miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 6, 2017 Mergi la proteste, tocmai la Cluj? In vizita )
piticu2016 Reputație: 222 Postat Februarie 14, 2017 Postat Februarie 14, 2017 Am fost la domnisoara asta ieri.am vrut sa am o experienta cu o fata plinuta.din pacate nu am avut o experienta prea placuta...desi spune ca face oral adanc...nici 20% din pula nu inghite...la normal pot soune ca a fost mai placut numai ca am simtit cevairosuri suspecte cand o pompam...acum notele.ON-5.NP-6.GFE-5 80% din intalnire cu telefonul in mana.De revenit NU.De recomandat?NU.Si aveti grija ca suna inapoi...si insista... Si eu am fost la miss. Din pacate totul este la norma. Cand sa intru in funduletul ei ... hopa , nu vrea sa intre junioru desi nu-s ceva de speriat. Am uitat sa spun , cand am vrut sa fac un 69 , ne-am dat seama ca nu a apucat sa mearga la baie sa faca un dusulet si era plina de ... lubrifiant. Mai avea 2 colege in apartament, era un dute vino de nedescris. Nu stiai cu cine te-ai putea intalni pe hol. Desi imi plac fetele mai plinute, nu as mai reveni, sincer. 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 16, 2017 Disponibila pana la ora 20:00
carolanjou Reputație: 597 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 19, 2017 deci doamna mi-a starnit curiozitatea , chiar imi place , dar avand in vedere pretul , si cuibul sau cuiburile din Cantemir care sunt recunoscute pt tepe si fast fuck , privnd si postarle colegilor , e mai bine sa ma abtin 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 19, 2017 deci doamna mi-a starnit curiozitatea , chiar imi place , dar avand in vedere pretul , si cuibul sau cuiburile din Cantemir care sunt recunoscute pt tepe si fast fuck , privnd si postarle colegilor , e mai bine sa ma abtin La mine se află pe lista scurtă încă de la început,doar că ultimele impresii m-au cam descumpănit!Voi cere niște lămuriri ori telefonic,ori prin PM. 1 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 20, 2017 La mine se află pe lista scurtă încă de la început,doar că ultimele impresii m-au cam descumpănit!Voi cere niște lămuriri ori telefonic,ori prin PM. Astept telefonul tau 😘 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 20, 2017 Astept telefonul tau E posibil să ajung pe la sfârșitul săptămânii în București!Ne vom auzi cu o zi înainte de sosire!Te pup și trag nădejde că aprecierile negative au fost simple răutăți,nu o schimbare în rău! 2 1
c21h27no Reputație: 82 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2017 Dupa o semi-tepa prin zona, zic sa nu raman nedescarcat si sa vad ce mai gasesc prin inprejurimi. Am mai incercat sa ajung pe la domnisoara in cauza cand activa pe octavian goga, din pacate nu ne-am sincronizat ca program atunci. Locatia pe bulevardul dimitrie cantemir, ca si reper e o farmacie la parterul blocului, jale cu parcatul p-acolo, abea am gasit loc aproape de intersectie la budapesta. Ca si constitutie tipa e destul de mare, dar nu la modul grasa cu burta, are ceva kg in plus dar parerea mea e ca acolo e farmecul, personal eu asa prefer. Pe tocuri parea sa fie putin mai inalta ca mine )) La fata e comuna, fk am inteles ca face dar personal nu ma pasioneaza. Am decartat 200 de lei si m-am cerut la dus.A inceput cu un oral neprotejat, m-a intrebat cum prefer si am lasat la aprecierea ei. Dupa care trecem la normal, pentru inceput ea deasupra, dar cred ca m-a simtit putin din alt film si n-a mers prea bine, schimbam pe la spate si privelistea m-a activat bine de am pompat energic ceva timp dar am cedat pana la urma si am revenit la oral unde am si finalizat. Dupa igienizarea de rigoare m-am pus putin la televizor, din pacate nu pridea decat 1 post, dar a fost ok ca era sponge bob square pants. Chiar am discutat putin pe tema asta cu desene animate. Dupa ceva timp m-a intrebat daca vreau sa incepem ostilitatile dar nu ma mai simteam in stare, dupa amalgamul de evenimente din ziua respectiva am renuntat si dupa ce am mai vizionat putin desenele de la teveu, mi-am luat-o spre casa.Locatie : 7,5 ( era de 8 daca nu depistam un gandac in baie ) Camera de scandal destul de modesta pentru sceptici dar cu strictul necesar si curata. Baia decenta si echipata optim. Oral : 8Normal : 7,5Gfe : 7Igiena : 9Indemnizatia : 200 de lei, timp aprox 45-50 min, fara sa ma grabeasca sau chestii de genu. In final adaug ca a fost o experienta corecta, ceea ce si cautam, adica nu wow sau extra doar corect, fara trageri de timp, fara hai mai ai si alte chestii de genu, plus ca are program prelungit in weekend. Cu mine cel putin s-a purtat ok si n-am ce sa-i reprosez. 5
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 21, 2017 E posibil să ajung pe la sfârșitul săptămânii în București!Ne vom auzi cu o zi înainte de sosire!Te pup și trag nădejde că aprecierile negative au fost simple răutăți,nu o schimbare în rău! Iti garantez ca nu te voi dezamagi😘😘 Te pup si te astept cu mare drag. 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 21, 2017 Dupa o semi-tepa prin zona, zic sa nu raman nedescarcat si sa vad ce mai gasesc prin inprejurimi. Am mai incercat sa ajung pe la domnisoara in cauza cand activa pe octavian goga, din pacate nu ne-am sincronizat ca program atunci. Locatia pe bulevardul dimitrie cantemir, ca si reper e o farmacie la parterul blocului, jale cu parcatul p-acolo, abea am gasit loc aproape de intersectie la budapesta. Ca si constitutie tipa e destul de mare, dar nu la modul grasa cu burta, are ceva kg in plus dar parerea mea e ca acolo e farmecul, personal eu asa prefer. Pe tocuri parea sa fie putin mai inalta ca mine )) La fata e comuna, fk am inteles ca face dar personal nu ma pasioneaza. Am decartat 200 de lei si m-am cerut la dus.A inceput cu un oral neprotejat, m-a intrebat cum prefer si am lasat la aprecierea ei. Dupa care trecem la normal, pentru inceput ea deasupra, dar cred ca m-a simtit putin din alt film si n-a mers prea bine, schimbam pe la spate si privelistea m-a activat bine de am pompat energic ceva timp dar am cedat pana la urma si am revenit la oral unde am si finalizat. Dupa igienizarea de rigoare m-am pus putin la televizor, din pacate nu pridea decat 1 post, dar a fost ok ca era sponge bob square pants. Chiar am discutat putin pe tema asta cu desene animate. Dupa ceva timp m-a intrebat daca vreau sa incepem ostilitatile dar nu ma mai simteam in stare, dupa amalgamul de evenimente din ziua respectiva am renuntat si dupa ce am mai vizionat putin desenele de la teveu, mi-am luat-o spre casa.Locatie : 7,5 ( era de 8 daca nu depistam un gandac in baie ) Camera de scandal destul de modesta pentru sceptici dar cu strictul necesar si curata. Baia decenta si echipata optim. Oral : 8Normal : 7,5Gfe : 7Igiena : 9Indemnizatia : 200 de lei, timp aprox 45-50 min, fara sa ma grabeasca sau chestii de genu. In final adaug ca a fost o experienta corecta, ceea ce si cautam, adica nu wow sau extra doar corect, fara trageri de timp, fara hai mai ai si alte chestii de genu, plus ca are program prelungit in weekend. Cu mine cel putin s-a purtat ok si n-am ce sa-i reprosez.Iti multumesc mult Te pup si te mai astept cu mare drag
shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 21, 2017 Iti garantez ca nu te voi dezamagi Te pup si te astept cu mare drag. Sper ca nici eu!Și eu te pup! 3
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 22, 2017 Disponibila pana la ora 20:00
shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 22, 2017 Deci te-ai întors de la Cluj? 3 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 24, 2017 Deci te-ai întors de la Cluj?Da. Sunt in Bucuresti 1
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 1, 2017 Disponibila pana la 20
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 2, 2017 Disponibila pana la ora 17:00
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 3, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 3, 2017 Disponibila pana la 05:00 de dim
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 4, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 4, 2017 Disponibila pana târziu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 4, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 4, 2017 Poze noi
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 4, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 4, 2017 Poze noi ) o sa pregatesc cateva pt tn special )
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 4, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 4, 2017 ) o sa pregatesc cateva pt tn special ) Ia ca aștept sa văd minunea asta !!!
microice Reputație: 0 Postat Martie 5, 2017 Oras:Nu știu Oras:Nu știu Postat Martie 5, 2017 Buna, esti disponibila si pe 7 martie cam pe la 4? FK faci sigur?
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 5, 2017 Buna, esti disponibila si pe 7 martie cam pe la 4? FK faci sigur?Da,sunt. Te astept.
microice Reputație: 0 Postat Martie 5, 2017 Oras:Nu știu Oras:Nu știu Postat Martie 5, 2017 Da,sunt. Te astept. fk ???sau esti selectiva...
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 5, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Martie 5, 2017 Ar fi de bun augur cateva imagini cu tine in picioare, ce ai afisat nune suficient. Si poze cu pizda
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum