ce cauti ciudato,,pe aici?...invata, te rog,,sa vorbesti frumos la telefon in primul rand!  :slap2

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Are topic deschis si pe Bucuresti. Parerile sunt impartite. Cautati dupa nr de tel. Din cate am concluzionat, e ea mai zapacita si vorbeste mult, dar face si treaba buna.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Are topic deschis si pe Bucuresti. Parerile sunt impartite. Cautati dupa nr de tel. Din cate am concluzionat, e ea mai zapacita si vorbeste mult, dar face si treaba buna.

Link? mie google nu arata nimic la ssearch numar

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

am sunat si eu fata respectiva, mi-a spus ca nu ma poate primi mai pe seara ca vin proprietarii.... fiind surprins de raspuns, am intrebat: "cum adica vin proprietarii? stai cu ei?" in momentul acela a izbucnit nebuna... a inceput sa vorbeasca mult si repede, nu mai intelegeam nimic dar era foarte agitata.... ca aia sunt proprietarii garsonierei in care sta, nu proprietarii pasaricii ei. Am inceput sa rad in hohote de aberatiile pe care le spunea si felul in care le spunea incat a inceput si ea sa rada.... i-am zis multumesc si la revedere, n-am nevoie de asemenea nebune.

Postat

Am vb cu ea de cand a ajuns. Stiti ce m a intrebat prima oara? Daca am cont aici. Si sa dea dracu sa scriu de rau despre ea. Ca,chipurile,noi cand nu avem ce face ne apucam sa scriem de rau pe toata lumea.

Postat

Imi cer mii de scz, Roxi, am crezut ca tu esti tipa respectiva...eram revoltat putin mai mult, chiar cu cateva minute inainte o sunasem si nici nu stia sa vb la tel, de aceea eram capiat si nu am citit tot ce ai scris, pana la final., ma enervase la culme, dar m.am si distrat in acelasi timp.

Poate daca scriai sub forma de "citat", tot ce ai scris, nu mai faceam confuzie.

Inca o data, scz... :blushing2  :bow

• Like 1

Postat

Altadata sa ai topicului titlu care sa deosebeasca de restul topicelor.. cum e aici http://nimfomane.com/forum/topic/63939-elena-0784015851/?do=findComment&comment=1698035

Colegul probabil nu a gasit cu cautarea google topicul pt ca nu ai pus nici in postare numar , nici in titlu, de asta si punctul negativ de la mine, ca altii a trebuit sa faca in locul tau treaba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.