Sari la conținut

masaj erotic si cunnilingus

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna!

Daca ai chef de un masaj erotic deosebit (o sedinta care sa includa masaj de relaxare senzual, body masaj si stimulare erotica pana la finalizare prin tehnici specifice masajului erotic, fara contact sexual, presarat cu multa pasiune, senzualitate, tandreete, erotism si servit cu un delicios desert de piersicuta umeda si pofticioasa), te astept sa ma contactezi,

Ma gasesti in zona Titan, foarte aproape de metrou, intr-o locatie intima, discreta, in fiecare zi, inclusiv in weekend, incepand cu ora 14 00 pana seara tarziu, in jur de ora 22 00.(uneori si mai tarziu, depinde de timp).

Despre mine poti citi mai multe informatii pe blogul meu http://totuldesprerandunica.blogspot.com . Tot acolo gasesti si nr de telefon pe care ma poti suna daca esti interesat sa faci o programare si cateva fotografii.

Cadoul pentru o sedinta de masaj este 200 ron/30 de minute sau 300 ron 60 minute.

Daca esti in cautare de sex, de orice fel, nu sunt ceea ce cauti, eu nu ofer contact sexual sub nici o forma.

Daca ai intrebari si doresti sa mi le adresezi ma poti contacta pe email [email protected] .

Daca anuntul meu ti-a atras atentia nu ezita sa citesti si topicul cu recenzii. Gasesti linkul in semnatura mea.

Iti multumesc pentru atentia acordata!

O seara frumoasa!

Randunica!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

iar incepem filozofie?!

daca cunnilingus este sex oral, sarutul ce plm mai e?!

un barbat inteligent a inteles ce vreau sa spun

pentru idioti nu mai am timp sa explic

• Like 1
Postat

Sa trecem peste titulatura pe care mi-ai atribuit-o asavoalat ..... eu stiu c-ai vrut sa spui contact sexual in speta penetrare sau oferirea de sex oral de catre tine .... dar spre deosebire de sarut, atat cunnilingus-ul, felatia, masturbarea sau penetrarea implica organele sexuale / structuri anatomice reproducatoare. .... Dar n-are rost sa despicam firul in patru.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca erai destept nici nu incepeai discutia

dar na...trebuia sa semnalizezi in plm sa se vada de pe luna

o seara buna!

Postat

Sa trecem peste titulatura pe care mi-ai atribuit-o asavoalat ..... eu stiu c-ai vrut sa spui contact sexual in speta penetrare sau oferirea de sex oral de catre tine .... dar spre deosebire de sarut, atat cunnilingus-ul, felatia, masturbarea sau penetrarea implica organele sexuale / structuri anatomice reproducatoare. .... Dar n-are rost sa despicam firul in patru.

Bv, ai semnalat o contradictie si ai dreptate in legatura cu ceea ce spui :).

Ti-am dat +1

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bv, ai semnalat o contradictie si ai dreptate in legatura cu ceea ce spui :).

Ti-am dat +1

aplaudacule...de la mine un minus

ca asa am avut chef

• Like 1
Postat

Asa si ? .... fiecare are dreptul sa aplaude si sa comenteze ori puncteze dupa cum crede de cuviinta, n-am eu treaba, nu imi pasa de punctele alea .... dar hai sa nu continuam ca facem thread-ul harcea-parcea ca fata totusi isi prezenta serviciile.

• Like 1

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

tot am observat comentariile tale nervoase si acide in mare masura indreptatite dar tu copilul lai facut prin eprilare sau prin cunilingus ca nu am inteles si intotdeuna gura te bate la cur

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.