miruna1919 Reputație: 1620 Postat August 29, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat August 29, 2016 Disponibila pana la 20:00
miruna1919 Reputație: 1620 Postat August 30, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat August 30, 2016 poze noi , ceva ? Voi adauga niste poze noi
pasha_man Reputație: 451 Postat August 30, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat August 30, 2016 Voi adauga niste poze noi azi?
miruna1919 Reputație: 1620 Postat August 31, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat August 31, 2016 Disponibila pana la 23
mihai230579 Reputație: 7 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 buna miruna.. tot nu faci deplasari....
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 1, 2016 buna miruna.. tot nu faci deplasari....Doar cu cei pe care ii cunosc
mihai230579 Reputație: 7 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2016 Doar cu cei pe care ii cunosc Buna , adica sa inteleg k, du p o intalnire doua la tine ai putea veni si la mine, oricum acceptand invitatia mea m ai si cunoaste, dar am inteles cand am sa am timp am sa te vizitez personal.. pup
mihai230579 Reputație: 7 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2016 Doar cu cei pe care ii cunosc Buna asteptam cu nerabdara, asa cum ai spus noi poze , sa vedem cum arati du p intoarcerea de la mare ..
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 2, 2016 Disponibila pana la 00:00
mihai230579 Reputație: 7 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3, 2016 heey buna miruna poze new...... ce se intampla oare de nu mai sunt comentarii...
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 3, 2016 heey buna miruna poze new...... ce se intampla oare de nu mai sunt comentarii...Voi face diseara cateva poze noi
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 3, 2016 Disponibila pana la 5 de dimineata
mihai230579 Reputație: 7 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3, 2016 Disponibila pana la 5 de dimineata
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 5, 2016 Se pare ca Miruna si-a insusit criticile si vrea sa fie din ce in ce mai buna in "meseria" pe care o practica.Nu vreau sa se inteleaga gresit insa am vazut o Miruna altfel fata de cum s-a scris pe aici. Dupa ceva esecuri, caci se mai intampla si din astea, total dezamagit si fara chef sa mai ma deplasez, imi aduc aminte de sanii Mirunei(asa cum imi plac mie, mari, tineri si frumosi.Pisic, so pe ea) si stiind ca face si deplasari, iau telefonul, trimit un sms, imi raspunde dupa ceva timp ca se poate dar depinde de zona.Cum eu nu ma cazez oriunde, a acceptat, am stabilit ora.Cand a plecat de acasa m-a sunat si cam in 10 min a fost la usa la mine. Despre Miruna ce pot sa zic, doar o stiu cei care au vizitat-o si din poze.Plinuta, nu stiu sa apreciez exact greutatea cum o fac altii la 100 de grame, undeva intre 70-80kg,o fata draguta, parerea mea, potrivita de statura, o rochitica neagra, mulata pe sanii aia care mi-au sarit in ochi de cum a intrat pe usa. Am stat la o tigara, un suc, discutii diverse, si aici vreau sa punctez un lucru: cineva spunea ca este cam muta.Ei cu mine a fost altfel, destul de dezghetata, bine uMpic la inceput mai retinuta si pot sa-i dau dreptate, fiind si in deplasare, o oarecare diferenta de varsta, dar apoi totul a decurs normal.La urma urmei este destul de tanara si mai are de invatat. S-a cerut la dus, lucru de apreciat, apoi ce s-a intamplat intre noi doi nu povestesc, doar voi nota. Locatie: la mine, nota daca da ea. Aspect:-fata 9 mie chiar mi-a placut. -corp 10 pt. sani, 8 mai departe.Plinuta, dar cu carne tare pe ea. Servicii, aici o sa comentez mai mult: -oral 8 ar putea fi si mai mult daca ar avea iniatitiva(fata are potential dar trebuie indrumata) O mai ia si la manuta, daca i-o dai deoparte stie si fara, daca ii spui sa mearga mai jos, merge fara probleme.Chiar am vazut ca ii cam place sa se joace cu ea si cu ele.Linge, pupa dezmearda, te priveste smechereste.Hai mai Miruna ca poti mai mult.-normal nu mai am ce sa punctez ca a fost destul de scurt, am lasat-o prea mult la oral.Ce pot sa zic aici, auzeam pe cineva spunand ca unde e cur mult e si pizda multa.La Miruna este total invers, are o pizdica foarte misto. Igiena 10 total epilata, fara mirosuri, disdret parfumata. GFE 9 mi-a placut cum saruta si aici cam retinuta la inceput, dar cu mine nu ai cum, te pup de nu te vezi. Cadou 250 o ora si uMpic. De recomandat, da pt. cei care doresc o fata plinuta, cu bun simt si care chiar isi da silinta sa-ti fie pe plac Miruna, tine-o tot asa si nu vei avea de pierdut. Acum stii si cu cine te-ai intalnit. Te saluta Discretul! PS vezi ca acusi se raceste afara, vezi cum te imbraci, stii ce zic. 8
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 6, 2016 Se pare ca Miruna si-a insusit criticile si vrea sa fie din ce in ce mai buna in "meseria" pe care o practica.Nu vreau sa se inteleaga gresit insa am vazut o Miruna altfel fata de cum s-a scris pe aici. Dupa ceva esecuri, caci se mai intampla si din astea, total dezamagit si fara chef sa mai ma deplasez, imi aduc aminte de sanii Mirunei(asa cum imi plac mie, mari, tineri si frumosi.Pisic, so pe ea) si stiind ca face si deplasari, iau telefonul, trimit un sms, imi raspunde dupa ceva timp ca se poate dar depinde de zona.Cum eu nu ma cazez oriunde, a acceptat, am stabilit ora.Cand a plecat de acasa m-a sunat si cam in 10 min a fost la usa la mine. Despre Miruna ce pot sa zic, doar o stiu cei care au vizitat-o si din poze.Plinuta, nu stiu sa apreciez exact greutatea cum o fac altii la 100 de grame, undeva intre 70-80kg,o fata draguta, parerea mea, potrivita de statura, o rochitica neagra, mulata pe sanii aia care mi-au sarit in ochi de cum a intrat pe usa. Am stat la o tigara, un suc, discutii diverse, si aici vreau sa punctez un lucru: cineva spunea ca este cam muta.Ei cu mine a fost altfel, destul de dezghetata, bine uMpic la inceput mai retinuta si pot sa-i dau dreptate, fiind si in deplasare, o oarecare diferenta de varsta, dar apoi totul a decurs normal.La urma urmei este destul de tanara si mai are de invatat. S-a cerut la dus, lucru de apreciat, apoi ce s-a intamplat intre noi doi nu povestesc, doar voi nota. Locatie: la mine, nota daca da ea. Aspect:-fata 9 mie chiar mi-a placut. -corp 10 pt. sani, 8 mai departe.Plinuta, dar cu carne tare pe ea. Servicii, aici o sa comentez mai mult: -oral 8 ar putea fi si mai mult daca ar avea iniatitiva(fata are potential dar trebuie indrumata) O mai ia si la manuta, daca i-o dai deoparte stie si fara, daca ii spui sa mearga mai jos, merge fara probleme.Chiar am vazut ca ii cam place sa se joace cu ea si cu ele.Linge, pupa dezmearda, te priveste smechereste.Hai mai Miruna ca poti mai mult.-normal nu mai am ce sa punctez ca a fost destul de scurt, am lasat-o prea mult la oral.Ce pot sa zic aici, auzeam pe cineva spunand ca unde e cur mult e si pizda multa.La Miruna este total invers, are o pizdica foarte misto. Igiena 10 total epilata, fara mirosuri, disdret parfumata. GFE 9 mi-a placut cum saruta si aici cam retinuta la inceput, dar cu mine nu ai cum, te pup de nu te vezi. Cadou 250 o ora si uMpic. De recomandat, da pt. cei care doresc o fata plinuta, cu bun simt si care chiar isi da silinta sa-ti fie pe plac Miruna, tine-o tot asa si nu vei avea de pierdut. Acum stii si cu cine te-ai intalnit. Te saluta Discretul! PS vezi ca acusi se raceste afara, vezi cum te imbraci, stii ce zic.Haha,multumesc mult si poate ne vom revedea . Am precizat ca voi incerca sa ma schimb Si,da, stiu ca vine iarna,voi avea grija ))) te pup 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 6, 2016 Disponibila pana la 20
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 bună Miruna ! te sun de câteva zile .. Si azi te-am sunat de câteva ori ..toate apelurile fără răspuns .. Mi-ai blocat nr Sau ai fost doar ocupată ? )
carot123 Reputație: 44 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:buc Oras:buc Postat Septembrie 6, 2016 nu stiu ce am avut dar am fost si iata ce a iesitcele 80 kg estimate de colegi si spuse de miruna cred ca sunt in marja de eroare de 20% +, fara -. iar nu stiu ce am avut in cap si am ramas.m-am grabit eu si am plecat. fata - 5 , pozele si estimarile sunt mai bune decat realitateaoral - 6normal - 6. imi aduc aminte ca tineam un picior in brate , era cat mine de gros. recomandat doar celor care cauta super (supra) domisoare 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 7, 2016 nu stiu ce am avut dar am fost si iata ce a iesitcele 80 kg estimate de colegi si spuse de miruna cred ca sunt in marja de eroare de 20% +, fara -. iar nu stiu ce am avut in cap si am ramas.m-am grabit eu si am plecat. fata - 5 , pozele si estimarile sunt mai bune decat realitateaoral - 6normal - 6. imi aduc aminte ca tineam un picior in brate , era cat mine de gros. recomandat doar celor care cauta super (supra) domisoareSuperba recenzie mai bine nu o faceai )))) nu mi amintesc sa fi fost la mn !!!!
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 7, 2016 bună Miruna ! te sun de câteva zile .. Si azi te-am sunat de câteva ori ..toate apelurile fără răspuns .. Mi-ai blocat nr Sau ai fost doar ocupată ? )Probabil am fost ocupata. Imi poti da un sms cel mai ok pt o programare.
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Superba recenzie mai bine nu o faceai )))) nu mi amintesc sa fi fost la mn !!!!Aşa spun toate după o recenzie negativă 1 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 7, 2016 Aşa spun toate după o recenzie negativă Am mai primit recenzie negativa si mi am recunoscut greseala,dar asta ti se pare a fi recenzie de maxim 2 randuri?!?! 1
carot123 Reputație: 44 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:buc Oras:buc Postat Septembrie 7, 2016 nu cred ca ai inteles.eu am gresit...
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Septembrie 7, 2016 nu cred ca ai inteles.eu am gresit...In fine,hai sa o lasam balta! Dar nu mi amintesc cand ai fost tu la mine.Daca stiam ca sunt mai grasa nu trebuia sa vii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum