Sari la conținut

Ana - 400/H - 0799025311

Postări Recomandate

• Oras:Deplasari
Postat

400 ora ? brb la o l@b@

Buna sorinu , da acesta este pretul unei ore . As dori sa nu se creeze "polemici " pe topic datorita pretului ridicat , eu sunt o fata cu bun simt , prin pret imi selectez si clientela iar cine considera ca merit astept sa ma contacteze la numarul din topic . Pupici si sper din nou ca nu am deranjat pe nimeni .

• Oras:Doar deplasari
Postat

felicitari roxana pt 'achizitii'

:)

unde mi.ai mi.ai vazut tu achizitiile ? :laugh2

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Nu stiu de ce dar am impresia ca anamaria 20 este Roxana2 ...parca multe asemanari ,degetele de la maini ,parul etc.

Roxana2 s-a retras si a lasat mostenirea anamaria20 ?

Daca este asa ,si Roxana2 este rebranduita ...poate este bine...ca acum pe acest topic ,scrie mai citetz si nu mai face greseli ....deci hai sa-i uram bun venit anamaria20 :hug1

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu stiu de ce dar am impresia ca anamaria 20 este Roxana2 ...parca multe asemanari ,degetele de la maini ,parul etc.

Daca este asa ,si Roxana2 este rebranduita ...poate este bine...ca acum pe acest topic ,scrie mai citetz si nu mai face greseli ....deci hai sa-i uram bun venit anamaria20 :hug1

In sfarsit cineva ca sincer ma cam speriasem  . Multumesc corsar  :bow

• Oras:Bucuresti
Postat

parca multe asemanari ,degetele de la maini ,parul etc.

si ultima poza postata

ca tot se lauda roxana si-a facut upgrade :)))

Postat

Pozele sunt ale mele , roxi este roxi eu sunt eu . Ea s-a retras iar eu lucrez pentru scurt timp in tara si voi fi disponibila cel mai probabil pana la sfarsitul lui Martie .

Postat

si ultima poza postata

ca tot se lauda roxana si-a facut upgrade :)))

Ultima poza este a mea iar sani mei sunt cat se poate de naturali si v-am rugat baieti , fara discuti care nu isi au rostul...

Postat

Și o poza :)

Doamne dar daca in poza asta voi vedeti silicoane eu sunt extraterestru  :slap2

Postat

Pozele sunt ale mele , roxi este roxi eu sunt eu . Ea s-a retras iar eu lucrez pentru scurt timp in tara si voi fi disponibila cel mai probabil pana la sfarsitul lui Martie .

Bun asa ,succes sa ai in tot ce faci 

Postat

In sfarsit cineva ca sincer ma cam speriasem  . Multumesc corsar  :bow

Cu multa placere,nu cred ca este nevoie sa te sperii ...esti bazata pe tine ...si daca si stii ce faci iti va fi bine .

Postat

Bun asa ,succes sa ai in tot ce faci 

Multumesc , voi atasa niste poze noi cat de curand si poate imi voi gasi si o locatie . Pana atunci sa va mai dau niste detalii despre mine :

Am 1.65 inaltime , 48 de kg , am sani medii , ceva tatuaje care nu se pot observa in fotografii , pierce in zona buricului , programul este non stop ( pretul pentru mai multe ore este negociabil )  Nu lucrez pe baza de programari dar daca doriti o ora anume ma puteti anunta din timp si daca imi confirmati cu cel putin o ora inaite ramane valabila programarea . Cam atat dar daca mai sunt intrebari va rog 

Sper sa ne intelegem bine si o dimineata frumoasa tuturor  :girly

post-197870-0-43714200-1455678772_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Pozele nu au nici un defect ....tu in realitate ai ?Macar unul mic :rax2 .

Postat

Pozele nu au nici un defect ....tu in realitate ai ?Macar unul mic :rax2 .

Cu totii avem defecte acum depinde si la ce te referi . Pozele sunt la stadiul brut , fara editare 

• Like 1
Postat

Cu totii avem defecte acum depinde si la ce te referi . Pozele sunt la stadiul brut , fara editare 

Nu ma refeream daca ai gogoasa de forma unui patrat .. :laugh2 ci doar asa in general....plm...din poza asta cu poponetul in sus ...chiar esti perfecta ...Tu zici ca ai defecte ?Poate doar la interior  :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

de la pretul de 400 ron s-au adunat toti haterii pe topic ca ursii la fagurele cu miere

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

de la pretul de 400 ron s-au adunat toti haterii pe topic ca ursii la fagurele cu miere

si mai e si slaba :(

Postat

si mai e si slaba :(

e un defect sa fiu slaba ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Locatie?

Nu citesti si tu ca face doar deplasari....!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Roxano, daca nu ai fi prezenta ce bine ar fi...ce dracu mai cauti aici daca numai te futi pe bani??

Postat

Roxano, daca nu ai fi prezenta ce bine ar fi...ce dracu mai cauti aici daca numai te futi pe bani??

Se fute pe plastic  :slap2

Postat

voi atasa niste poze noi cat de curand si poate imi voi gasi si o locatie

ai rezolvat ceva?
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...