Sari la conținut

Intrebare adresata Adminilor stimatului forum

Postări Recomandate

Postat

In primul rand va salut cu drag pe toti !!!

Am si eu o nelamurire.

De ce naiba odata cu rebrenduirea site-ului sau adus mai multe modificari majore?

Eu in conceptia conceptului anterior de site, devenisem maistru curvar, destul de greu, dar sper si cred ca meritat, poate subiectiv, pentru ca e o parere personala. Zic cu greu, ca desi mi-as dori sincer sa va impartasesc mult mai multe experiente, nu prea am cum sa ajung la cate fetitzuri as vrea, pentru ca: 1 la mana Toate costa, dar toate, si unele de neatins... si 2 la mana: nici programul nu ma ajuta asa cum as vrea....

In concluzie, m-am chinuit ceva sa ajung maistru, asa ca da-ti-mi MAIESTRIA inapoi va rog!

Am glumit in partea finala, dar aveam si eu un of si vroiam sa scap de el.

VA DORESC SPOR IN TOATE ,DARRRR MAI ALES LA GAGICI MISTO !!!!

Postat

Salutare stimati administratori. Am o nelamurire vis a vis de noua fata a forumului. In vechiul format reusisem sa- mi pun o pictograma in casuta aferentă numelui meu, pictograma ce a dispărut in noul format. Azi am încercat sa o pun dar mi s-a interzis accesul la forum. Nu știu sa fi greșit ceva fata de comunitate ca sa fiu banat. Contribuția mea este modesta fata de a altor confrati dar experiența mea este mult mai mare si o pot impartasi doar atunci cind activitatea radarului o permite. Am nesansa de a lucra împreuna cu radarul, tehnologia steel nu s-a inventat in relațiile de familie din păcate si binenteles cu toții vrem mincare calda acasa. Acestea fiind zise va salut cu respect si va doresc control radar cit mai redus

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

vitocorleone, nu esti banat, in schimb statutul de curvar ucenic iti restrictioneaza accesul la toate facilitatile. Accesul deplin se castiga prin recenzii si promovarea intr-o categorie superioara.

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

salut...eu as dori sa stiu si eu care sunt toate rank-urile membrilor acestui forum,ce facilitati are fiekre in parte,cum si pe ce criterii functioneaza promovarea. Va multumesc si i-mi cer scuze dak exista un topic cu aceste date dar eu unu nu l-am gasit.

• Minus 1
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

salut...eu as dori sa stiu si eu care sunt toate rank-urile membrilor acestui forum,ce facilitati are fiekre in parte,cum si pe ce criterii functioneaza promovarea. Va multumesc si i-mi cer scuze dak exista un topic cu aceste date dar eu unu nu l-am gasit.

Sau click pe link-ul din semnatura mea! Lenesule! :P

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu prea stiu unde sa postez...asa ca o fac aici, pentru ca si eu am o intrebare pentru domnii administratori.

Am deschis un subiect nou la orientare, vineri seara (07.09.2012), cu o fatuca outcall, claudia, nr de tel cu 0740 parca...numai ca nu il mai gesesc.(a disparut)

Din cate tin eu minte am respectat tot ce scria in regulament. Ma poate lamurii cineva?

Multumesc!

P.S. As fi trimis cuiva un PM, dar inca nu am dreptul :D

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut

Nu am gasit sters nici un thread in arhiva. in orice caz, thread-urile noi moderatorii stergem thread-uri DOAR exista un motiv intemeiat (cand se dovedeste ca e **spam editat**, sau cand cere domnisoara expres etc)

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Angel
Postat

Buna ziua,

Am o mica intrebare si sper sa nu mi se reproseze ca nu am cautat destul. In dreapta sus a fiecarui topic, exista un buton de "Follow", care..din cate am inteles, ar trebui sa trimita o notificare (dreapta sus la profil) de fiecare data cand se posteaza pe topicul respectiv..

Urmaresc 3-4 posturi dar se pare ca nu primesc nici o notificare.

Chiar daca sunt putin "atehnic" , banuiesc ca functia este dezactivata pentru membrii noi sau ma insel?

Fiat lux!!!

• Administrator
Postat

salut Angel

Depinde ce optiune ai ales de la Receive notification sa primesti notificarile: zilnic , saptamanal, lunar

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Angel
Postat

Multumesc pisicuts...o sa arunc o privire acasa deoarece momentan sunt mobile...daca nu reusesc revin..

Experientia docet!!!!

Vizitator Angel
Postat

Am ales optiunea "Instantly" la unul si "only when i'm offline la celalalt"..degeaba..nu primesc notificari.

Alta intrebare daca mi se permite..am postat ceva acum cateva minute in care intrebam tariful si timpul petrecut...intr-un stil mai altfel.

Daca a deranjat postarea mea in vreun fel as dori sa mi se spuna pentru a nu mai repeta greseala...

Sine die!

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salve,ma scuzati ca poate deranjez cu aceasta intrebare dar pe langa faptul ca nu sunt un as in ale PC aceasta platforma a forumului este putin diferita fata de altele si sunt si multe restrictii.

As dorii sa stiu si eu cum pot intra in chat sau daca am acest drept?

Imi afiseaza discutiile altora din chat dar nu gasesc modalitatea de a posta in chat.

Va multumesc

Vizitator Angel
Postat

Imi permit eu sa-ti raspund chiar daca nu sunt administrator..

Pm-ul si chatul sunt dezactivate pentru curvari ucenici. Trebuie sa postezi recenzii si dupa aceea ti se va da dreptul la chat si pm.. s-a mai discutat acest aspect si mai sus..

Daca vrei mai multe detalii arunca si un ochi pe regulament! ....

O zi buna sa ai! :innocent

Lapis plhilosophorum!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...